Много звезди избират гръцките острови, най-предпочитаният от които е "космополитният" Миконос. В момента там се забавлява любимата на Григор Димитров - Никол Шерцингер. Вчера тя показа секси кадри от почивката си.

Виж снимки >>

По-рано тази седмица на Миконос с частния си самолет пристигна носителят на "Оскар" Леонардо ди Каприо, за да прекара няколко безгрижни дни сред сините води на Егейско море в компанията на четирима приятели.

Включи се в "Готино лято" и вземи награда!

Миналата седмица пък на острова бе Джерард Бътлър с любимата си, съобщават от БТА. На Миконос се появи и "умиращият трудно" Брус Уилис, който с луксозната си яхта посети още Ираклия, Фолегандрос и Кимолос. С яхта на острова пристигна и изпълнителят на Спайдърмен Тоби Магуайър, който заедно с приятели прекара два дни на острова и след това продължи почивката си на Санторини.

Оттам минаха още Адриана Лима и известният футболист на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски. Преди това той бе на остров Наксос, а остров Скиатос пък бе избран за поредна година от Кейт Хъдсън. Семейство Бекъм също посети Гърция това лято.



 

Me and my girls...All the way 👆🏼

A video posted by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on