Кийра Найтли: От 5 години нося перуки

Кийра Найтли разкри, че през последните 5 години й се налага да слага перуки.

Обратно в новината

Коментари - Кийра Найтли: От 5 години нося перуки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

киира ми е лубимка. много яко парче. стpaхотна усмивка

Да беше ползвала перуките във филмите си, а не да си третира естествената косата!:) Носенето на перуки допълнително ще задълбочи проблема. Да е жива и здрава!:)

Киара е наше момиче. Еврейките религиозните и нормалните особено женените,не бива да си показват косата както мюсюлманките. За да спазят закона на Мойсей и в същото време уж да са като на запад-масово ползват перуки. Бръснат собствената коса и от горе перука.Така хем чуждите не виждат нейната коса,хем уж не са като исляма,защото тази истерия срещу исляма има дълбоки икономически корени. Киара е от наште. С този пост тя хем го доказва,хем събира съчувствие от тези които не знаят закона и сегашните практики в Израел.

Бързите диети при актрисите и моделите водят до косопад и редки коси. Факт е, че по-дебелите, нестандартни моделки са известни най-вече с буйните красиви коси. А изкуствените кичури в косите на емблематичните, крехки красавици на Виктория сикрет се подготвят с часове преди поредния шоуспектакъл на секси бельо. Общо взето, много хубаво на едно място няма, или-или...

Това изобщо не е вярно, аз забелязвам пълни момичета и жени около мен с много редки косици, чак темето им се вижда, ядно страдащи от болести като диабет и др. Пълните жени рядко са в добро здраве, особено от гледна тока на хормоните, затова и няма как да са с хубава коса-

Какво е "расти"???

Предхождащата форма на красти.

А какво е "красти"?

Luna0102

Цялата коса е в малки плитчици или косата е направена като връвчици омотани- тип карибска прическа.

Juliana Zareva

Тия "расти" явно са случайни, а не нарочно направени. Не са плитчици, а някакво сплитане на косата, ама нашите писачи използват такива думи, че нищо не се разбира.

Добре че не се налага да носи пут рука. Макар че на мода са "хипи" прическите на онуй място.

Интересно ми стана, че има само номинации за Оскар, но няма награда. А заслужава.

Много симпатична. Проблем е това с косата....съжалих я.

Хмм, май трябва да си изследва щитовидната жлеза.... тогава настъпват промени в хормоните и от там във вида на кожата и косата.!

Интересно е също как се е променила и структурата на восъма - дали е станал по-дебел, тъмен и чуплив?