Натали Портман чака второ дете

Натали Портман показа бременното си коремче на червения килим на кинофестивала във Венеция.

Обратно в новината

Коментари - Натали Портман чака второ дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние като щастлива междузвездна двойка очакваме раждането на бъдещия герой Люк, с когото ще се бия, но ще му кяажа за бащинството в мига на смъртта си и ще си махна гадната маска, която ме притеснява цял живот, ако това е живот...А сега отивам да "отработвам", да ме мачкат и да се гаврят с дипломите ми, подхвърляйки ми лепта да си купя баничка. Не трябваше да уча - тази империя е глуха и затъпяла, трябваше да отлетя на Татуин и да си гледам кефа...

Ами то не е като да не и личи.

Натали Портман в "Отблизо", пък и не само, е фантастична! Обаче ето какво виждам аз на тези снимки - красиво облечени хора, дааа.

Човек тея дет си ги изредил нямат нищо общо .Мъжът трябва да е финансово красив.А не умен ,висок , хубав......и т.н.

Приемам поздравления, аз съм бащата!!! От доста време се опитвахме и сме много радостни, че Натали забременя!

Винаги съм харесвал Натали Портман. И като малка и като по-голяма Натали е Стил на живот !

ето това е умната жена - до 30 става милионерка, световно известна, Оскар, до 35 - две деца. Абе как става това - сакащ е програмирана. При мене на 35 години нищо не мога да постигна - дори мъж не си намерих.

Е голем праз. Жива ли си, здрава ли си, имаш ли покрив над главата, приятели, хляб на масата, всичко е наред.

Абе, я не се тръшкай! Поне си поживяла, поумняла и знаеш, какво искаш. Всичко ще се нареди!

То па кой знае какво като нямаш мъж.Не си мисли че ние дет сме с мъже сме цъфнали и вързали. Виж ,деца е хубаво човек да има.Но и това не е болка за умиране.Донори дал Господ.Така ,че всичко ти е наред.

За всеки влак си има пътници...:))

Що не си намери мъж до 35 - щото беше тръгнала с голямата кошница, нали? Да е хубав, да е висок, да е умен, да е добър, да обича само мен и т.н и т.н.

Има такива мъже :)

По-добре, че изчаках и наистина срещнах такъв мъж на 38 години. Висок, хубав, умен, мен обича и така вече 10 години. А тези, дето не бяха с големите кошници се изпоразведоха. Е, малко късно си родих детето, но какво от това.

красива и изтънчена жена е Натали Портман! А относно дъщерята на Деп, много симпатично момиче в лице, но ако продължава така ще заприлича още повече на скелет. Не знам как се харесва в момента, краката ѝ(по специално прасеца) на фона на малката талия, широкия кокалест гръб.... изглежда като карикатура.

Красиво момиченце е щерката на Джони и Ванеса. Още е с твърде юношеска фигура и затова е така ъгловата. Още малко да порасте, да налее и уеднакви формите, ще стане жена за чудо и приказ! А Натали вече е такава. Дама и половина!

И на мен ми се набиха на очи прасците и глезените... това със слабеене не се оправя... то си е по рождение... Преди години един топ модел пусна касета за отслабване, която беше доста критикувана, та в едно интервю тя се защити така - "Не трябва да забравяме, обаче че дори най-слабата крава не прилича на газела!"

Много догадки, много нещо е било! То само сляп ( да ми простят) или идиот не може да види, че това не е фигурата на Натали Портман с такъв корем.