Мел Гибсън очаква девето дете

Известният американски актьор, режисьор и продуцент Мел Гибсън за девети път ще стане баща. Пресаташето на актьора потвърди новината.

Обратно в новината

Коментари - Мел Гибсън очаква девето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hаправили са му директно внуче.

В цирка на запад има много цигани... И изобщо не е задължително да са мургави. И за предишното "рускинче" бас държа, че е от някой табор от южните степи.

... друго да очаква Мел Гибсън - договор за работа скоро няма да получи, поне деца да прави, като е красив.

беше много готин до скоро но с тая брада а и възрастта не прощава -но хвала за всичките деца -такъв готин екземпляр го заслужава пък и това е любов уважение и отговорност към жените с което е....

Никога не е късно да станеш за резил. Бяло по главата, жълто по гащите....ама "млад татко" все по- друго си е..

До колкото познавам американците отблизо, мога да ги определя така. Те са нещо средно между големи деца, наивници, глупаци и маняци. И разбира се на първо място промити мозъци. Но по принцип не са лоши хора. Мел Гибсън може и да е чаровник, но и той е както всички други американци. Децата имат нужда от присъствие на бащата и повече внимание. Точно това тия деца не получават от родителите си. За това са и на такова дередже - наркомани и хора без морал. Я да попитам един детски въпрос - за какъв му е на Мел това дете на тия години? Той след развода с украинката вече деградира. Неговата широка усмивка на снимката, не ви ли прилича повече на гримаса? А в Италия, Франция, Русия, дали няма събития, за които си струва да се пише, та лайфа е станал филиал на пошли холивудски новини. Ако иската да прекарате една приятна неделя, напишете на компа следното : Танго ала фрагола. А след това в дясно плейлиста със всички мелодии. Гарантирам ви, че няма да съжалявате. Приятен ден с прекрасните танга.

Мел Гибсън не е американец, а австралиец - има голяма разлика.

Интересно, за залтотърсачки тук пишат най-вече златотърсачките, а против този брак са най-вече старите моми, което е разбираемо - Мел Гибсън прескача жените на тяхната възраст и те се чувстват пренебрегнати. За мъжките способности на Мел Гибсън пишат най-вече тези дето ги нямат тези способности.

Що е то в днешно време стара мома?

Поетеса от Филибето, майна :-)

Точно пък за 60 годишен коцкар - как ме е яд, че ме е прескочил :) Впрочем, единствените, които могат да са му навити са наборките му. Те обаче, ако си нямат мъж, не търсят, ами си гледат живота.

ДА СЕ РАЖДАТ БЕЛИ ПОВЕЧЕ -БРАВО

паралийка, като дедо Мел, обади се. Аз съм с 20 години, по млад от тебе!

взел си е жена ездач-акробат и хоооп 9то дете. Дано не стане като с украинката, дето го изцеди якооо!

е,как. точно така ще стане. за какво и е иначе този чичко портмоне. иначе щеше да скача в цирка още 20 години за жалка пенсиика.

Само с две жени от тук не бих подминал ако срещна. Я познавачите да кажат, кои са те.

Браво и поздравления, качествените хора трябва да оставят повече наследници , Мел Гибсън определено е такъв!

НЕ Е 9 АМИ 11-ТО ... ДЖУДИ ФОСТЪР НАЛИ КАЗА ЧЕ Е ЛЕЗБИЙКА , А ДВЕТЕ И ДЕВА БИЛИ ЗАЧЕНАТИ ОТ ДОНОР НА СПЕРМА .... И ВСИЧКИ ПРЪСТИ СОЧАТ МЕЛ ГИБСЪН КАТО ДОНОРА ... ДЕЧИЦАТА МУ ПРИЛИЧАТ .. А И ДВАМАТА ДЖУДИ И МЕЛ ПРИЗНАВАТ ЧЕ ГИ СВЪРЗВАТ ТОПЛО ПРИЯТЕЛСТВО И ЧЕ ТОЙ БИЛ СЕМЕЕН ПРИЯТЕЛ :))))

Набора щял да има 9 дете. Много ми напомня на една индийска притча.На един 90 г. старец му се родило дете. Отишъл при духовният гуру и попитал да благодари ли на бог за чудото. Духовника му казал: веднъж се разхождах из джунглата насреща ми тигър.Уплаших се вдигнах тоягата към тигъра и стрелях. Тигъра падна умрял , за мое голямо учудване като погледнах назад видях че стой стрелец със истинска пушка.

Истината е, че мъжът до края на живота си е способен да прави деца. Това, че някои с още мляко на устата не го знаят, само ги прави по-смешни.

Мъжът е способен да прави деца докато има подвижни сперматозоиди. При някои това е до 40 годишна възраст, при други до по-късно. Въпрос на ген и на състояние на организма. Горната възрастова граница за донорите на сперма е 40 години и това е неслучайно.

Абе кога ще дойде това дете, че да спрете да помествате тази тъпа "новина"

Ами нали за това са младите урвентии да ги поиш и е.ш, и деца да им правиш.

Браво на дедо Мел, лопа ги наред младите .урви. златотърсачки.

Голям е Мел ! Ама се питам това маце , какво точно търси при набор на дяда си.... Гнусно е някак си .... Има общочовешки ценности , които нямат нищо общо с еврогейските или усарските такива . И слава Богу !

Пари си търси!!!!!!!!!

браво бе пич къртиш яко!направо ме хварли от дуспа в тъч!!!

Познавам ви и сте си съвсем нормални ти и сестра ти. Оплодителят не ви е баща, а е нещастник и мизерник, той сам много добре си го знае.

Така е разбирам критерия ви за обиди и цинизми. От години ги пишете тия глупости и то защото хората си казват истината. Може би трябва тия проверяващите да ги поразкарат и да ги пратят на обучение в блитц.бг или може би само аз обиждам олигарсите и старчочите.

ей това се казва търсачка на милиони тази иначе няма с периферното да погледне 60 годишен старец

Смел човек е този Мел Гибсън /смело сърце/-хвърля се с устрем в лапите на тази пантера -златотърсачка!Ще плаща още една издръжка!Това прилича на сделка,но изглежда това го задоволява!

Абе, чак Смело сърце... Виж, безразсъдно пишле по-става.

Обичал да бъде баща, моля ти се.... Нали като отиде при нова жена и се откъсне от старото семейство спира да бъде баща, остава си оплодител. Горкия, колко е дърт и наивен да продължава да рестартира, да къса и да хвърля. Четох, че психичноболните мъже си изоставят децата, защото изпитват себеомраза и тя се прехвърля към децата им, гнусят се от семката си.

Повечето млади мъже днес са женчовци, дето не им става и мацките ги зарязват. Та естествено е и на 60 години Мел Гибсън да е по-мъж от тях.

Мел е с благородна душа и семето му заслужава да продължи в бъдещето. Един достоен човек и вярващ, способен да устои на враговете си и да създаде 9 деца. 9 пъти да са благословени.

Считам, че мангалите и китайците дори , могат много да завиждат!?

На тези снимки са като дядо и внуче

Еваларка, Гибсън!!Ей на туй му казвам аз Истински Е.ач!!

Тоо, за тази работа се помага! Особено за момичетата!?

Може и дубльор да е имал за последните няколко "сцени". :)

Жив и здрав да е ! Голям фен съм му :))) И е австралиец , не го обиждайте на усар . Аре , веселко да ви е ;;;;)))

Американец е,но като малък татко и мама се преместили в Австралийската страна

гугъл пише, че е роден в нюйорк на 03.01.1956 г. - ако те лъжат, значи съм те подвел

браво, респект - много е прилежен този мел гибсън, интегрирал се е - разбрал е, че силата му не е само във филмите, да продължкава да прави поне докато станат за един футболен отбор

Между другото видяхте ли снимките на мацката? Щом Мел Гибсън й издържа е егатия здравия пич! Такива като оплакващите се тук, тая ги троши още на втория ден! За кво сте й, младежи?

На Мел му харесва да бъде баща" e toзи изтрепа рибата с това изявление. Какво по- точно му харесва - да смена на с рани памперси, да не спи по цеи нощи, да не може да мръдне от вкъши, зашото има дете? Точно тия холивудски глезотии.

Не го мисли човекът, той си има сертифицирана мексиканка, която да му върши тая работа :D

от мъже над 60 с жени на 21-22.

В телесните клетки на ВСЯКО човешко дете има 46 хромозоми. Кое дете е качествено?

Това изобщо не е вярно и е точно обратното. По-болни и по-умни са. Ако това е качество , така да е.

Качествените деца се възпитават. Раждането, т.е. генът могат имат 1-2% тежест в крайния резултат.

Мит. Но вече е доказано, че възрастта на майката е без значение, защото яйцеклетките са заложени от раждането и всичките са еднакво качествени докато се изчерпат към 50-те. Мъжете с възрастта имат по-некачествена сперма и от възрастен баща се раждат даунчета. Досега се е смятало обратното, защото старите жени имат стар съпруг и не са се сещали откъм кой идва проблема, подозирали са първо майката. Така че, дедо, загащвай се и не се бутай при младите. И ти си бил млад, знаеш как е, няма място за стари там....:)

От млади родители се раждат здрави и умни деца. И с млади родители е по-интересно.

Това е класически случай на златотърсачка...мен би ме било срам ако се оженя за "баща си", но тя гледам е доста горда от този факт , но явно материалното е по-силно от всичко....вижда ли ли сте беден български пенсионер с 26г. мацка...

"беден български пенсионер", означава че сам не може да си оправя живота, а ти чакаш млада мацка да оправя...

Просто екстремистка, просто екстремистка е жената.

Ами виждал съм беден български пенсионер с млада мацка - себе си и един приятел. Вече 20 години сме заедно.

Майка му и баща му имат 11 деца! Не разбрах защо той да няма поне 9?

Да, но са си само техни, а не от различни жени

007, на някои хора няма смисъл да обясняваш... Ако ще действаш...

И този човек е завлядян от консуматорксия дух на погиващите вавилонци и се е предал на суетата.

Това дали си истински мъж се познава, не по това, колко сапунки си направил, докато се гаврят с теб разни фатмаци, а по това, колко живи деца си направил.

Е по тая логика почти всички мангали са истински мъже като имат по 15-18 чаавета

Ами са! ;)

По принцип най-лесното и приятно нещо е да се изцъкаш. Като имаш пари и ти се лепят защо пък не.

Още година-две и на тази ще и охладят страстите.

Щом се обичат е повече от прекрасно един мъж и една жена да имат дете.

Животът си върви, Мел Гибсън си го живее пълноценно, а други се опитат да ни внушат, че не трябвало така да живее. От мен едно браво на Мел Гибсън.

да, бе много "пълноценно" щом се напива като прасв и пердаши жена си, защото е полудял от това, че не е удовлетворен от нещо си.

Смятате ли, че мъж на 60 години (въпреки, че е богат и известен) с 8 предишни деца, е редно да опложда жена с 34 години по-млада от него? Ако го смятате за редно +, ако не -

Щом са пълнолетни няма редно и нередно, всеки сам решава за себе си. И се пробва, пък каквото стане. Момичето ясно, че търси издръжка и слава. Странно е как Мел не я възприема като дете, щом е по-млада от първата му дъщеря. Явно и той иска някаква публичност. Хубавото за него е, че има много пари, за да реализира поривите си и да премахне разни проблемчета.

А кой казва, че не е редно?!

Нищо чудно бебето да е от ездача . Доста прежълтял и набръчкан изглежда СГипсън !

Акъл не му дойде на мелчо.След година -две отново в съда ще се дерат за пари.

Щом се обичат, няма проблем. Разликата във възрастта е проблем само за комплексарите.

И педофилите същото казват, докато не ги вкарат на шарена сянка...

Какво общо имат педофилите? Тук става въпрос за пълнолетни хора, които могат да взимат самостоятелни решения и за които няма значение възрастовата граница.

Не всичко е въпрос на пари и дали можеш да направиш, а дали трябва. Егати обърканото семейство. Последната му жена е по-млада от първата му дъщеря. Внуците му са на една възраст с чичовците си.

Май не си много наясно. Аз самият са по-малък на възраст от децата на първите ми братовчеди. Част от братята и сестрите на баща ми, са по-малко от сина на най-големия от тези братя и сестри и никой не се е развеждал и женил втори път. По-просто казано - живота не спира, като навършиш някаква възраст.

И какви са ви отношенията с тези братовчеди, които вероятно са 25-30 години по-стари от теб? И аз имам едни доста по-стари братчеди, но те и ей толкова не желаят да имаме контакти. Просто сме разминати с едно поколение.

мен майка ми беше с доста години по малка от сестрите си. И при мен има подобни ралики с братовчедите. И никога не съм го мислил. Но, тогава е било време на войни, загинали съпрузи и живота, наистина е трябвало да продължава - заради децата. И - разбиранията за род и семейство са били коренно различни. Я, и ти се понапрегни пак ?

и я ни кажи накрая кой брат, кой сват и кой на булката -.... гадже?

Честито! Мел Гибсън си е мъж та дрънка. Повечето коментиращи тук никога няма да са толкова мъже, колкото е Мел Гибсън сега на 60 години. Огромна заблуда е, че било заради парите. Тази заблуда се разпространява най-вече от неудачниците, които така обясняват собствения си неуспех.

е, де ! Мъж си е - вЕрваме му :) Само дето няма нужда постояннзо да го доказва. Излиза, че вече се доказва само на себе си ! А това си е... старческа болест :))

Напротив, мъжа се държи като мъж, а тези дето трябва да се държат като мъже, но не могат, искат и истинските мъже да спрат да се държат като мъже под някакъв предлог, примерно, че не трябвало да се доказват и други подобни простотии.