Сара Джесика Паркър пуска колекция от малки черни рокли

Актрисата Сара Джесика Паркър вече има модна колекция от малки черни рокли.

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика Паркър пуска колекция от малки черни рокли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова е грозна.че чак красива

А под малките черни роклички се крие голямо черно и рошаво коте.

Много и криви краката на Сара - все едно е преплувала Ламанша на бъчва и изобщо нЕма Прави се на убавица , но и лицето все едно е стискано в менгеме . Сексът ще върви , ама любовта ше и се размине .

Дира ми е резнал мисълта като черна рокля . ... и изобщо нема значение , дали са като щеки за Пампорово .

Къв е тоя череп бе?

не обичам сериали от този тип но веднъж гледах една серия и запомних една фраза на въпросната актриса'' В този ресторант аз няма да вляза та тия вътре половината съм ги чукала '' а отговорът беше ''О я стига да не мислиш че са те запомнили.''сцената е две стоят пред прозареца на ресторанта и гледат вътре а..яко нали

"Сексът и градът" е Библия за мен, гледала съм всички серии сигурно по 100 пъти и всеки път ми е забавно и откривам нови неща. Сара Джесика никога не е била секси за мен, още по време на снимането на сериала, когато беше още свежа. Ръцете и са ужасни и колкото и да я гримират, фейса и е отврат, съжалявам за директността. Шарлот ( Кристин Дейвис) е истинска красавица.

после се чудим откъде това падение във вкусовете.Ами то си било у нас самите! Няма спасение от пошлостта и от провинциалната еснафщина!

Хм, и аз много го харесвам този сериал. Когато ми е кофти, гледам го, пусувам мастиите там, и ми минава :):):)

нищо чудно накъде се е засилил света...

Наистина изглежда ужасно

Абе готина е, само малко са й криви краката, но с дълги рокли не личи.

Голям почитател съм на сериала "Сексът и града", но на всички снимки изглежда ужасно. Стара и повехнала. Което веднага ми напомня, че дори и преди години, тези жени няма как да се представят за 30-35 годишни. Това беше голяма и осезаема грешка в сериала.

Богатите им бащи-евреи им сбъднаха детската мечта...на стари години да се правят на невинни момичета. За Сара - жена, на която друга жена е родила децата срещу заплащане, е изпълнена със скука. Уж беше талантлива артистка а се изживява като Евгения Живкова. Някой да е видял София Лорен в такова амплоа?

Че те когато играеха в сериала бяха на по 30-35 години актрисите.

Най-голяма е Ким Катрал - родена през 1956г., останалите са родени през 1965та и 1966 та години. Сериалът се излъчва от 1998 ма до 2004 та година, което значи, че с изключение на Ким Катрал всички останали са във възрастов диапазон по време на снимките 33-39 години. А и Саманта, героинята на Ким Катрал си беше по-възрастна от останалите, така че актрисите са били точно на възрастта на героините си.

съвъряенни жени няма, стига с тези големи претенции, за сведение това което се харесва тук в България не се харесва в др. страни , ние имаме един идеал другите друг, това си е роля и тя е актриса и го прави добре, колко българки изглеждат като нея на 50 , добре си е жената , бих и подражавала, респект... за майчинството така си е решила ....много сме злобни станали , ще се затрием от злоба...те са от друга галактика в сравнение с ... ние си знаем

се пише с ЕДНО "Н"-нищо лично, просто във форумите неграмотността е въпиеща....вие пак минавате с една грешка:-)