Вили Марковска със секси снимки от плажа

Виолета Марковска зарадва приятели и фенове със снимки от последната си морска почивка.

Обратно в новината

Коментари - Вили Марковска със секси снимки от плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво дупе

Какви са тези клоунски дрехи, цветове и стойки? Приличат на семейство клоуни от цирк.

Тя роди в свети лазер много красива жена , цялото семейство бяха възпитани и много интелигентни майката на момичето беше там и мъжът й неотлъчно.да е живо и здраво дететцето

ти добре ли си? На коя дата е този празсник

Бяхме състудентки, беше най-красивото момиче в класа и в академията като цяло.Тя е родена за кино,но искаха мноо да я.......

А ти искаш ли много да се ... ? Да направим нещо по въпроса ?

Малее, таз и е само за обичане. .....

М даа, Виолета е много красива и изящна -евала на Ивчо!

Я, колко много ч....ии имало тук!

Ако това е инструктор по йога, Йода повече ми импонира.

Е става момата за лашкане, бих и ударил едно м*до :)

Чупакабра, по-добре да слага грим, че получих уплах!

прекрасно тяло, красиво лице... и всичко е естествено! дано не се изкуши с ботокси и силикони и да заприлича на надуваема секс кукла

А сега отивай да се ръкоположиш!

На част от снимките, дето са нагласени като пози-дрехи-светлина изглежда приятна и симпатична, какво е като човек не ме интересува, колко е актриса също - щом я виждам само по "лайф" колонките на сайтовете :)

Комплексарите стават особено екзалтирани когато почнат да се множат.

Таз скумрия много мазна бе! Пфу!! Гнус!

на висш финансист - "слуга" на грабителите на данъкоплатците. Може да си харчи и да се фука "нашироко". Не знае как се изкарва "хляба". Децата на ГРАБИ....те и УНИЩОЖ....лите на българския народ са "начело, дошли от село с ниско чело". РАДОЙ РАЛИН

Че аз съм там бе, чичо. От Белек съм, чичо. Знаеш ли Белек? Хе, там зад чартарите... много е далече...

Трябва ли да си толкова слаб, за да си инструктор по йога или за да упражняваш йога?

Не, даже ако имаш достатъчно голямо шкембе и се свиеш на топка ще постигнеш най-великата поза в йогизЪмЪ - окръжност! А тя е символ на безкрая, края, накрая и рая.

Какъв ти е проблема да кажеш и ая, което е също много хубав символ.

Хохохохохох....много се смях....добро начало на деня

Не.

Едва ли е това мястото да показва тези снимки на приятели. За целта има други начини. Това тук си прилича на показ с друга цел. Тези които се показват така си имат тарифа. Така че да си я каже. Може и да се включим. Пък ако не ни хареса може и не. Като нея на 29 бол.

детето малко тъмно ми мяза, кой е бащата?

Кой кой. Нали има по документи, цветът няма значение. Стояло е повече на слънце и това е.

Най-красивата ни актриса!

Тъй е,бат Кольо!Най-убава ни е в махлата!Да пребъде!

Момичето е красиво, нежно и изящно. Защо това ви дразни, хора? Насладете се на красивите снимки и й пожелайте да е здрава и да има роли в киното и театъра. Та тя е актриса! Да е щастлива с детенцето си и съпруга си! Успех, Вили!

Красиво,красиво.Няма да спорим,всеки си има вкус.Кльощаво по-скоро. Ама за да е актриса не трябва ли барем пет филма да е снимала? Пък тя само един?Кога стана калайджийка,кога и почерня дупето? Щото и аз съм яздил на калеко ми коня един път,ама не смея да кажа,че съм жокей...

Красиво?! Това момиче има адски несъразмерно тяло и съвсем обикновено, незапомнящо се лице. Това би било прежалимо ако поне имаше талант за актриса. Уви.

Е,кой е казал,че жената издържа семейството???Пази боже!Всяка красива жена има богат мъж.До колкото знам Мъжът й не е толкова богат.Разхождат се в мола често и са супер

Така е, овчева. Който влезе да се разхожда в мола не може да е богат... Страх ме е да питам, ама каква точно ти е логиката? Според теб ако някой е богат ходи само по покривите ли? И има двама палача, които режат главите на всеки, който го погледне в очите? То и ти си богата в сравнение с 2/3 от света, щом имаш техническото средство да пишеш в темата?

Че тя всяка втора жена се има за красива.Значи ли,че всяка втора жена има богат мъж?Не броим кайена за 20 бона на лизинг,паркиран пред панелката и надиран редовно с ключ от останалите обитатели на гетото.

Е на тая поза работиме за второ.

Тези снимки са толкова секси, колкото двугърба камила!

Таман това си мислех: за ръст 1,60 , такива щапала като плавници !!!

Такива като Вилиту са 1 на 1000000!!!!Злобейте !Класа е тя и мамата си джаса. ИВЧО е пич,случи на девойка

Дай им време и ще четем за непреодолимите различия покрай новините за шумната раздяла.

Този Ивчо тъмен ли е като малкия. Или фотографа е от анадола.

О'божеее! Всяко хубаво популярно момиче като се наиграе и си хваща някакъв смотан и грозноват бизнесмен. После почва да пише книги, да води предавания, да дава курсове по йога. Те обикалят и дават съвети на всички как да открият себе си, как да бъдат в мир и хармония, но никъде не разказват как затварят очи от погнуса още на първата година в едно легло с мъжа с парите. Супер, че се занимава с йога, нещо наистина смислено, но как точно се издържа семейство само с курсове по йога??? Казвам го защото много добре знам в София къде и колко струват курсовете по йога, кой ги организира и какво ковства за да се случи. Без силен финансов отскок, никакъв шанс да отлепиш от мазето на приятели или от апартамента на умрялата ти баба.

Точно! Съдбата на Елен Колева след Майонезата! Вчера я слушах и тя ходи по телевизиите и обяснява някакви неща за познаване на себе си! Ама като всички й пишеха едно време, че е наивна ку*ва, тя обясняваше - любовта няма граници:))))

За ваше сведение мъжът на Вили е супер готин млад пич и няма нищо общо с описаните от вас типажи. Освен това тя не се издържа от курсовете по йога, а преподава за удоволствие. Има роли в частен театър, снима в киното и преподава актьорско майсторство на деца.

За да преПодаваш актьорско майсторсто на деца първо трябва да станеш актьор-майстор. Като Стефан Данаилов, Татяна Лолова, Тодор Колев и т.н. Няма как да преПодадеш нещо, което нямаш. Какво точно преПодава Вили Марковска на децата? Все едно да продаваш 100 банички на ден, а да са ти доставени 10? Няма откъде...

Коя е тази?

Тя е красива и талантлива!Виолета е пример за жена и амбиция!Във Витиз и казв аха хиената, каквото си науми прави го! !!!

Точно хиената. Бизнесмен-хиена, страхотна любов.

ква е таа мастия и на кого му дреме?

Това е великата българска народна артистка Виолета Марковска. Играла е в единствения български филм номиниран за "Оскар" в шест категории - "Шивачки". За съжаление печели само три "Оскар"-а. Освен в него е участвала в хиляди театрални постановки и стотици филми, но са прекалено елитарни и заради това остават неизвестни на широката, като и на тясната публика. Отказва да учства в последната пиеса на Хоролд Пинтър през 2008, защото й се вижда посредствена и много под нивото й. Вместо това се отдава на йога, семейството си и ходене на море. Женена с един син.

Йога вместо филм. А бе пич вярваш ли си. Та те е готова за министър председател.

Курсовете й по йога са супер, страхотно момиче е!Успех

Значи един и същий пост за Елен Колева може, а за Вили Марковска не може? Налага се изводът, че втората ще да е почерпила... И какво цинично има в: "Пое са, пое са, Пък стане... йога!" Ясно е, че се има предвид "понаяде са", ама му слагам звездичка, че дамите са чувствителни на тема тегло. Вече ако някой има мръсно подсъзнание си е негов проблем. Долу цензурата!

Цитирам: "Зa дa peпeтиpa cпoĸoйнo, cъпpyгът й e дaл ĸapтблaнш и e ocигypил цял бoeн oтpяд: тpи бaвaчĸи, чиcтaчĸa и гoтвaчĸa. Mлaдoтo ceмeйcтвo Aнгapcĸи ce e ycтpoилo в eлeгaнтeн дoм в пoĸpaйнинитe нa cтoлицaтa ĸaтo иcтинcĸи apиcтoĸpaти. Дoĸaтo тaтe paбoти, a мaмa Bиoлeтa Mapĸoвcĸa peпeтиpa, мoмчeнцeтo щe e глeдaнo ĸaтo иcтинcĸи пpинц." Тази излезе най-умна и си уреди живота, поне докато е млада. Като остарее идва втора смяна от млади златотърсачки, но ако е хитра ще заделя пари за старини.

"...три бавачки, чистачка, готвачка и един мормот, който завива бебето в станиол."

Абе, "Шивачки" ли са - не ми ги хвали...

Тъй е то... Всички аристократи ходят в Анадола на All-inclusive за по 450 евро на човек. Това ще да е, за да могат да си вземат и 4- те души прислуга с тях.

Снимките са от Турция. Там вече плажовете са пусти и на всеки турист му плащат по 500 евро на седмица за да иде.

Не афишира нищо ,умна е и си пази имиджа и семейството!Мъжът не е богаташ,нормално хубаво момче!!!!Всеки ден са в мола с детето-уникална двойка

Е кво правят в мола всеки ден. Нали не са богаташи.

Търсят на кой да гепат чантата или да дръпнат златния синджир. Или поне да му откраднат топлата закуска. Имаме ги много такива богаташи в картотеката. Някои просят също така. Моловете са си опасни. Жунгла отвсякъде. Даааа...

kremena

Вили Марковска със секси снимки от плажа- ТЕЗИ СНИМКИ ГИ ГЛЕДАХМЕ МИНАТА ГОДИНА

И тази и миналата година снимките са от Турция. Хем близичко, хем по-евтинко от България. Не е много за хвалба, ама кой каквито възможности има.

Еми хубава жена със стругари да се хване -мнооооо сте зле хаха,тя още от Витиз беше интересна и хубава

Виждам ги в мола със детето ,голям сладур е!Тя е яка мацка

Виолета е талантлива и успя да създаде страхотно семейство,много и завиждаха още от Витиз! !!!

На какво са й завиждали? На креватните умения? Единственото, което направи по-умно е, че не афишираше връзките си като Елен Колева и успя да ги опази от публичност.

Вили е умна няма спор и е красива , вече почти няма такива като нея,Младенов още не може да я прежали. ....

Спор да няма, хубавица е!

Има си парички, ше си гледа кефа. А вие стига сте губили работно време. Бачкайте, че шефа има да купува нов джип

Много искам да те унижа анално!

Хора, голяма простотия ни залива...!Вили Марковска се чекне и всички трябва да и се радват... Голяма фото сесия! Като няма какво друго да покаже, си показва снимките от плажа, на стойка, на легло, да не забравим и детенце - последната гордост. То друго няма!

Снимките са аматьорски, сигурно снимани с тилифоня

На снимки едно, трийсе и пет и четиресе и едно си я представям плътно до мене, а вие?