Вижте момиченцето на Вики от Мастило

Съпругът на Вики от Мастило - Петър Величков, показа семейна снимка с дъщеря им.

Обратно в новината

Коментари - Вижте момиченцето на Вики от Мастило | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адашката е прекрасна - една от най хубавите известни жени в България, защото е естествена! Много я харесвам и се радвам за нея. Нека бъде щастлива.

Ей кат имаш пари и ставаш красив, така и с Вика, добре е разкрасена,

Е Вики, голяма хитрушка е.Не може да и се отрече. Наскаче се, и си устрои живота, с влюбен мъж/ по-възрастен/, богат и сладко детенце. излезе много по -умна, значи това е търсила-спокойствие, богатство и любов. Е, ако не беше го развела, а беше се омъжила за ерген, щях шапка да й сваля.

може би без тази новина нямаше слънцето да изгрее.

Който го е виждал Петър Величков на живо ще ви каже, че първо въобще не изглежда дърт и второ има страхотно излъчване и чар. Явно обаче е доста НЕфотогеничен. А който го познава ще ви каже , че е супер отворен, много умен, невероятно комбинативен и доста висока топка като цяло. Въобще не ме учудва Викито с избора си. Направо й завиждам, честно. Няма по-добър генетичен материал. По-добре няма как да избереш баща на детето си. Е, имал пари. Ами по-добре ли е да няма? Повечето от вас сте направо смешни с коментарите си.

Е хайде сега, нямало по-добър генетичен материал?! Хич не съм съгласна, едва ли това е най-готиния мъж на планетата! Хайде стига!

Да, вярно е. Няма как да му се повярва на този, който е зарязал други две деца. с тях сигурно има същите щастливи снимки. Ама сега на по - младо се хванал. Утре на още по - младо. ами децата.......? те нямат нужда от снимки, а от любов....

Да са живи и здрави!Нека бъдат щастливи!

Бензиновите облаци над нааас, на, на, наааа...

Колко сериозен е един бизнесмен, щом почне да се кипри във фейса? При това далеч не е първа младост? Имам чувството, че светът стана масов ексхибиционист! И хич не го е еня, че воайорите са в пъти по-малко! Но щом и външните министри работят чрез фейсбук - имаше един такьв у нас преди 2-3 години - какво да придиряме на останалите мъже. Особено, ако искат да минат за млади и модерни! Зех та, Радке, зех та!

Пътьом видяхме и "момченцето". Живи и здрави, ама тоя фейсбук е болест направо. Ако не го видим детенцето, родителите ще страдат явно?

Да им е живо и здраво, много хубави очички има това сладурче!

голямо чудо като чели само тя има момиче,другите нямат.

Това е цената на красивата, интелигентна и успяла жена, Вики.Отгоре на всичко имаш хубав съпруг и прекрасна дъщеря. Пожелавам хубав живот.

8 години не е малка разлика, но над 10 са големите разлики. Просто Вики младее за годините си, а той е състарен за своите. Затова един до друг изглеждат с голяма разлика. Затова има една приказка - не е важно на колко години си, а как изглеждаш. Противно на заблудата, че парите и подмладяващите процедури освежават ще кажа, че запазването на свежестта и красотата по-дълго време зависи от ГЕНА. Нямаш ли хубава кожа, всичките пари на света няма да те подмладят, най-много да заприличаш на карикатура.

Така е- но и всичко си е на сметката на ВикитУ, сори ама е така. Докато се правеше на певачица излизаше с различни мъже, като секнаха песните се взе с този чичак, който не е толкова стар на години,но наистина изглежда на 65- чалгаджийска история...

Защо толкова злоба, бе хора? Имал друго семейство и деца? Знаете ли как се отнася към тях? Сигурни ли сте, че не ги гледа? Продължил... променил живота си... Как може на снимката на едно дете да излеете толкова помия?

Тази маст.я е за орден Стара ПланинА 1 степен !!! Това си е подвиг да можеш да смучаш спаружен Дуй . Представете си какъв феномен е Матилката и каква психика има за да го желае ............ На това не се ли вика Джагодия с голямо Д ???

Кукличка! Да е жива и много здрава и да хе чете какво се пише за нея!

Сега вече не се казва Ку.ва , а се пише Кукличка !!!

Пак някакъв разграден двор. Имал две деца от предишен брак, ама иначе много обичаме момичетата от тоя си брак. А другите кучета ги яли и да има как да ги изтрием с голямата гума, все едно не е било. Отврат! Щастие не се гради върху нещастието на други. Банално, но вярно!

Аман от всички гонещи известни момичета .Градил кариера минавал през трудности и неволи и айде изоставаш жената която ти е родила двама сина и скачаш на млада такава защото така си решил голяма гнусотия правят го много мъже издигнали се в материално положение но са просто предатели !!!!!!

Е с Вики Общата много е случил, да ти кажа.... :D :D :D Понякога самоубийствените тенденции в мъжа много се засилват с годините под натиска на корпоративната тегоба...

....да ти вметна: грозотията и миризмата ти, на Kон,.. не ти помага!!;))

Преди да наречете една жена обща трябва първо да сте били с нея и да сте я видели в акт с много други, за да си позволите такъв коментар.

Ако се наредя и аз на опашката дали ще ме огрее и мен да топна чушката в терлика й? И аз имам верига от бензиностанции, що пък не?

Mагарешки,....мнооуу си грозен бе брато, праскай на ръка!!!;))хахаха

Абе аз като стана президент друго ще приказвате ....

Mноооого, си готина бе Bикиии!!!;)) Oстаряваш, като катедрала!! Pадвай се на детето и мъжа си, бъди щастлива и много здрава, а злобарите ги остави да се давят в собственната си злъч!! ;))

злобарите и завистливите пишат, бил стар бил плешив, бил дядо и.т.н...но бил имал пари???;)) ами то с млад и без пари живее ли се бре?? само с хй, не става!! смешни хора, давят се в собственната си завист!! лош матрял, беден но злобен, прав е човека за лошият мат*рял!!;))

Вики има толкова красиво майчинско илъчване, просто не може да се сравни в нищо. Това недоумявам тя е много красива жена, как така тя и всяка дурга жена се преобраява по този начин.

По-добре те двамата да си правят деца отколкото хора без пари и в общинско жилище. Това е циганска работа нали. А на Вики честото!

Това дядото на детето ли е?

Не, прадядото. Дано любопитството ти е задоволено.

Благодаря, младолик е...

Какви ли чудеса не правят парите! Купуват и продават всичко за което можете да си помислите! Погледнете само Вики и плешивият господин до нея и ще разберете истината!

Браво Вики! Живи и здрави! Хубаво, че не направи моята грешка да се захласнеш по някой, който е само симпатичен на външен вид и оосле да си береш сама гайлето с детето.

Дъртия господин вече има две деца :) Бившата му жена сама бере гайлето си с тях. Браво Вики! Браво и на Дедо!

Да, но предполагам,че е в контакт с майката и се грижи за тях, а не да ги е иьоставил да се справят сами.

Таз си изпя вече песента в нужната тоналност и ейговна - размножи се и легна под кранчето с горивото. Кат свърши скоро горивото да се готви мастилото.

Значи мъжете може да избират според коя каква работа и пари има, а жените не така ли? Според мен е по-нормално жената да гледа по-заможен мъж, а не обратното.

Малката душичка е красива като майка си. Да са живи и здрави, и винаги заедно!

Ако говориш за вътрешната красотоа ,,,,,,а то няма такава ......Значе прогнила ябълка !!!

Да им е живо и здраво и повече българчета да се раждат...пък като/ако жената не иска шута и друга , която иска - хората с положение са длъжни да създават и отглеждат поне 3 деца Не я корете завалийката...и тя като 99% от жените види ли парата и забравя всичко...нормално, от край време е така, такива са жените - кво очаквате, да се хване с някой калъф който едвам и плаща сметките ли ?

Всъщност този Петър е само 8 години по-възрастен от нея, но изглежда все едно е поне с 18 години по-стар. Но пък парите компенсират такива дребни козметични несъвършенства. Абе да да са живи и здрави!

Ами не може явно хем жиголо (плейбой), хем богат и достоен.

взела го е за положението му иначе не би го и погледнала. Взел си е платенеа любовница, която ще му бие дуспата щом фалира

Няма да фалира скоро, цялото ОМВ 15 години работи за него, че и доскоро румънското. Батко ти Петьо така се е нагушил, че дузина любовници може да издържа.

е, сега вече ще се чуди как да си осигури детето. Бабето се осигури по законен ред чрез БРАК голям бунак излезе чичака.

Ей така се ближеее сладоледа...

...аиде сега ама честно....ако този щастлив и грижовен татко не бе собственик на верига бензиностанции...щастливата и влюбена мама Bики от "Mастило" ,щеshе ли пак така да е влюбена в него или не ?!?...ама честно...и мiсля ,че повече вапроси няма да има.....

ма то всички така се женят бе огледай се около теб -кво се правиш на морален като всички са така

Освен да е богат много е важно мъжът да не е стиснат като бившия на Марая. Тръпки ме попиват от стиснати бррр.

А ти си саката и не можеш да работиш, затова чакаш някой дащен?

Не, но съм била (макар и за малко) със стиснати или пестеливи мъже и съм много отвратена и наранена. Някои не само не се сещат, че те трябва да направят нещо добро за теб, ами и съвсем открито си те питат какви пари имаш и това защо го купи, онова за какво ти е. Ние жените или поне аз никога не съм го правила, срамота. Както се вика не надничай в чуждото канче, гледай си твойто.

Съвременните жени сте много интересни ;) По-точно объркани. Като ви изнася сте еманципирани, като не ви изнася - оп, аз съм жена (да се разбира принцеса) мъжът ми е длъжен! Мацки, никой за нищо не ви е длъжен! Като искате - изработете си. Защото освен един даже използван полов орган, друго не можете да предложите! Извинявам се за грубия израз. С този селски манталитет ще си страдате цял живот. Защо ли? Защото мъжът усеща, когато е използван и ви "купува" временно ;) И утре пак ще бършете сополи. Затова сверете си часовниците - годината е 2016-та, учете, развивайте се, работете, бъдете самостоятелни и горди, че сами сте си постигнали всичко.

Мама ,дядо и аз........Изводите са индивидуални.

И тази с някакъв чичак и то за пари! Явно красивите българки са големи коври!

Е няма такива хора , като повечето коментиращи! Едно приятно семейство, едно сладко дете:-) Как пък повечето или са били с Вики, или не познават други мъже с втори брак, или са свети води ненапити...Като плюете, по-добре ли се чувствате? Жалко...

Не спах цяла нощ а то било ,че не съм видяла детето на Вики и дядо му. Ох,стига глупости бе дир.

Важното е ,че като летят със самолета .... ще пестят от билет ..... за пенсионери с намаление !!!

Защо и казват вики от мастило .......не е ли правилно вики мастия.а >>>

Ей най ..... накрая тази Джагодия си намери кой да и запълва ненаситната слива за пари !!!!

Е тази си е класика на селския туризъм в софия .................ДОйдох , видях и забърсах !!!1 Това са новите бракови за безморалните и пошли нашенци !!! Ей това е демокрация .......по Булгаристански !!!

Тоя калъф е шеф на OMV , абсолютен боклук.

Стигнах до извода, че искра най-лесно се запалва с пари. Особено на такива като ненаситното Вики

Dърт козел и т.н.