Соня Йончева е номинирана за ”Грами”

Сопраното Соня Йончева е номинирана за най-престижната музикална награда "Грами".

Обратно в новината

Коментари - Соня Йончева е номинирана за ”Грами” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Соня! Пловдив се гордее с теб! Успех!

с баи жими левин се разминахме днеска в коридора, закасал го е нещо бутат го с количка а иначе сас сончето си 4укнахме лафчето преди травията в мет миналя сезон ..мнго е прятна.

Хората искат да четат такива новини! Моля, пускайте по-често такива статии! Иначе Соня е възхитителна. Спомням си как брат й (също много талантливо момче) се яви и спечели някакво музикално реалити, за да купи апартамент на родителите си. Оказа се, че хората бяха продали техния, за да ги вложат в обучението на Соня в чужбина. Е, това са родители, е, това са деца! Славея Сиракова да ме прощава...

Чаровна , талантлива и прелестна ! С възхищение ! Много успехи от сърце :)))

Прекрасна! Желая й успех!

на Соня!

Стискам палци да спечелят!:)

Както виждам от коментарите, които почти са 100% позитивни, има блясък в тунела на простотията. Дира не е зле да се разтърсите за повече стойностни новини в тая рубрика, че на хората им е писнало да въртите едни и същи измисляци тука - ако днес са Сиракови, утре Стоичкови, в други ден Графа, и после пак наново за бебета им, бабите и любовниците.

Първо, успех на Соня от сърце! Много правилно забелязвате, че от лансиране по бг медиите на отайката на обществото на всички им е писнало. Негативните коментари за боклуци като Сиракови фемили, Златки и тъповати актриси и чалгаджийки са напъно заслужени. Аз живея от години в чужбина и мога да кажа, че има много, много образовани и успешни българи, които представят странат по прекрасен начин, както Соня Йончева. Успех!

Съгласен съм с коментара, и сложиш +,но не съм съгласен да се преравнява Графа със Стоичков и Сираков. Момчето си е творец, и с нищо не провокира простотия независимо дали ни харесват песните му или не! Поздравления за Соня! Гордеем се с нея, и ни е приятно да четем подобни новини!

Баа мааму пич, тия от дира сложиха статийка за ебача на другата сиракова щерка, некъв порн стар.

Много хора не знаят нищо Соня. НО ЗНАЯТ ЗА ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ. ТЪПАТА ГАЛА КАНИ САМО ЧАЛГАРИ, ДА СИ ГОВОРЯТ ЗА ЕКСТЕЙШИНИ, СИЛИКОНОВИ ГЪРДИ И УСТНИ И Т.Н. А ЗА СЕРИОЗНИ, ТАЛАНТЛИВИ БЪЛГАРИ - НИЩО. ЖУРНАЛЯТА И СЛАВИ ИМАТ ГОЛЯМА РОЛЯ В ОПРОСТАЧВАНЕТО И ЧАЛГА КУЛТУРАТА В БЪЛГАРИЯ.

Бравоооооо! Страхотно!

браво брависимо на тази талантлива и красива българка, нека да носи славата по света на българите, по добър посланник на българия по света не може и да има, явно на оперните ни певци им върви по света и са талантливи-Гяуров, Райна Кабаиванска и други талантливи българи и българки..шапка им свалям ашколсун машалла

Браво, такива новини ни трябват!

Талантлива млада жена! Желая и успешна кариера. Успех!

Гледах я в ролята на Дездемона в "Отело" на сцената на Метрополитен опера.....беше изваяна досъвършенство! А в последното действие остави публиката без дъх ! Горда бях, че е българка!!! Великолепна!!! Всеки трябва да бъде на място, което заслужава!

много е сексапилна

Браво, такива новини ни трябват, а не платени за чалгари или Графа.

Aми че и графа си е обикновен чалгар, само че на естрадата.

много е добра, но дайте актуални снимки! Тази е като девойка :-)

Снимките по какъв начин ще покажат таланта и, че не схванах? Като искате снимки намерете се ги в интернет.

Успех!

за хубава жена!

Жената е с българско потекло, но какво от това? Цялото семейство напусна България. Не ни занимавайте повече.

А кои сте вие? И чий * търсите тук?

Ти искаш Райна Кабаиванска да пее в селската кръчма в селото, в което е родена в България ли? Смешник! Соня е голяма певица и няма кой да я чуе в България, хелем такива чалгари като тебе. Щом си печен, иди да я слушаш на два часа със самолет. В твоето село няма достатъчно публика за това качество.

Жената е много повече българка, отколкото пишман патриоти като теб.