Неродените деца на София Вергара я съдят

Могат ли собствените ти ембриони да водят дело срещу теб в съда?

Обратно в новината

Коментари - Неродените деца на София Вергара я съдят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да забременее с тях и после да ги абортира. Ето до къде се стига, когато друг иска да ти се наложи на сила. От къде на къде ще решава само единия. Пък не става дума само за издръжка, иска пари. Колкото и пари да има явно харчи много и му трябват още. А ембрионите да останат без майка. То родител не се става само с едно раждане. Иска се много повече.

Алчността на този Льоб минава всички познати граници! Такава алчност е наистина прецедент!!!

е евреин и няма деца. Евреите по правило имат много деца и си правят по много деца ако могат, културата им е такава. Вероятно човекът има някакви проблеми и си иска децата. Предостатъчно богат е, за да става дума просто за алчност тук.

В такъв случай защо става дума за наследството им от София Вергара???

Хм, жена може да роди, без да го съгласува с бащата, защо бащата да не може да даде ембрионите, т.е. децата си да се родят без съгласието с жената?! Уважаеми Дами, нали се борите за равноправие, но дали само когато Ви отърва?!

Ами те реално ВЕЧЕ СА техни деца... само, че замразени в началния, ембрионален стадий от живота им. Трудно е да си представим до какво варварство ние е довел "прогреса": да си дъжиш замразени децата, и да се чудиш после да ги размразиш по някое време да ги "ползваш"... Такава "цивилизация" няма бъдеще...

теоретично,може и да са,но на практика, първо няма гаранция,че,ако се размразят,ще оцелеят и второ,като ги имплантират,че ще се развият...явно,поредното малоумие и проблеми,които си създават хората без проблеми

И за теб дори няма гаранция, че ще осъмнеш утре жив. Всичко се случва. Единствено гарантирано е, че щом има зачатие, има и смърт, дали днес, дали утре или след 100 години, ще настъпи все някога. Обаче има различни видове смърт - естествена, противоестествена, насилствена ... И тук е нюансът.

Според Вашата логика всички ембриони, които се получават при ин витро оплождане са живи, а при трансфер много малко се захващат за лигавицата на матката и умират - успеваемостта е 20%. С две думи като ги трансферират в матката и бременност не се получи някой ги е убил. Кой? Лекарят или жената, за която не са се захванали?

Освен това често се случва и на жени заченали по естествен начин да пометнат, заради това, че ембрионът е увреден, фактори на средата и т.н. случва се бебетата да умрат. Въпросът е дали има умисъл и каква? Да твърдите, че няма разлика между спонтанен аборт и аборт е неетично.

Всъщност става дума не за деца, а за ПАРИ!!!

Въпросният Льоб просто иска пари от бившата си и това е видно не от птичи, а направо от космически поглед.

И да цоца издръжка цял живот. Що за свят, щом и мъжете станаха златотърсачки. А за еквилибристиките против природата с тези замразени ембриони не ми се и говори...

Човечецът никак не е беден, напротив, бил най-богатия от неговата фамилия, а и безивестен не е, на всичкото отгоре е евреин и по някакво странно съвпадение чичо му е собственик на Юнивърсълс. По-скоро прилича той да е платил на Вергара, макар че и тя никак не е бедна, за да си продава яйцеклетките за пари, за нещо друго ще да е. Но после не са се доспоразумели юридически, както изглежда. В Холивуд - меката на проституцията, няма любов - всичко е бизнес там!

Ако номерът мине, после ще я осъди за издръжка, понеже той ще отглежда децата. Ето до това води женската еманципация - мъжете се израждат в куртизанки.

И тия в банята по плочките ли могат да ме съдят? А тези дето гълтат канибали ли са?

Семето ти не е ембрион. Отделно преди да си се проверил, няма и гаранция, че в него изобщо има читав сперматозоид, годен да опложда.

за да станеш баща без съгласието на майката, значи си изнасилвач - толкова е просто. Но този перко просто се е заинатил, не признава договора между двамата - естествено - и понеже явно е гола вода си прави тъп пиар. Какъв му е проблема да има дете от жена, която също иска?

По всяка вероятност не е така, но той е баща на ембрионите, а животът на човешкото същество започва от зачатието. След като вече са заченати, може пък да не иска да ги убива, може да иска да си ги има тези дечица.

Когато сперматозоидът оплоди яйцеклетката - тя отива във фалопиевите тръби и чака да нарасне лигавицата на матката достатъчно, че да се имплантира в нея. Оплодената яйцеклетка още не е зародиш, защото тя не е започнала да се храни от лигавицата на матката и не може да съществува и развива без да е в матка. Такива са и замразените ембриони при ин витро оплождането. Те не могат сами да се развиват. Не всяка оплодена яйцеклетка при спонтанно зачеване става зародиш, много са такива, които умират и жената дори и не разбира, че яйцеклетката и е била оплодена въобще.

Проблемът му е, че не може да си намери друга жена с мноооого пари!!!

Ох, Софче ох :-)

Голям смях са подобен тип новини...Така наречените звезди се чудят за какво да се съдят май...