Елизабет II, Катрин и Камила извадиха тиарите за обща снимка

Елизабет II и кралското семейство се снимаха преди да приемат чужденстранните посланици в Бъкингамския дворец за годишния дипломатически прием.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет II, Катрин и Камила извадиха тиарите за обща снимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пантовките са брутални!

Да не загъваш сандвичи в Прет?

.....гущери ......нищо добро не произлиза от тях !!!....единственото добро сред тях бе принцеса Dаяна и те я убиха !...маината им !

За Елизабет макар рептилка от мене само добро, жената ебаси каква служба е ударила на страната си. Може да не вервате, тя лично колко е свършила, друк е вапроса, че масата лапачи покрай нея живеят на неин гръб и върху нейните регалии. Камила и кейтката са ми толко злобно противни, че не намирам думи да ги заплюя колкото ми се ще. Тея двете по никакъв начин не требаше да са в двореца! и двете са гнусни изчадия, и двете са кариеристки и двете седнаха на кралската маса заради слабия дарман на мъШленцата си! Е, Елизабет има сичко на света, но не проима свесни деца, нито свесни внуси, нито свесни снахи! Аз сам много разочарована от уилямчо също - язък, че е дете на Даяна! Напълно съм на страната на Даяна, колко злини й причиниха! само тя заслужаваше сега да е там, а вместо нея седът два долни гнусни паразита и позират, меризливи вонящи долнопробни шафрантии! Пфю!

Написаното ти е Пфю

Буля Катя зако са я облекли като килима?

Страхотни са. Комунисти, русофили, москали, и вся сволоч, умрете от яд! Хаха!

На среща на випуска отпреди войната. Само оцелелите. Пустите му Сакс-Кобург-Гота! Още се имат за фактор. Разиграват света с разни брекзити, но ще им се върне във вид на тъмнолика вълна, и без това вече почти не можеш да срещнеш по улиците истински местен британец, само от колониите.

Готини тиари , откъде са ги свили?! Щото всичко ценно на скапания остров е плод на грабежи и войни. И да ни върнете уникалното миниатюрно Евангелие на цар Иван Александър , също невероятната " Библия Бесика " , сдухани рептили ! И още стотици безценни артефакти , собственост на древна България !

шефе/шефке, хайде отивай да миеш чниите под съпровода на God Save the Queen....може би децата ти или внуците ти ще имат някакъв шанс да не бъдат третирани като ента ръка хора.....поздрави от БГ!

живи и здрави, имат стил, възпитание и са еродирани...

но ти не си ерУдиран, жалко

ПИПО

Много са ерОдирани с тия чорапи и пантофки.

Бурките трябваше да извадят :)

Тези на снимката ако бяха видели дългите чорапи и пантофките на принц Издислав и тиарата на херцогиня Кен Ли щяха да се скрият някъде от срам.

ВСИЧКИ СА ПОТОМЦИ НА КРАЛИЦА ВИКТОРИЯ САКСКОБУРГОТА .... ..КОЯТО ПОДОБНО НА ПОМАЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ПЪРВИЯ СИ БРАТОВЧЕД :))) Victoria married her first cousin, Prince Albert of Saxe-Coburg and Gotha

За това са толкова грозни и умствено обременени. Така е при кръвосмешение.

ПИПО

Елизабет II и Филип също са братовчеди. Цялата им скапана фамилия е от рода Сакс-Кобург и Гота...немци. През 1917 се преименуват на Уиндзор, защото англичаните много започнали да роптаят. С тези бракове и кръвосмешения гена им отслабва, затова ожениха Чарлз за Даяна и Уилям за Катрин, та малко да намалят злото. Тази покварена фамилия е смукала богатствата и кръвта на половин свят, разделяла е народи и са им робували столетия. Сега ни ги представят като най готините и обичани хора с пантофки и чорапки.

Баси, тея от поколение на поколение стават все по-безполезни...тоя 30+ годишния кво работи бе, каво умее? Цар...хаха, нема такава пародия като 21ви век

Този 30 годишният е пилот, управлява хеликоптер и спасява човешки животи. А ти какво работиш никому неизвестни?

Нещо си в грешка. Пилота е брат му - Хенри. Масовото мнение е, че е по-добре да не лети. Когато беше на мисия в Афганистан беше втори пилот. Ръсеше глупости от сорта, че било като на видео игра. Заради него излитали 5-6 хеликоптера за охрана вместо само 1. Как мислиш - що не отиде на мисия в Ирак?

Сложиха тиарите, грабнаха китарите. и запяха: Издислаааааав...

Бе, като има дебили да им се връзват, що да не извадят "тиарите".

А Катрин защо единствена е без синя лента?

ако имаш Орден на жартиера, за да го закачиш. Явно, Катрин няма такъв орден, а само за жартиери, които със сигурност има, не дават лента.

лентата е сложена на другата страна. Да не е обратна?

Добре, че Кейт напомня за паметта на Даяна! Браво на съвестното момиче!

Снимка 17 е показателна за това, какво е отношението на Елизабет към Кейт.

Чудесна е Кейт на тази снимка, независимо как я гледа Елизабет!!!

"Жените пък се издокараха" Вие сериозно ли може да пишете по този селски начин?!?!?! Издокараха?!?! Наемете си най-сетне журналисти стига с тия оФФчари!

Кой ти гледа тиарите при тези панталонки и мъжки обувчици! Сърцето ми спря!

Явно момичето не го имат за нищо. Двете бабички в бяло, а пък Кейт в цветовете на килима.

Много важно за какво го имат. Катрин е млада и хубава, животът е пред нея. И ще ги надживее и ще я имат за всичко, защото скоро ще стане принцеса консорт.

И какво от това. Принц/принцеса консорт не е пълноценен суверен, освен ако не е от кралско потекло на друга държава. Филип като е принц-консорт, данеби да му се чува думата за нещо? Във всички кралски семейства водещо е потеклото и после ранга.