Невена Василева: Аз съм като майка орлица

Водещата Невена Василева разказа как се справя с родителството.

Обратно в новината

Коментари - Невена Василева: Аз съм като майка орлица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не познавам журналистката, но ми допада мисленето й. Здраво и интелигентно разбиране на нещата от живота.

че някои се интересува от живота на точно такива "известни" - говорителки. Да бе да омъжила се - фуро-ор, родила пак фуро-о-ор, развела се - фуро-о-ор, временно някои прекрасен, а после поредната раздяла пак - фуро-о-ор. Смешни сте.

Не мога да разбера защо е тази злоба в повечето хора.Живота и без това е труден,опитай те се поне с думи да бъдете добри помежду си.Невена е приятна и симпатична.Харесвам я.

Има ли някоя по-известна, която да не се е развела и да не ни занимава с любовните си истории и с детето си, което е супер и приема всичко което майка му сътвори в еуфорията си на "известна" и неземна.

Прочетох статията и ми хареса, много интелигентно казано от журналистката. А хората, които пишат може ли да са толкова злобни в голямата си част. Възмутена съм. А иначе Василева е добра и симпатична в работата си!! Предполагам и с детето си!

Да бе , "особенно е симпатична в работата си "... Какво ли е да си НЕ симпатичен като работиш. По тъпо не може и да бъде. Като тъпизмите на гореописаната.

Хубава жена беше, но този силикон в устните развали доброто впечатление.

С тази шия не си орлица,а си щраус,мила моя....

Значи, намерила си е засега готин мъж и се хвали. И аз щях да се похваля тук-там, ако имах този късмет. Обаче, хем не е либерална към детето, хем нямало да му се меси, чудна работа.

То бива саморазголване, ама тея прекаляват, чудя се че има воайори които им се ловят.

Снобка.

Още една перната, която си мисли, че прави добро на детето като е орлица, а всъщност е заблудена птица.

"От около една година в живота на Невена се появява човек, който се превръща в част от семейството ѝ." "Синът ми е влюбен в него." ---------- МОЖЕ ДА Е ВЛЮБЕН НО НЕ МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ БАЩА!!! ЗАЩОТО БАЩАТА Е САМО ЕДИН!!!

И ПС: КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ПОДОБНА СТАТИЯ??? ПОНЕ КАЖЕТЕ КАКВА Й Е ЗАПЛАТАТА НА ВОДЕЩАТА ПО НОВА?????? ДА ВИДИМ С КАКВИ ПАРИ ЖИВЕЕ И КОЛКО ПОЛУЧАВА. НА ДАЛИ СА 400 ЛВ КАКТО Е МАСОВАТА ЗАПЛАТА В ПРОВИНЦИЯТА!

Впрочем ..Кой го интересува подобна статия, или Вие работите за външна фирма на хонорар?

Който плати за него пишат. Аз до това заключение стигам след многогодишно посещаване на новини от този раздел.

от едно време, сутрешния блок по Мсат. Беше си готин блок, сутрешен! А и другите бяха страхотни, но мисля, че само тя продължи с тв попрището. Готина си е!

много красива, фина и нежна жена с чар и с приятен тембър на гласа; симпатизирам й

Важното е да ѝ хвърлиш поне до брадичката! А до челото или до косата си е вече постижение.

Жената е секси.

Точното описание на комплексирана и безотговорна майка, която напира да насади собствените си комплекси и несигурност, и вредни разбирания на едно невинно дете! И веднага повервахме, че тя контролира средата на детето и знае какво се случва там! Ех, а един кърпел за сички комплексари и измислени майки, дето имат вулва, ама немат акъл.....и майчински отговорности....

Василева е една от малкото свестни водещи по ТВ. Стига сте злобели.

прав си,много е свесна у секса.

Вени от кога стана майка орлица?Може би,от като не се прибираше в къщи и висеше в квартирата на футболния съдия Александър Костадинов?

То всички сме такива майки, само дето някои стават за говорителки, а тая - не!

като кифленски травестит винаги с оголени ръце на новините и в най-големия студ

е с оголени ръце..., макар, че от 5 снимки само две са с "голи" ръце ... тебе май те мъчи завист. Да ти призная на нейните години и аз ходех с разголени ръце и деколте, но в последно време забелязах, че е по-добре да ги прикривам с дрешка или шалче....ха,ха Много е приятна, премерена и с естествено интелигентно излъчване. Харесвам я ! Пък за отглеждането на детето, всяка майка,която сама се е нагърбила с това, си знае....през какво е минала .

Майка орлица , смешна работа родила едно дете . Ако бяха няколко щеше да има някакъв смисъл от статията! Тогава щеше да е за пример!

abe niama li edna svqstna sred tezi ""govoritelki""....vse proydohi....

Вени, нещо май проблеми с егото? Ходила ли си скоро на психолог?

С тази фалшива усмивка, имам чувството, че скоро ще ти кацне в кабинета. Да се погрижи добре за нея, ей! И за нас да оставиш по пържолка...

"... децата са прекрасни, разбрани, няма лош език, говорят за книги. Има конкуренция, защото няма слаби ученици." - къде е това училище? Лицея в Горна баня?

И какво, ако е там?

Ако е в лицея в Горна Баня става много лошо, защото там учат все деца "гении", също като родителите си. Отрочетата на: 1. Ирен Онтева 2. Софи Маринова 3. Деси Цонева 4. Четин Казак 5.Азис 6.Искра Фидосова 7. Томас Лафчис 8. Петя Буюклиева 9. Наталия Симеонова 10. Гала Да изброявам ли още имена на измислени бизнесмени, депутати, олигарси и лека женички, чийто малки особено надарени принцове и принцески учат там. За талантливите деца се оказва, че място в лицея няма. Това е всеобщо известен факт.

Това е естествено - по подразбиране,не е необходимо да се хвалиш.Е и аз съм майка и като орлица и като лъвица.Такива са майките.

Айдеее, все ще се намери някой с банална реплика.

да,и това сте вие камила.