Нейното дете Виктор е на 8 години. През първите седем е отглеждан само от майка си, продължава да се вижда и със своя баща. От около една година в живота на Невена се появява човек, който се превръща в част от семейството ѝ.

Вижте снимки на Невена >>

"Синът ми е влюбен в него. Той усети бащинското. Сега има друго самочувствие. Знае, че освен мама има и някой друг. Винаги е бил доста затворен, срамежлив и притеснителен, но това вече е в миналото”, споделя водещата на новините по "Нова" в интервю за "Hello".

Невена разказва и как се справя с възпитанието на сина си:
"Само времето ще покаже дали съм била добър родител. Фактите са такива: строга съм, не мога да бъда либерална, защото за мен това е равносилно на безотговорна."

"Другото много важно нещо в живота на едно дете е средата му в училище. Виктор е в много добра среда - децата са прекрасни, разбрани, няма лош език, говорят за книги. Има конкуренция, защото няма слаби ученици. Иска ми се точно от тази среда да започне да гради социалните си контакти", коментира Василева.

"Но аз съм като майка орлица. Нямам обаче нездрави интереси към детето си, не искам да се меся в избора му да обича този или онзи, да харесва повече литературата или математиката... По-скоро съм като радар, който, когато види, че той превишава скоростта - му сигнализира."