Българин с номинация за ”Оскар”

В Лос Анджелис обявиха номинациите за "Оскар", втори българин с шанс за отличие.

Обратно в новината

Коментари - Българин с номинация за ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зная, че на автора изобщо не му пука за нашите коментари, но все пак да кажа като зрител, че интересната идея на Г.Г. можеше да се поднесе с малко по-красиви и елегантни рисунки - както миналото, така и бъдещето. А те са еднакво неугледни и мрачни. Не знам каква модерна техника е използвана, но картинките приличат на уроците по рисуване в основното училище, когато учехме линотипната техника.

Браво на хората дето са участвали ама защо манипулирате с това ''българин'' след като от 1999 година е в Канада и спонсор на филма му е КАНАДА???Номинацията е за Канада дето е спонсорирала един българин избягал от България за да твори за друга държава.. Рожденното място не дава националност а страната която помага за развитие на качествата му.

Браво! Успех! Много ще се радвам, ако спечели!!!

Няма да спечели и той сам си го каза, но това не отрича таланта му.

Браво! Късмет на номинациите и успех!

Браво! Пожелавам му успех. :)

Така става, когато съставни части на стадни организации се опитват да бъдат ръководители на "стадото", но то само стадо остава, а то си сака пръч и не разбира от друго освен тояга! Иначе похвала на знанието и таланта, подплатени с реализация! Срам за всички палячовци викали изток, ос..ли балкани и пратили некадърните си отрочета при такива хора, да и м се пречкат както дедите им тук!

Филмът може да е канадски, но е по разказ на най-големия български писател, гениалния Георги Господинов!

Преекспонираните шломски оскари губят стойност с всяка изминала година :)))))) Обаче желая успех от сърце на нашето момче !

TIREX

филмчето не става...

Обожавам късомеTRASHки!

Защо ли не е отишъл в "братска" Русия... Там щеше да направи фурор, а той Канада... А колко други решиха да изберат Русия... дали могат да се преброят на пръстите на една ръка...

Това какво общо има с темата?!

"Това" има общо с всяка тема !!!

Можеби защото в братска Русия никой няма да се впечатли от Соц стилистиката на филма "Сляпата Вайша". Имам предвид като начин на рисуване.

Защото, драг/а Сузи авторското анимационно кино в Русия е много силно, школата им във ВГИК беше една от най-добрите. Доста българи завършиха там, вклч. и сегашния борец против Русия, режисьорът Евгений Михайлов с "по-добре е да дойдат танковете"

Имаме пълното право да се гордеем и го наричаме българин. Само че е гражданин на Канада. На българите генетическите корени са прекрасни. Има нещо от траките в тях. За съжаление таланта им се проявява само когато отидат зад граница. Самият сценарии е фантастичен. Напомня ме Ред Брйбъри. Нека се научим да се радваме на успехите на другите хора и да ги считаме и наши

Някой гледал ли е трейлъра? Ще съм много учуден, ако това нещо спечели наградата..... Да беше на някой от алтернативните фестивали - да, ама точно на този ми е странно.

Не разбирам от анимация ама стилистиката на филма ми прилича на такава от 68-ма година.

Изглежда ми твърде джуиш. Значи има шанс!

Поне смениха заглавието от България на българин... Пак е нещо...

В изкуството е важно от къде идват идеите, а не парите, бе, булгаропитеци..

хей, не знам какъв питек си, ама хайде развивай си идеите без пари и чакай да те номинират за каквато и да е награда. Без пари си оставаш питек пълен с идеи.

Помислих, че за Нин Добрев става дума, пък то ква била работата...

Едни и същи актьори и актриси, негри, евреи, римейкове, втора световна ...

Български анимационен филм, ама друг път! Едно време имахме школа и бъклгарски анимационни филми на Доньо Донев, Анри Кулев, Стоян Дуков, а това си е канадски филм по БГ повест, какво общо има с България?

Това е ползата от глобализацията, аман от селски кметове.

Канадски филмов център финансира филма, а не ИА " Национален Филмов Център"... Хайде стига гол патриотизъм за някой, който от 30 години си е бил камшика от Република България, само името му е Българско!!! Нещо като Джон Атанасов - Българин изобретил компютъра...Да, ама не!!!

Искате да кажете КАНАДА с номинация за Оскар. Иначе честито на човека, а и на Георги Господинов, и успехи!