Надежда Нейнски стана баба

Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски (54) вече е баба.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски стана баба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсната гадина Надето е най-отвратителното нещо, което трябва да гледам в някое предаване. Курва от най-ниско ниво.

Така са гювендийте...предават крепостта...Господ да ги изтреби!

успешно преминяват през живота! Чак и Вилито даде на турска вера

"Посланикът на България в Турция..." А беше гладна въшка - един от символите на синята ИДИОТЩИНА!!!

Айде, и тая предателка го пое турския !

бе кво на интересува някакви си мелези барабар с посланичката дето двама сменила до сега и това ми било новина

Хубаво е да се раждат деца, честито на родители и близки. Ама като се залигавт в стил фейсбук - най-прекрасната малка жена и прочее лиготии, ми идва да запопържам. "Едно здраво и хубаво бебе" би бил нормален и достоен коментар за разумна и държаща на положението си жена, че и политик при това. Другото ми прилича на писък на група тинейджърки в розово и подскачане за щяло и нещяло.

... подпис: Народната Любов!

Този боклук трябва да го разстрелят заедно с целия му род и потомството му. Такива същества нямат право да мърсят Земята, нито да се размножават

На бг баба меркел. Демокрация да има!

lu4ka

Че тя отдавна е баба или поне на вид го докарва.

Е, беше само мачкан лак. Друго си е и да е баба... ;-)

Кое е спам, бе дир, че Надето ще е посланик в Турция до живот ли? Или това, че ДПС ще я бетонира там, след този съюз между дъщеря и и зетя ? Или че Костов е мургав и отглежда на балкона си теменужки? Кое не е вярно, кое не е по темата? Прекалявате с тази цензура в опит да лъскате авторитета на хора, които отдавна са го загубили.

Никой не може да е посланик доживот никъде, всеки си има мандат! Не се изказвай неподготвен!

Тая щерка, дето сега е родила ли бяха изгонили от един частен колеж в бялата Европа за недостойно поведение, алкохол и две редици слаби оценки? Или другата? Макар, че едва ли и двете блестят с мозъчни клетки.

lu4ka

И двете, не само едната.

Не и двете, и трите дядо попе!

" Не без вероятната протекция на Надежда е уреждането без търг фирмата на Св. Нейнски да извърши ремонт на жилищата на БОДК за скромната сума от 6 млн. долара само за Дипломатическия клуб в Бояна. Обзавеждането на жилищата се доставя от завода на Нейнски във Велинград. За кратко време една от дъщерите на Надежда, Виолета Михайлова учи в колежа Льо Розе в Швейцария. Издръжката й е 50 хиляди долара на година ?! Личните икономически постижения на Надежда Михайлова се измерват и с покупката на палто за скромните 22 000 лева от изискан бутик в Милано, с такова палто се е сдобила и приятелката на коалиционния партньор Бойко Борисов-Цветелина Бориславова. На това му казвам елит и коалиционно партньорство. Като добавим, че и Надето и Бойко са тренирали заедно с Алексей Петров от ДАНС, партньорството направо си е обяснимо. Медиите набеждаваха Хубавото Наде за любовница на кого ли не, като се почне отАлександър Йорданов, Петър Стоянов, Иван Костов, Христо Марков, Николай Младенов, на Ники Сотиров, на бодигарда й Спас, не искам да коментирам нищо повече. По повод тези слухове Н. Михайлова философски отбелязва : Те просто са част от играта. Така върви и се развива живота на гаражната принцеса, Надежда Михайлова към предстоящите евроизбори, които са просто част от играта, оная игра дето е известна от най-стари времена, даже преди политиката. Нищо лично, просто проследяваме играта." Из "Гаражната принцеса" афера бг

Е па мое честно да си ги е заработила жената, не съм запознат.

извинете - аз падам от небето и не разбрах кой какво е заработил и в кой гараж - тя е заработила пари в легнало положение със широоко разтворени крака в някакъв гараж ли - или мъжа й е заработил пари в някакъв гараж като монтьор?

Е, сигурно е, че внучката ще отрасне с приказки за лошите медицински сестри в Либия. Като се зажени ще е финансово осигурена - ще има къде да отседне в центъра на София, че и да си паркира колата...

Името и не е българско, етносът и не е български, внучето и кой знае защо му крият името, можем да гадаем също и в каква религия ще го посветят, зетят и не е българин. Защо точно тази жена е български посланик в най-важното направление ? Точно тя ли ще защити най-добре българските интереси ? Тя не е ли зависима от чужди интереси ? Не се ли създава възможност за конфликт на интереси ? Какъв е този механизъм, който не само че изпраща такива хора, но дори не дава да задаваме въпроси ?

Снимката с "връчването на акредитивните писма". Повече прилича на поднасяне на венец в мавзолея на Ататюрк. Писмата в други зали се връчват и в съпровод на други хора. Така мисля, не съм сигурен.

ататюрк е роден в солун и е с български произход- рус със сини очи. не случайно най-голямата му любов е българка - дъщеря на висш бг военен , но той не разрешава им разрешава да се оженят

Голям шегаджия си ти неграмотнико!Щото сите българе са едни такива руси със сини очи,като Ването Костов,Борисов,Корнелия Нинова,Радев,та затова Ataturk бил българин,голям ташак...Но за Любовта му-Димитрина Ковачева си прав.

Да и е честита внучката на г-жа Михайлова,пардон,Нейнски,но точно такива като нея и другарката Нинова дадоха старт на безогледното ограбване на родината ни.

Как да коментират това същество хората в дира след като излъга надеждите ни, накраде се , ролята и със сестрите ни в Либия, измисленото СДС и за капак " признателния бг народ" я направи посланик в Турция! С Куневица най противния " политик" на безконечния преход

На 71 злобари-само 1 доброжелателен пост. Толкова озлобение на мъже, жени, стари и млади просто ме отчайва за България. Живял съм и съм посетил много европейски страни, поживях и в САЩ никъде не спещнах толкова злоба, завист и злонамереност. Този народ просто не си струва да се размножава и умножава.

това не е злоба, а всички са писали истината за тази жена. Нали България е на това положение , защото такива като нея я ограбиха. В Европа са добре, защото такива кото нея веднага ги пращат в затвора, а у нас като се провинят, ги изпращат посланици.

За съжаление е така,но и трябва да си признаем че и народа е доста лъган и мамен през тежкия преход и тези политици сами си навлякоха гнева на хората.

Ти бе, майна, когато тя "гушна" без пари целокупния гараж на тогавашното УБО и го подари на бившия си мъж, що не възропта, а сега а зящитаваш, а? Или сега това е политкоректно? Ми нея най-накрая и Лаборанта я напъди като мръсно коте и тя трябва да целува гъ-а на оня от Банкя, че да я изпрати нея, една нищо и никаква преводачка от испански, като посланик и то в Турция. Какво точно тя е допринесла за РБ, та не си спомням?

Добре и поживял тук и там. Е като поживя къде ли не такова чудо видя ли, като у нас. Търчи наша Надка, с едната ръка вее знамето на демокрацията, с другата прибра гапажа под НДК, ха уйродепутат, ха посланик в страната на шадраван-секиша и небет-шекера. Това - първо. Второ, като ти е толко омразен този народ, който аз наричам "моя народ", почни да го унищожаваш, начиная от себе си. Из Филибето има влакове, тролеи и автомобили - избор имаш. Можеш и да пре*eбеш 50 ст за 1 патрон... Твоя воля.

кой народ е злобен, този ли дето го ограбиха такива като това бившо красиво и вече остаряло Наде. Че тука като чета коментарите няма никаква злоба, а само истина и мъка, че такива като нея все още цицат от народа от данъците дето даваме, та тая к...ва си живее като бей на наш гръб

сладурче - пловдивско перекенде - дето казваш, че живееш в сащ - аз от 23 годинии живея тук (в сащ), и учих тук (в сащ) и детето ми родих тук (в сащ) и въпреки всичко това - наричам МОЯ НАРОД - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - дето е ограбен, обрулен и измъчен от 28 години преход -

ЗАТОВА СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ !!!

Глупости, от край време си е баба.

Ми тя си е бабичка от поне 10 години. Сега ли го разбра?

Млада и красива, пък баба. Властта Санчо, властта. Демокрацията е за наивните.

Честито! Да си баба е много по-хубаво, отколкото да си затворник.

иИМЕТО Е ЯСНО ЩЕ СЕ КАЗВА ФЕРХУНДЕ след като бащата е Азис турчен !

Спомня ли си как Медецинските Сестри ги обрече на смърт ,след като каза че са виновни след завръщането си от Либия ! Такива като нея не трябва никога да се наричат Българи и не трябва да са на Българска Държавна служба , нали Борисов я уреди , да пукне смрадливата Тиква ! Новото правителство трябва да я смени и да сложи нормален истински Българин ! Тя подари Гаражите на МнВР на бившия си съпруг !

това е самата истина за тази крадлива и ненаситна и развратна жена.

Каква ирония на съдбата!!!? Едно от лицата на прехода и борец за евро ценности, оцъжи вдъщеря си за турчин-мюсюлманин!!! Ахмед Доган ще излезне прав, че патят ни към Европа, минава през Босфора!!? Позор, Наде! Опозори, не само себе си!!!

ако имаш откраднати пари, цялата ти рода до 9 то коляно да ги давате за свещи и вино за преливане.

но както виждам си живее живота , а разни честни дават парите си за вино и свещи. Няма смърт за тези мошеници, поне ако имахме държава тя да се разправя с такива като тях.

Аферим бе чоджум...

А няма ли г-жа Наджие Нейнски да стане кандидат-депутат от листата на ДПС или на ДОСТ?! То нали сега е модерно такива като нея да се продават на тези партии, пък и вероятно турския вече го говори перфектно

БИЛ С ТУРСКИ ПРОИЗХОД?

Честито. И мойта котка стана баба...

като знам колко е развратна, думи нямам. Тя се издигна само защото вдигаше крак на всеки високопоставен

Да и е честито внучето, но сега разбрах защо се натискаше за посланник в Турция-имала турски зет. Но да не се надява да го кръстят на нея, сигурно ще е Нехриман, Гюлбие или нещо такова.

Надие също става - хем турско, хем на баба Надя

А дано накрая си седне на з..ка и да си гледа внучето. Ама надали.

най после тази к...ва да я махнат и да отиде там дето и е мястото. Много дърта и нахална жена.

коя е тя та да е посланик, това е политическо назначение. Освен че е дърта и с неприятен глас и тя като Кунева не им стигна грабенето и лапането. Трябва в скоро време да бъде отзована и да си яде пенсията

хубави осмици явно на мъжете, за това и взе по-млад мъж, а колко преди това к..во строши няма брой и чет. Опитно момиче, затова стана и евро депутат и колко старци управи там също така

Едно дете, от дни очаква сьтбата си....на живот и смьрт, за която подкуна здр. система има тази безпьтна жена, а сега да я поздравим, ЛИ??? Хаѝде, сиктер...

Да е живо и здраво ,прекрасната принцеса ! :)

Че тя тази очевидно си е баба от двайсет години!

гОлем праз! Станала баба? Ако ще и дЕдо да стане - много важно! Поне вече може ли да говори - Боко й беше забранил?

Още като и видях физиономията си казах "тази няма начин да не е баба". Иначе внучето да е живо и здраво и дано по нищо не прилича на баба си и на вуйчо-дядо си.

народът бега и мре а паразитите и предателите се размножават! къде е правосъдието?

От внучката на еврейката надя новина ли си заслужава да се направи?

И това дочакахме! Е ха честито!