Испански сайт: Николета открадна гаджето на Маша

Испанският сайт El Balon Rosa се обърка сериозно на фона на прелестите на българския модел Николета Лозанова.

Обратно в новината

Коментари - Испански сайт: Николета открадна гаджето на Маша | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е печена на бавен огън в ку.валъка и ку.венските изпълнения...!! :(( Не е за хвалба ако си преспал тая па..вра...!! :((

Скалъпена история от Иванчо и Андрейчо, излязла в русенското сайтче "Дунав мост" и от там във останалите сайтове и някои международни. Когато заплашиха боклука със съд, тя спря да говори, но продължават да правят намеци. През лятото на 2015 в туитър на някаква потребителка в чужбина излиза инфо за срещу на Григор и Никол, а не Николетка и двамата шефове на боклука използват сходството в имената, за да си рекламират боклука.

Остана ли някой да не е чукал Николета? Това ли е гордост в днешно време - да си любовница на хиляда мъже и да те мачка и лигави, който си те пожелае срещу 20 евро???

Браво на Гришо,и аз бих избрал Николетка пред Шарапова.Беше ясно че е с Маша заради парите и.Тая дърта и дълга кривокрака крава не става за нищо.Шарапова не може да си хване гадже. Абе с две думи - не залагайте на руското....о забравих тя живее в Маями...и има американско гражданство.Sorry Putin...you're going down

???? Нерде Маша, нерде Путин? Аман от идиоти.

Изкарахте я нещо като КПП тая бе! Всички свърнали в България, минали през нея?

Офф..пак ли тази изтърбушената??

Тая Крюела Де Вил никво гадже не може вече да свали. Само пълен слепец и глупак може да й върже на тая грозна и дърта разпоретина.

български мъж - това звучи ......гордо

Явно нямате новини и запълвате пространството си с разни пропаднали жени . Това според вас новина ли е . Това не е нещо ново ,учудва ме начинът ви на мислене като вземете да пишете за Благо , ,за Михайлов и още други пропаднали хора . Какво за пример ли ни ги давате . Започвам да ви намразвам сайтът клюкарски . С такива новини няма кого да впечатлите , освен да ускорите пропадането си

Учудих се като я видях наместена в Дир. Уважавах тази колонка. Влязох да коментирам, но горния пост казва всичко, което мисля.

Като чета подобни неща и веднага асоциирам с кофа. Хазмак! Блякс.

Като почнете да пишете глупости!!! Какви прелести и какъв модел е тази? Нищо естествено не е останало по нея. От главата до петите НиЛо е голямо Ла_но

155 думи, използвани по неправилен начин... Информативност на "материала" = 0 (нула)

Като изключим Божинката и НикитУ, всичко останало е плод на въображението на тази.

А моето въображение иска да я види със затворена уста.................

Колумбиана

Няма как да стане :) Всяка снимка е една и съща- поза тип "пикаеща крава" и премрежен телешки поглед :)))

Е затова България е на това ниво ,след като жените с фриволно поведение/меко казано/ са вип личности. А тази мадама пък изкуствена, изкуствена и мно-о-ого късокрака.

аз па що си мислех, че била обична корва... а тя си била май крадла! ма и така не е! като ти плати некой да те оноди не си го краднала, само си го ползвала. нали?

Тая грозноватата облята с тъмна боя пак си е платила статия, защото е самотна и никой нормален няма да я вземе с нейните постоянни излагации. Това, че постоянно се излага в социалното пространство с просташки снимки не я прави номер едно, а за смях. Не може ли да разбере, че въобще не е най- в България или където и да е другаде, има много по-сексапилни и красиви жени. Всички знаем, че си самотна търсеща нов донор майка, не е нужно постоянно да го натрапваш това. Валери именно затова те напусна, постоянната ти публична излагация и злорадство срещу Алисия и други жени, вземи с в ръце.

Николета е супер мацка, но верно обиколи доста народ. Всъщност като се позамисли човек Маша никак не и отстъпва в тази роля. Е не се е снимала за Плейбой и сама си изкарва парите, което е основната разлика. Обаче за чукане Николета хваща много повече око.

Абе ако трябва да избирам, ще избера рускинята пред някаква напомпана със силикон циганка...

Ами Лозанова си е ВИП ква на повикване. То това си беше ясно и преди чуждестранните медии да го открият :-)

защо ни занимавате с една застаряваща прост......ка

Нищо не разбрах.

Опусумите си рекламират стоката! Току виж се намери някой да си плати! Че нещо само Перуката остана...

Срещу скромно заплащане, всяко треторазрядно списание ще публикува всичко.

Този испански сайт да няма бг основател? пр номерата нямат край!Никой не се интересува от залязващи лайф-стайл предавания.Дори и знойни фотоси не спасяват само за порно индустрия стават.

Истината за тази е , че е една разведена самотна майка с голямо желание за лукс и известност.Само че в реалността този лукс никой вече не иска да и го дава и се налага да си измисля афери с известни и богати мъже.Толкова и се иска и толкова и е трудно да живее с реалността, че накрая резултата е посмешище.Но това посмешище все пак заради подигравките събира някакво внимание и именно на това разчитат клоуни като Иван и Андрей да ни я натрапват по ТВ.Така хем вълка сит, хем агнето цяло.Онези трупат рейтинг, а тази се самозаблуждава, че е много прекрасна и не я харесват защото и завиждат.Но истината е че 99% процента от хората не понасят този символ на простотията, леката жена, силиконовата карикатура, алчната златотърсачка, липсата на елементарно възпитание, безграничната наглост и натрапване.

..а бе тя Hиколета само още Pутин дето не е наеvала..ама и това не е много сiгурно ....Hиколета упражнява една от наи-старите и наи-"престижни" професии в днешна Bалгарiя !

Е той Григорий си пада по циганета.

я познава, колкото Тръмп тебе

Аз съм и го набивал ама много хлопа, бая к:рОве е счупила и само отзад е плътна.

Chefo77

Значи отдавна е било, за да е била плътна отзад ... :)

В чудо се видя докато не разведе Божинов,после му би шута.Иван и Андрей са много изпаднали да стигнат до нея.

Иван и Андрей за ГОЛЯМАТА РАБОТА, значи ти е твърде занижен аршина бре?! Вдигни малко летвата си...!

Първо, този парцал не е от Пловдив. Второ, не е модел. Трето, освен Палячото Божинов и Малката Перука, останалите изброени нямат дори идея коя е тази свирка. Тя плаща на алчната журналя да си прави тъпа реклама, но да се спре в тъпотиите си, защото ще я осъдят за лъжи и измами тези, с които тя си прави дамореклама. И няма да е никак малко обезщетението.

Общо взето, пишат за креватните завоевания на една красива мацка. Обаче, колкото повече изброяват - толкова по-голяма к.рва я изкарват. Но за нея това е реклама :) Щото толкова и е акъла.

мацка?

разпльокана миризлива кофичка!

За Никлозета ли става дума ? Що ни занимавате с тая?

Глупости на търкалета. Нормалните испанци не са и чували за нея .

Нито за този сaйт.

Сигурнооооооооооооооо

Кой, коя,какво....????:))))))

Леле, този испански сайт по-голем парцал и от някои български жълти медии. А испанските журналисти, както и самите испанци - недостижими от реп и. Всичко, с което Николета се хвали, са го взела за истина. Гладни журналистчета - сърбат всякаква помия

Свъзвана е по-скоро с някой изпаднал журналист от медията и по-малко вероятно със собственика или главния редактор :)))

Както изглежда, с когото и да я свържат, май няма да сбъркат!

Горкото дете, има един ден да чете за майка си... :D

А за Митьо Пищова нищо не споменавате ...

Испанците ги боли оная работа за нашите мърши!

Ама фотошопа е голяма работа, а?