Кристиан се завърна в България, в Киев се борил с ангина

Кристиан Костов и екипът му се завърнаха в България. Певецът бе посрещнат с бурни аплодисменти на летището и в студиото на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Кристиан се завърна в България, в Киев се борил с ангина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ката се е борил с ангина я победил. Богатир и боец и герой. И в очите му се е равявало все българското знаме!

Не разбирам от музика затова не мога да кажа по тая част за Кристиан като певец или за песента, но ведната трябва да си уволни фризьора. Тази прическа може да е модерна в Русия, но със сигурност не е в Европа или Америка.

Е, къде набърка Америка, там са модерни ГМО изродите.

заехме 2 място, очаквам от другата седмица да ни дигнат заплатите докато станем и 2 в Европа по заплати.

не вярвам на преразказаното от руското посолство. Вярвам на момчето, което видях с очите си да развява българското, а не руското знаме и да казва, че това е постижение за България. Чакам да се обеди някои русофил.

С нетърпение я чаках да я чуя за втори път.

до последната капка. Тая го е захапала яко и смята да го издои.

Който се е захванал с тая АрмутЛАЕва доникъде не е стигнал. Много му догат акциите на това дете и си личи че ще падне отвисоко и не може да го понесе, щом почва да говори колко му е писнало въобще няма предсава за себе си и какво го чака от Санчето.

Много добре се представи Кристиан На крехка възраст той успя да спечели достойното второ място за България. В личен план с упоритост, труд и таланта , който има , Кристиан ще има възможност за много победи ! Но стига са го развеждали по телевизионните студиа. Време е да го оставят да почива и на спокойствие да се възстанови след вълненията и напрежението, което преживя около подготовката и представянето си на Евровизия. Все пак той е още дете. Пожалете го, моля ! Здраве, късмет и успехите да са винаги с талантливият Кристиан !

Той беше използван, съзнателно или не, като маша на гнусната руска пропаганда и в Украйна, и в България.

...ами използвайте го за българска пропаганда, макар да не ми е ясно за какво се налага... Украинците приключиха темата с достойнство - Кристиян е бил дете - 14 годишен, когато е посетил и пял в детския лагер Артек в Крим. Точка. С което показаха, че дори и да има машинация и опит за провокация, няма да им обърнат внимание. Факт, че руснаците не припознават Кристиян за "свой" е и че от Украина, въпреки огромната руска диаспора, той не получи гласове и точки. Така че, рашките всяват смут, като навсякъде и във всичко, но решението е в способността да ги игнорираш. Кристиян е Българин и представи България. Толкоз, е ако от многото гадни коментари се отврати от българите, може да стане и казахстанец примерно... но с този му талант, всъщност го чака света, ще бъде гражданин на света...)))))

Екзалтираните путеноиди с промит от комунистите мозък отново предават България и посрещат на колене малкото съветско путеноидче, внедрено от Путлерстан като новия троянски кон в България! Радев отново го вее путеноидския вятър, а русское пасольство триумфира и поздравява уж български "победител" в България на руски език. ха..ха...ха.... Защо разрешихте на Путин да превземе Европа чрез малкия, добре школуван уж като "певец" путлерастки агент! Путеноиди, днес направихте решителна стъпка в превръщането на България на Задунайска Губерния! ха..ха..ха...

Браво и поздравления. Добре пееш момче, имаш глас и талант. Не ги ползвай, за да пропагандираш завоевателна политика. Хора гинат в Донбас и Крим. Млад си, ще се научиш. Бъди от свестните руснаци, а не от ватата.

Браво за постигнатото! Но! Изказванията му са отвратителни. Било му писнало. Аланкоулу ти си само на 17г., какво ще казваш когато станеш та 27,а? Славата ти мъти главата.

ДОБРО БЪДЕЩЕ.

В Евровизия само класираната на 1-во място песен има значение!

Браво на Кристиан! Много талантливо, възпитано и добро момче.

Този Кристиян е такъв сладур - всеки звук излиза от душата му!

Безспорно е сладур! Ау!

научете му името най-накрая на тоя човек. Какъв КРИСТИЯН поздравявате тук.

''Руското посолство у нас поздрави Кристиан и България за успешното класиране и подчерта приноса на Москва в израстването на артиста на сцената''...Мамицата им мръсна!

Е и? След като е живял 17 години в Москва, там се е развил като певец, вземал е уроци и т.н. Стига сте намесвали мръсната ви политика във всяко нещо. Тук говорим за изкуство! Не може ли поне в тези теми да не тролите с вашите писнали на хората фобии и филии към нещо си!Аман от политиканстване!

Това с намесването на политика навсякъде и във всичко и най вече в Евровизията го направиха рашките с манията им да са първи. А за това, че Крис е талант причината са гените му - български и казахски, основно български! Даже и рашките не са могли да го увредят, явно е много устойчив българският ген!

Момчето е родено, живее и учи в Москва. Руснак е много повече отколкото е българин (но пък братушките никога нямаше да го излъчат като техен кандидат, така че се явява от наше име).

Ако беше роден в България, но с майка рускиня примерно, рашките пак щяха да твърдят, че е руски възпитаник, щото го е възпитала руска майка....)))) Лошото е, че бг подлогите им пригласят.

КРИСТИЯН ЗАСЛУЖАВАШЕ ПОБЕДАТА.ПЕСЕНТА МУ Е ДАЛЕЧ ПО-СИЛНА И МЕЛОДИЧНА ОТ ПОРТУГАЛСКАТА. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ!

ev57tim@

Не мога да разбера защо още нищо не е казано за македонския произход на Кристиян. Тия макета още спят??

Македония ни даде 12 точки! Кръвта вода не става! Въпреки опитите на политиците да ни накарат брат брата да мрази.

Ами Кристиан не е спечелил конкурса затова. Не искат да са втори.

Кристияне браво за добрия резултат твоята песен е доста по добра от португалската с тоя виртуален тромпет на изперкалия портогалец....не съм фен на подобен род музика като тази в евровизия дори самата политическа евровизия е отвратителна но пак поздрави за резултата

Благодарим ти, радваме се, че точно ти ни представи! Млад си и животът е пред теб, не се отчайвай от едно второ място, тепърва ти предстоят големите победи в живота.

Благодаря ти детенце и за това, че ми затопли и пречисти душата, сигурно не само на мен!

Абе, зарадвайте се малко бе, хора! Стига с тая политика! Ако се усмихнете няма да ви окапе носа, вервайте ми! Малка държава, като нашата, да спечели второто място е страхотно! Показва, че дори конкуренцията е харесала песента и Кристиан!!! Браво на момчето! И благодаря!

Абе,хора,вие наистина ли сте гледали Евровизия?Ама наистина?Бързо бягайте да се детоксицирате!

Аз ще ти кажа честно. Гледам само, когато има стойностна българска песен - тази и миналата година - и то само нашето участие и резултатите накрая.

Браво на Кристиан! Направи ме много горда!!! И му пожелавам още много и по-големи успехи занапред!!!

Крис прослави България, едно дете и една песен. Цяла европа говори за него и слага Българския флаг до името му. Прекрасно е, че дори и само една песен може да прослави България и извън Европа. Да някой ще кажат голяма работа, не е някой учен или гении, но е прекрасно, че България поне за последните няколко седмици се свърза с нещо различно от цигани, корупция, бедност. Само мога да пожелая на България един ден някоя от нашите школи по каквото и да е да ошлайфа професионалист като Кристиян- перфектен английски, сигурен в себе си, не трепна на сцената, железен, мотивиран, енергичен. Гледах му интервюта и си мислех, колко е далеч той от българските тинейджери на неговите години. Дано някога и ние стигнем нивото на руските възпитаници. Той каза, че сега след връща в Москва да продължи да учи. Благодаря Крис, че дойде за няколко седмици в България и накара цяла европа да говори за станата ми с добро.

Е той не е първото дете,което прослави България с една песен.Само преди няколко години имаше и едно друго дете , което го направи и от там тръгнаха победите ни в тези конкурси.

Кой знае вече какво е станало.Бахти превзетото момиченце Кристиана

Браво на Кристиан и на екипа. Благодаря им за емоцията последните няколко дни. Момчето е не само талантливо. Той има трудолюбие, скромност, постоянство и дисциплина и е добър пример за подрастващото поколение. Много ми стана мъчно, когато със сълзи на очи се извини, че не е успял да донесе трофея у нас. Това момче се труди толкова много последните няколко месеца за България. Участва във всички промо партита преди финала, даде стотици интервюта. Благодаря ти, Крис.

Това момче дойде, за да направи повече от всичките ни мамини синчета взети заедно! Всички българи трябва да вземем пример от него, не как да пеем, а как да се борим и да постигаме целите си, да сме мотивирани и смели, нахъсани и сърцати! Бойци! А не само да ревем из форумите!!! Браво Крис, така се прави в живота! И затова един ден ще си на върха!

Всъщност песента на Поли Генова е значително по-хубава от тази на Кристиан. По-запомняща се, по-оригинална, по-мелодична. И въобще това прехласване по второто място в този необективен конкурс вече идва в повече, в много повече, отколкото си заслужава.

ЦИТАТ:"""От второ място най-много боли но няма как да не признаем класата на Салвадор Собрал. Това беше някаква песен, която слушаш в тъмния ъгъл на отвлечен бар, след третото уиски, заедно с още двайсетина потънали братя по меланхолия. На всичкото отгоре, печелейки, Салвадор деликатно намекна на цяла Европа, че не се развива добре - каза, че музиката днес е само фойерверки и еднодневки, и посвещава победата на онези, които търсят ценност напук на фастфууда наоколо. Всички максими, които знаем за тоя конкурс - че трябва да си витален, да пееш на английски, да си бляскав, шумен, весел, секси, скандален, взривен, симпатичен, агресивен, мултикултурномултиразличен: всичко това беше детронирано от португалеца. Неговата песен нито може да се запее, нито ти набива в главата посредствен рефрен, нито те кара да мислиш, че привиждат в теб някакъв средностатистически оглупял европеец, който се възбужда само от цветни политкоректни клишета и не може да напусне собствената си баналност. В това имаше немалка изненада. Салвадор и Кристиан общо взето разрушиха "Евровизия" на неин терен Истинско наказание, престъпно зле. Шведите приличаха на петима банкери, които са отишли на караоке в събота вечер, а после ще пошмъркат малко кокаин за по-добра хиперактивност. Италия пя поп парче с будистки текст и медитираща горила на сцената...Похотлив хърватин с пълни бузи редуваше оперно пеене с клиширан поп, само за да покаже, че комбинацията между двете - та не е ли очаквано - наистина действа зле на нервите Ориенталската песен на Унгария бе толкова азиатски устремена, че изглеждаше така сякаш Орбан я е пратил нарочно, за да напомни, че му се излиза вече от ЕС. Двойката от Беларус се награби и поцелува на сцената, което на всички им се стори съвсем неуместно - хетеросексуална любов на Евровизия!? Добре, че после украинецът Верка Сердючка изгря с големи гърди, сребърен клин и изписани вежди: всички въздъхнаха облекчени, ето го нашето нещо, добрата стара педерастия.""""

Велико, кой го е писал това, щом е цитат?

На португалската песен единствения плюс беше, че е на португалски (много приятен и мелодичен език, особено когато е в песен). Песента е типична мелодия от романтичен филм, толкова позната ми звучеше, нищо особено и нищо общо с класната музика. Певеца посредствен глас от време на време направо на мяучене го докарваше, представянето и то посредствено. Даже не са си направили труда да измислят представяне, да не говорим певеца колко нечистоплътно изглеждаше. Тази песен вече сигурно никой и не я помни как звучи, тя е просто посредствена незапомняща се мелодия. Песента на България беше наистина класна, хубава мелодия, интересна, Кристиан пее невероятно и си личеше колко са се постарали за представянето, много ефектно. За жалост нещо в което е вложено доста труд, старание, талант, беше победено от, мяученото на някаква банална посредствена мелодика, от човек с вид на току що събудил се и даже не измил очите си. Съгласявам се с останалото, че този конкурс открай време се беше превърнал в Парад на суетата, но ме е яд, че това беше детронирано от нещо посредствено като португалската песен. Както и да е, вече никой дори не помни песента, пожелавам на певеца да се излекува. Песента на Кристиан има потенциал да стане хит, и него може би го чака доста добра световна кариера, ако някой реши да се занимава с него. Жал ми стана как плачеше, че все е втори. Но в шоубизнеса от много време по конкурси и формати не винаги победителя е печелившия.

Браво на Кристиан. С риск да ми се нахвърлят всякакви тук заявявам, че песента на португалеца е най-стойностната за хората с рафиниран музикален вкус.

това второ място се постигна чрез измама, Борисов призова българите в чужбина да гласуват за българския кандидат, макар че правилата на Евровизия забранява гражданите на една държава да гласуват собствения си кандидат

Видя ли! Българската нация в Европа - втора по големина! Първа е тази, на Сорос.

Кристиян е изключителен талант и го чака голямо бъдеще,като певец,а и с всяка друга дейност с която се захване!Какво обаче ми направи впечатление!На детката евровизия която организирахме след Малта имахме чудесна изпълнителка която от препяване или от настинка не можа да се представи в София добре!Сега Кристиян е бил с ангина но при него почти не пролича че е болен освен леко на припева!Толкова ли нашите вокални специалисти не знаят че в последните 2 дни трябва да ги оставят на спокойствие и да отпочинат гласните връзки!А че другото с португалеца беше нагласено спор няма!Да е жив и здрав но много странен избор на Европа!

скъпи и дълбоко уважавани плювачи! не се притеснявайте за бъдещето на това момче,щото то вече е уредено,пък може и да си си иде!!! мислете за вашето бъдеще,щото със заминаването на всеки талант,ще почнете да се давите от слюнката си,щото няма да има кого да плюете...освен ако не започете да плюете самите себе си,виждайки се сутрин в огледалото!!!

Радостта на посредствените примитиви. Да следят спортни и културни предавания, само за да се смеят с презрително снизхождение на участниците, получили сребърен и бронзов медал. Логиката им подсказва - ако се присмеят на този, който е на второ място, значи сигурно те са на първо! :) Ееех, жалки некадърници.

България не можа ли да предложи български кандидат?

Ами да бяхме изпратили Азис! Че да умра от срам че съм българин! Мутрите в музикалния ни бизнес нищо свестно не могат да изкарат! Пак братушките ни измъкват! Спосибо!

ли?

истинско путлерасцхе

Браво на Кристиян и да сме благодарни на Русия! Вижте какво стана с Нинчето Добрев! Дадоха и една роля, после се усетиха че не е англосанксонка или еврейка и до тука беше! Сега си снима дупето по морето от нямане какво да прави! С Руснаците сме близки и ни уважават, все още! За западняците сме буклук!

Интересно докато не беше минал финала не казаха за ангина ,но след второто място изведнъж стана ясно , че и той като Крисия в Малта се борил с болно гърло.Стремеж за повтаряне на историята ли ? Добре , че не му спряха тока поне.

Майтапа настрана, възможно е дори над половината участници са хванали настинка или болно гърло, защото от напрежение и стрес имунитета пада главоломно. Спомни си отвратителното пеене на концерти дори на световни звезди. Човек чак не може да повярва какво се случва. Ами да, а някой път се възпаляват гласните струни от прекомерно репетиране.

и на тези конкурси все на нашите участници ли им се възпаляват гърлата ? За Крисия поне предварително казаха , но сега имаме нов герой и боец спечелил второто място преборвайки болест.Е много станаха според мен.

Момчето беше болно още преди полу-финала, но никой не разбра. Ти какво искаш - да се оплаква ли? Излесе си, справи се невероятно, но не спечели. В Евровизия не печелят най-добри, а различните.

Ако идеята е да не се оплаква , което е правилно , защо е нужно сега всички да знаем за този му проблем ? Ако всичко е последователно би трябвало никой да не го споменава отново и ние да се радваме на успеха му и изпълнението му и толкова.От моментът на споменаване за болестта вече говорим за героизъм и търсене на по-голям ефект и значимост на второто му място , което видиш ли е спечелено въпреки големите проблеми с гърлото и доказва големия му професионализъм и неоспорими качества.Е преди него едно много по-малко дете също беше с болно гърло в Малта и излезе въпреки крехката си възраст и ги отнесе и също донесе второ място на България.Не е първия случай ако правилно ме разбираш и не откриваме топлата вода

Искрено се надявам момчето да не прочете вашите бълвочи. Руски проект било - ами защо нямаме американски, не се ли питате? Щото нашенци като идат навън, за година-две забравят откъде са и как се говори български! Ей вижте Гришо как се пъне! А тук на крака ни идва едно талантливо момче, ама от казана все надолу дърпаме, нали, братя българи?

Не всички, които са живели избиват комплекс като бъркат при говоренето на Български. Живей и ти в чужбина, заобиколен от хора не говорещи Български за две и повече години, мисли и пиши само на чужд език и тогава ела и превключи на Български безгрешно, че тогава хвърляй упреци. Гришо между впрочем е направил толкова за България, колкото завистливци и злорадци никога няма да направят за България.

тези, които така бързо забравят български, просто никога не са го знаели. Само така им се е струвало. А има и ударници, които за шест месеца придобиват чужд акцент - хвала!

тва са пълни глупости-аз живея от 7 години в чужбина, но никога не съм забравил български, нито имам проблеми с говоренето като се прибера в София. Само човек с огромни комплекси би "забравил" родния си език за 2-3 години престой извън страната.

те са едни и същи хейтери (да им стане драго, че ползвам американска чуждица) и изобщо не са толкова многобройни - просто са кресливи, а някои, разбира се, си взимат парите директно на Козяк...

Не хейтъри, а душевноболни, има разлика. Точно 2 броя психари, които пишат над половината коментари и понякога печелят дивиденти на политическа основа. Слабичко се представят тук, обаче. Трудно е да плюеш срещу вятъра, както и да спориш с вота на стотици хиляди.

Ама и ти за Гришо се присъединяваш към тези, които са в казана и дърпат. ;) Момчето така си говори от малко- не се прави, че е забравил българския. За останалото си прав/а. На оная допингирана кранта шопарова , която не продумва на руски, от 25г живее в САЩ и не стъпва в Русия, ако не отваря магазинче, 3 пъти е играла за ФК и три пъти в Москва на Кремлин къп(преди 10г), но за тези, които плюят по българското е "тяхна",и се скъсват да й лижат зад*ика, а нашите Григор и Кристиян са гейове, боклуци, родоотстъпници и т.н. и т.п.

Благодарство към Русия за помощта! Бог да ги благослови!

Ти пък за какво благодариш на Русия? Ей изтрещя тоя народ.LoL