Поли Генова по бельо в езерото на Хайд парк

Поли Генова скочи по бельо в езерото на Хайд парк.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова по бельо в езерото на Хайд парк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То едни деца бяха убита там на острова, ама карай- купон да е за Поли....

Поли Генова се чуди как да привлече внимание. Като не може с пеене....

тази светновно неизвестна "звезда" дори и в България 99% от хората ще я подминат като пътен знак.

Намирисва ми на дуел Поли Генова срещу Темерут Колева. Една ще се къпе по бельо, другата по бански. Гьолът е по избор. Чакаме новини.

Защо не и без гащи ?Като застаряват се чудят как да се държат още на повръхността !

Единствения (дреме ми за пълния член) фен на Поли Генова (сама тя) се разпознала и качила (както пише ). Нито таиз нито графа стават за певци.

така се популяризират посредствени хора?И по телевизията я натрапват внякакво си жури,където се държи толкова лигано и неприятно и тук-къпала се по бельо...и какво от това?Какъв е смисълът,какво ни показва тази неуспяла певица?Може би си избива комплексите,а може би е поредният лош пример за подрастващите...дано не решат,че за да успееш,трябва да пльснеш в някое езеро в чужбина по гащи и сутиен.Булгааар,булгаааар!

Жалка работа. Дали някой англичанин е забелязал нашето джудже?

Хубаво, да дадем пари за талантите. Ама кой талант или професионалист излиязъл от България, освен професор Чирков е направил нещо за България - помощ, инвестиция или каквото и да било. Смисълът не е ли да е добре за всички, а не в това една личност да се облагодетелства и в най-добрия случай да си направи фондация и да крънка още от нас. Повечето заминават и дори сменят имената си.

Така е. И Сорос дава стипендии, ама след това цял живот си слуга на дявола. Не само, че безплатен обяд няма, има го само в нашата държава и само за някои, но във всяко начинание трябва да има смисъл за всички участващи.

Той, Сорос май ти бърка в..,нали? Нерде Ямбол, нерде Стамбул, ама като магарето на Настрадин да изревем на мегдана

Сорос, Сорос, ама не ги учат да мислят. Учат ги само да бачкат нещо и да се ушета, в замяни ги хранят добре и ги пазят, като овце. Но извън кошарата са лесна мишена за вълците. Освен, че живеят като овце имат и рибешки мозък, ловят се лесно на въдицата, за да се покажат колко струват. Ако утре искате да пишете толкова тъпи коментари и животът ви да зависи от благоволението на господаря, чиито роб сте до живот, станете като Яни.

Аз къде да се пополицикам, за да изкарам повече пари, за тези които докарват пари за държавата работейки?

Поли, нали плува в Хайд парк. Е, англичаните дадоха ли ти някоя лира за благотворителност? А и тези "фенове" за, които пише, абе много подготвени и бая съмнителни личности.

Много сладко, ама както пише колегата "трябва да се бачка". По цял свят за благотворителност дават богатите, само в България все се крънка от народа. Ама то крадец за благотворителност няма да даде и затова все се иска от благотворителния народец - било за болест, било за бедствие, било за таланти, а парите дето внасяме в държавата за данъци благотворят джобовете на нехранимайковци. Поли, защо за целта не поплуваш в басейните на няколко крадци в големи размери, да ти дадат някой откраднат от нас лев, че вече положението е станало жалко и комично.

Няма пари в българската музика! Дайте пенсия 1000лв

С бельо, без бельо, какво значение има и на кой му пука? Направила някаква кариера в София, стигнала донякъде, даже си повярвала, да е жива и здрава, но това не означава нищо. Дори един аспирант /защо ли от простотия махнаха титлата/ има по-голяма тежест и бъдещо значение. Но и от това на никой не му пука. Я да си апнем и пинем, че понеделник ей го дей, иде със страшна сила и па требе да се бачка.

А по гемеджийската може ли да плува?

Еййй, с тази нормална прическа не мога да я позная.

Дойде ли момента да правиш ШАНТАВО рекламно клипче, явно нещата са много зле или тия, които го правят са много зле. Доколкото зная това момиче не прави нищо за без пари, така че хайде малко по-кротко с " добрата инициатива", а по отношение на звездите, които ще дойдат в София нека да направим малко допълнение - залязващи звезди. Много големи звезди щяха да бъдат ако бяха дошли когато бяха на върха. А сега ще гледаме застаряващи чичковци с наднормено тегло, които разцъкват леко по терена.

Нещо подобно гледахе във филма "Мисия Лондон"

Това същество се държи все по-лигаво и все по-тъпо. Докога ли?...

Ама там е страшна мръсотия? Тази табуретка по-добре да се бе цопнала в някое дунавско блато.

Поли е по-яка от всяка бактерия

поли пя на 24 05 в балгарското ъчилище

А известната певица с двете песни Рут Колева няма ли да се изяви и тя така, че да привлече внимание на някоя медия.

преди години нашите цигани изядоха лебедите на кралицата сега полито я тричат на езерото на хаид парк и ако можеше да пее щеше да е истинскo шоу,съблича се ,това може и с това си вади хляба.

Ганьовка из Европа.Казах!

Не ми триите коментара казах ,,ТАКА СИ ПЕРЕ ГАЩИТЕ''. Какво нецензурно има?

И моето мнение трият, а то е,че това,което това момиче прави из Европа е Ганьовщина и това има много връзка с темата,защото това е "примерът" за младите.

Ми аз не виждам бельо. Единствено някакво горнище, за което е трудно да се каже от бански костюм ли е или е сЮтЮен?!

т'ва куче миналият път беше изтряскана от една чернилка, сега да видим с какво ще се похвали !

И това става за отърлясване и рендосване.

Езерото на Хайд парк..... то като вода от кенефа . По добре в Панчаревското да беше се накиснала хем по-близо, хем по чисто.

до там ли изпадна, че опря тази да ти рекламира мача по този долнопробен начин?!?!?!

тази новина я няма в дейли мейл, значи не важи.Поли, що не се накиснеш без да се излагаш?

поредната кифла, дето е по-известна с всичко друго, само не и с пеене

Що ни лъжеш ? 50% отиват за Фиго, а не за децата на БЪлгария.

Тая не престана да излага България по света. Не се научи да пее барем плуването да усвои.

браво, до сега само циганите правиха цигании в чужбина, сега и тази межка с много претенции ...

Поли ген

Втора серия в клоаката Темза