Мелания в ярки цветове до премиера на Индия

Доналд Тръмп и съпругата му посрещнаха премиера на Индия Нарендра Моди в Белия дом. Мелания избра тоалет в стила на азиатската държава.

Обратно в новината

Коментари - Мелания в ярки цветове до премиера на Индия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако президентша беше Радева-първа всички щяха да пишат за нея - красива, стройна с прекрасна визия, щяха да забравят за Мелания, когато и където се явеше тя. Но нямаме късмет и туй-то.

на опера? Ще я оплюят - това е простащина - така се ходи на партита на море.

Хубява "америкаска Златка"...нищо повече...женена за дъртак , и то от любоф към париците му

Мелания, с този черен колан, излови всички шарани

Нашата президенша има още да се учи. Един мандат няма да стигне, но втори няма да има.

Тая Мелания какво се е жлътнала, думи нямам.Сложила един пеньоар и си мисли че е върха. Ама не е.

това клише" най-голямата демокрация в света" е много фалшиво. Някой би си помислил , че Индия е образец на "най-голяма демокрация" като качество и количество в живота на хората. А всъщност става дума за голяма по население държава с вопиюща бедност и огромно различие в живота на хората.

За дирниците мантра и слоган е едно и също...

Мелания е като египетска богиня!

Не , като словенска ( или каквато е там) пресно изкъпана селянка.

Какво лошо има да прилича на словенска, изкъпана селянка? Словенките са хубави жени, но тази вече е презокеанския трансформирана и навява асоциации с Бастет, Анубис, някакви такива.

Симпатична милфяга, но се боде с луд, което създава съмнение, че е интересчийка.

казвам де.Не ме интресуват съпругите,които стоят като истукани ни в клин ,ни в ръкав.Златки.

Дали на нас ни харесва или не няма никакво значение, за USA e ажното е че Индия ще купи от тях военни дронове за 2 милиарда долара, другото е ала бала!!!

дан ги изтърват, кат наште катаджии, дето не задали координати. ей, нема такъмв смех, батки

Що бе, нашата повече ли ти харесва с фигура и излъчване на кон?

На мен лично нашата много повече ми харесва, именно като излъчване. А нашата е генерал! Мелания е стройна жена с осанка, но Деси е още по-стройна!

Що пък кон? Много добре изглежда нашата. А и защо трябва да бъдат сравнявани. Мелания е красива, нашата също. Но всяка със собственото си излъчване. Хората са различни.

да ни уведомите,в какви тоалети са мъжете на Меркел,Мей,съпругата на Орбан,на Путин,на всички останали европейски президенти в какви тоалети са облечени,когато посрещат гости или ходят някъде.А мелания ,какво мелания.Първо САЩ са президентска държава и това е по американски.Не желяя да се акцентира ,защото не е съгласно нашите ценности,нито по провославно му.Не приемам чужди

Не било по православному, че то комунистите го убиха православието. За средностатистическия "православен" българин, православие е да се чукаш с яйца по Великден, да се коли свиня по Коледа и агне по Гергьовден, всичко останало са отживелици :-D Та съвсем си е на място Мелания, наше момиче, добросъседско, постигнала американската мечта, която посткомунистически вече не е просто фикс идея! Ово е стандарт! Православни ценности! Да носиш копринени дрехи, бутикови бижута, да имаш лични пластични хирурзи, да ядеш месо в златна чиния всеки ден, плочките в банята ти да са процесори и всички да ти завиждат - е, те това са ценности!

не ми харесва,все едно с пеньоар,или на циганска сватба....

Ами те индийците са клон на циганите.