Коментари - Лионел Меси и Антонела в ”сватбата на века” | Лайф.dir.bg
назад

Лионел Меси и Антонела в ”сватбата на века”

Футболната звезда Лионел Меси се ожени за детската си любов на церемония, описана като "сватбата на века".

Обратно в новината

Коментари - Лионел Меси и Антонела в ”сватбата на века” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси е велик и извън футбола...впрочем такива са големите майстори, такъв бе и Гунди..и затова го убиха.

"Радвайте се с ония, които се радват" :-)

и здраве и предполагам както са казали в клетвите си да са заедно и само смъртта да ги раздели.Амин.

Лионел Меси е типичен аржентинец в избора си на партньорка. Аржентина е номер 1 в Латинска Америка заради националния характер: традиции и консерватизъм.

чест им прави,от детството се знаят!!!...,а и най-важното е,че децата им ще познават майка си(т.е. не са от сурогатна майка-"CR7")!

Да са живи и здрави! А по повод разни злобни коментари... в Аржентина аз с моите 189 бях като гигант в тълпата. Така че добре са си по 1.60 1.70 :)

Колко сватби на века ще има? Поне по 5-6 на година са обявявани такива.

Грозни са, а и щом са футболно семейство безспорно са и прости, ама какво да се прави пари, пари, и пак пари. Хора животи спасяват за жълти стотинки, но ритнитопковците са на почит - сбъркан свят, да го е....а

Гроздето е кисело, нали?

Не, просто хора правят доста по смислени неща в полза на обществото, но ти си толкова заслепен, че дори не можеш да го оцениш, нищо чудно, нивото и възпитанието вече са на такова ниско ниво, че се впечатлявате само от блясъка на външното, същността дори не а забелязвате, да истината не се харесва ... та какво казваше за гроздето....!!!

прекрасни са!! да са живи и здрави и да се радват на любовта и на живота си!!;)) а завистливите ганювци,.. да го духат!! освен, че са бедняци, но и вият от злоба!! ха ха ха духайте го,.. селяндури прости!!;))

... прозд си ти...

Мислех , че за тази новина няма да видя отрицателни и злобни коментари. Меси е успял благодарение само на таланта и труда си, жени се за дългогодишната си приятелка. Но с е учудвне видях, че е наречен ниско джудже, мошеник и какво ли още не. Каква е тая злоба бе хора?

Меси, освен че е талкантлив футболист е и талантлив финансов мошеник, осъден на 21 месеца затвор в Испания за укриване на десетки милиони евро данъци! Ако, друг бизнесмен бе укрил толкова данъци в Испания, би получил не по-малко от 8 години затвор! Но навсякъде по света е така - безсмислено снизхождение към богатите, в в крайна сметка поощряване на мошениците!

Не познахте. Меси е най-добрият футболист на всички времена. Но той не се занимава с финанси. Има си цял екип от финансисти, с които работи и баща му. Така че екипът му и баща му не са си свършили работата или са провали непозволени машинации не е вина на Меси. Впрочем за протокола, като един интелигентен човек, мога да кажа, че също не харесвам това и смятам, че е несправедливо един футболист да получава милиони, а един мозъчен хирург в България 1000 лв.

Може и да мине за талантлив финансов мошеник, макар че едва ли сам си търси вратичките в данъчните закони. Но Е велик футболист и радва милиони хора по света, и този талант никой не може да му го отнеме. Преди да си търсите за какво да го плюете, помислете за талантливите БГ "бизнесмени" (по-известни като мутри), които не умеят друго, освен да рекетират и да ограбват!

Истинска звезда, нещо като Стоичков.

Джуджетата са идеална двойка!

Лионел Меси е висок 1,70. Колкото повечето български мъже. Вероятно и ти едва ли си по-висок. Но лошото е не когато си нисък, а когато душата ти е ниска. Пък булката му и да е дребничка си е супер, много нежно момиче и доколкото виждам напълно естествена красавица. Милиарди пъти по-добре от силиконовите буци по лицата и телата модерните гърли. И впрочем, когато обиждаш някого на джудже, имай предвид, че това е генетично заболяване и няма застраховани - все някога ще имаш деца или внуци, не говори тежки думи!

Жена съм и съм точно 1,70. Мъжете с тази височина ги намирам за ниски. А като гледам дамата му даже с токчета е една глава по-ниска от него.. Хората използват къде и къде по -обидни определения. Затова стига се впряга, хаха.

Красиви и скромни хора! Изглежда романтично! Тези двама млади се познават и се обичат от детството си! Вярвам, че така ще е до края! Чест им прави, че не са пожелали подаръци, а са помолили гостите да помагат на хора в нужда. Браво!

Представяте ли си? Той е толкова богат и известен, че може да си купи всяка манекенка, но вместо това е с детската си любов - това красиво и скромно момиче. За това Лионел Меси ще е винаги номер 1. Защото е човек с главно Ч!

ами то ако всички са като Меси тогава гювендиите от глад ще умрат.

Много романтично. Красиви хора.

Всичко е хубаво, да са живи, здрави и щастливи. Но да попитам, защо почти всички мъже, при това млади, красиви с готина визия са пуснали тези мюсюлмански, джихадистки бради, това някаква мода ли е ? Нали повечето са от Латинска Америка, испанско говорящи, защо са им тези мюсюлмански арабски бради - и то масова а не един двама ???

Ами мислят си, че така изглеждат по мъжествени.

Христо Ботев е бил с брада. И той ли е джихадист?!

Правим бойкот на монополиста Бъфет! Една бръсначка стана по 30 кинта?! Затуй не се бръснеме...

бумът на брадите се наблюдава след излъчването на филма "300"

Да са живи и здрави. И дай Боже всекиму. Кой е казал че приказките не оживяват и не съществуват ???