Вижте коя е жената с най-дългите крака в света

Баскетболистката Екатерина Лисина, която се изявява и като модел, претендира за световен рекорд за най-дълги крака и за най-висока манекенка.

Обратно в новината

Коментари - Вижте коя е жената с най-дългите крака в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да е жива, здрава - да си ги употребява!

баси краките чуек..... ама голям орунгел е в лицето....

Чернобил, Ченоообил....

ало мъжете хралупа била и т,н а моя като е бил с една 1,50 а като войнишко кепе хайде живи и здрави и на хорцето да сваляте шкембето

пено а ти вземи набутай в хралупата си няколко тампона че буталото губи компресия в износеният ти цилиндър....

въпрос на вкус тази жена е спортистка баскетболистка много грозни думи и обиди вие нали си имате станка златева хубав ден

Да..., и жирафът има най-дългия врат ...

това е неестествено и дори гадно.

за рускинята ясно все пак е баскетболистка но не мога да разбера нещо за стройните българки нашата нация не е от височките вие като вървите по улиците не гледате ли......сумо борба кану каяк

При ръст 2,10 нормално да са дълги краката.................... Малко ми е ...некрасиво.

Ако тази наистина е манекенка, това само показва колко извратен е този бранш, какви фигури "пробутва" за модели - които нямат нищо общо с нормалните хора.

На тази фамилията не е Лисина , а Кобилкина.

А баш Кобилкина борила ниското си самочувствие, чета тука.

Прилича ми на скакалец

На тази хипофизата яко работи.

А, иначе, джанката как е. Цепеняче или някоя хралупа.

2.10m височина е ужасно извращение, особено за жена. В лицето прилича на мъж. Отврат. Кой би я избрал за модел?!?

Манекенка?!?!? На мен ми мяза на най-обикновена руска кобила. Мноого висока руска кобила.

скрит талант. Не е важно колко са ти дълги краката, а какво има между тях. Американците казват, че последните етажи на небостъргачите винаги са най-зле мебелирани.

Щом още не знаеш какво има между краката значи не си дорасъл за да пишеш.

Практично! Ако си сложи токчета, може да боядисва без телескопичен удължител.

Баси щрауса!!!

Аз съм 196см и се имам за висок представям си е тази колко е.Според мен доста трудно ще си намери мъж.

Брей, голяма работа е тази! Не стига, че е дълга като върлина, и пак се качила на токчета по една педя... Ама като остарее, ще се сгъне на три. Виждал съм такива старици, които на младини са били "тънки и високи", както се пее в народните песни - хич не са за завиждане...

т.е. - жената жираф - да е жива и здрава и дай боже да порасне до 220 см - аз такава не я наближавам - някой знае ли кой номер обувки носи, някъде около 50 предполагам

Пише, чети. Точно номера на обувките й пише.

Ми, на мен лично не ми харесва тази г-ца или г-жа. Но, за случая има три сентенции, едната от които ще напиша на руски - щото е рускиня де: 1. Ноги не важные - они уйдут в сторону... 2. Голяма жена за парад, малка жена - за креват. 3. Все пак - за всеки влак си има пътници.

Дето има един лаф - леглото всички изравнява...

Перфектна е за секс с джуджета във филми за възрастни!

Мерят краката от върха на пръстите до хълбока, т.е. почти до талията. Хитреци.

А трябва да се мерят по вътрешната страна до... оная работа.

Когато си шиех панталони ми беше много неприятно шивачът да е мъж и да ми взема мярка за дължината. Шивачка като го прави ми беше дори приятно.

как се вдигат тези тежки крака питате ли мъжете...тежка физическа работа е секса за мъжете с тези жени трябва вредни да им дават

Твоите със сигурност са по-тежки. Даваш ли на твоите мъже кисело мляко за тежък труд.

Кисео мляко се дава за работа в отровна среда. Погрешно се смята, че млякото абсорбира всички отрови. Повечето обаче не.

Чернобил си каза думата :). Тази не искам да я видя и на живо. Егати и плавниците, цели 47 номер обувки :).

газила е в припятската река

Газила и лочила.

извиняваите но аз съм 183 с 19/5 но с тази не бих си имал никаква работа-това си е ненормално момиче !

Като съотношение сигурно имам не по-къси крака, без да съм особено висок. Преди години един шивач ми се удивляваше, колко дълги трябва да са панталони. ;) Нейното съотношение е 210/133=1.579. Нямам наблизо нещо за измерване, но моето ще е примерно 1.61-1.63. Принципно негрите са с по-дълги крака. От там по-добри на бягания, но по-зле на плуване, където пък е важна дължината на тялото.

И аз пиша глупости. Изчисленоето трябва да е на обратно. По-голямо е по- малка разлика. Извинете. ;)

Снимките са мн. грозни, никаква естетика няма в тях. Особено тези, на които нарочно са я снимали с драстично по-ниски хора, за да видим контраста. У нито един от обектите няма симетрия на тялото, а и интериора е потресаващ. Изобщо - рядко грозна галерия от снимки! Отделно, дето и човекът се възприема едва ли не като купчина от крака, мускули, цици и пр.

Бива си я кобилката

Маймунът се оженил за жирафата. След един месец маймунът само кожа и кости. Кво става бе маймун? Мани, мани, блъскам, блъскам, качвам се горе да целувам. След един месец маймунът във върхова форма. Кво става бе маймун? Кеф, където блъскам там ...

Имам един роднина... нисичък... към 1.50 см, но с голямо самочувствие. Та той има един лаф : "Никоя жена, затанала на колене не може да бъде по-висока от мен..." хах... :)

тъпо...

Много лично го приемаш. Недей.

Luna0102

Ужас, горката. Сигурна съм, че много българки ще и завидят, както преди месец на една американка.

Е, не са много, само ти.

Luna0102

По-скоро ти, че теб от воле ще те прескочи.

Горката! Обувки по поръчка, легло по поръчка, врати у дома по поръчка ... като влиза в автобус, трамвай, канцеларии, офиси ... все трябва да се навежда, ужас! Растежа може да се спре навреме, но много родители не обръщат внимание, а трябва. Да станеш толкова висока си е бреме, а не предимство.

Аз съм висока 1,70 и винаги имах проблеми да нося обувки с високи токчета , а нейната височина това е ужассссс !!!

Аз съм 2.05 и не мисля че трябва да се спира с хормони растежа. Някога през средновековието хората са били по 1.50-1.60. Вижте едни дуспехи на рицар от него време все едно хлапетии са били.Сега е напълно нормално да са високи хората и да живеят по-дълго. Нищо не и е на момичето.А за високите токчета - ако е 1.65 ама 80-90кила по-лесно ли ще е? И защо жената за да е красива трябва да е покачена на клечки и деколте до пъпа?

След като надвишава двата метра, естествено е краката й също да са дълги. Но на снимката нещо не ми изглежда съразмерна - твърде малка глава на издължено тяло. Може и да е зрителна измама. Представям си колко трябва да е дълъг мъжът до нея.

20 см, не повече ... Аа - ти за ръста му ли ...

Тука лилипутините яко ги тресе комплекса :))))

Снимка номер 2 - не е истина толкова дълги крака без никакво мускулче по тях, само увиснала кожа. Тъжно. А на оная снимка, където и се виждат стъпалата и пръстите на краката - лично мен ме плаши. Иначе респект, че се опитва да извлече дивиденти от недостатъка си.

Тия големите пръсти на краката ако ги видя на раменете си че ми спадне змея. Баси чудовището. За атракция в някоя зоологическа градина обаче става :)

Споко, тя не е чувала за теб, не си в опасност :)

jingiby

Тази симпатична кака е висока 2,10 м., ама с токчета сигурно е 2,20 м. Откъде ще си намери жених? Той трябва да е поне 2,15 м...

естестевено,че виска жена има дълги крака, трябва да се гледа пропорционално на тялото и другите мерки

Лоша работа е Чернобилската радиация!

висока била върлина била и т,н какво сте се разтревожели не е в бг тук нашите и повечето млади дихателки 35 номер краче и нагоре свинче дебел крак дебел прасец и един голям гъз който слънцето закрива не знам колко е процента на нормалните жени май в по - големите егн

Ибаааааси дългото изречение чуееек !

Бухаха...българките са доста стройни. За това пък мъжете им са масово със шкембета, обръснати кръгли глави, нисички, т.е. обикновено трътлести. Често кривокраки. Та ако някой трябва да се постарае повечко за външния си вид...това са българските мъже. По-високи и с хубави крака няма как да станат, но поне по-стройни биха могли.

Съгласни сме мъжете в България да не са супер стройни, но поне да се научат да се къпят по-често. Масово смърдят и не обичат хигиената.

краката и са колкото ръста на Путин.

стига горе-долу до чатала и. Може да го обкрачи и без токчета.

Не се занимавайте с размерите на дамските крака,обикновено те остават встрани...