Тя е ”Кралицата на мрака”

Ниаким Гетуеч е модел от Южен Судан. Тя учи хората да не се страхуват от тъмното.

Обратно в новината

Коментари - Тя е ”Кралицата на мрака” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аууууу, жестока е! Супер мацка, много екзотична с тази кожа. Тяло - убиец, а и в лицето е много красива. Аз пък с кеф бих излизал с нея :)

На тъмно всички сте еднакви - и бели, и черни, и пембени. Може в калабалъка и някоя зелена извънземна да изработим.

евалата на момето! точно така требе да се мисли! натурале си е най мед! не харесвам моделките, по принцип. тая красота не ми е красива. не ща да ги обиждам. виж, обикновенната жена - направо хлъцам като я видя! с извивките си. коремчето дори. гърдите. това е красотата за мен. обичам НЕСЪВЪРШЕННАТА красота. ама нека да има и такива дето харесват съвършенните жени. що не?

нас са ни страхували с черни арапи от векове, не могат да ни отучат току-така..

Красива е. Човешките раси са много, не са само три. И всяка раса е красива сама по себе си. Също като при кучетата например. Голдън ретривърите са красиви, овчарките - и те, и договете, и кокер шпаньолите, и булонките, Не можем да ги сравнявам по красота, но те всички са красиви,

леле какяо прозрение! ум да ти зайде

Ми то се иска и малко акъл да имаш, не само да хулиш и да се присмиваш. Но явно не си толкова умен И(умна), щото така и не си разбрал какво искам да кажа. Ми да те светна тогава: красотата е в разнообразието, ако щеш , кажи: в многообразието. Ако всички са еднакви, и не можеш да различиш едно гадже от друго, дали ще ти е интересно, мм? Всеки индивид е красив сам по себе си - независимо дали е куче, котка, кон, или човек. И всеки животински вид, раса или или порода.

Реклама на расизъм срещу белите хора. Ноо зачести напоследак. Ние какво ,да се почерниме ли, щото тя проповедва расизъм и че черната кожа била красива? Просто както неведнъж казвам, в Африка в момента бива прокламиран риверс расизм срещу белите хора. нарочно биват насърчавани черни и цветни да се сравняват и да се налагат над белите по особено агресивен начин. Да си иде в африка и да убеждава африканците, че черното е красиво. А тя от Минесота, в страната на белите, иска да бъде стандарт. Да стане стандарт в африка, ше я признаем :-)

Роксано, наистина ли си толкова проста, или се правиш на такава? Ма то това направо не е за вярване, вицовете за Нане и Вуте бледнеят пред простотията ти...

Както се казва : На вкус и цвет, товарищ - нет, което би следвало да обясни защо едни я намират красива, а други - не. Дотук - добре, но винаги съм се чудила какво поражда вътрешната потребност на някои хора да пишат меко казано злостни, за да не използвам други грозни квалификации, думи, коментирайки външността на хората - особено, когато иде реч за черти и цвят на кожата - все неща, които никой от нас не е избрал. ОК нека коментираме поведение и послание, но другото не е ли ... пошло?

Ами това , което си написала, подтиквана от постоянното си желание да обиждаш хора, които мислят, има всъщност обратния ефект Защото тя пък защо е седнала да възхвалява и да фаворизира черното? Това не е ли обида за белите? А ти каква си - тъмно-зелена? Природата е създала хората и щом някой е черен, какво има ако му го кажеш заедно с отношението си към това.

Чакай бе, човек, жената не е казала, че черната кожа е Най-красивата. Тя казва, че черната кожа е красива... по принцип... Как може това да е обида към белите? Само бялата кожа ли има право да се нарича красива?

То бива черно ма, туй като катран бре! Тая и от негрите ще направи расисти! Те повечето едни кафеви - с шоколад ги сравняват, а тази трябва с въглища. Не вярвам и негрите да я харесат!

И аз това казвам - безцветна е. Черно-бяла.

Безцветна е, тези като нея и онези другите - бяло русите, с русите мигли и вежди, не им личат лицата.

красива е.

Самовлюбена глупачка, надъхана кой знае от кого да възхвалява черното, като че някой и го отрича. да вземе да си трае и да не ругае американците, неблагодарницата, защото те са я направили човек, иначе щеше да изгние в Южен Судан

С най-голямо удоволствие бих я уважавал многократно.

СНИМКИТЕ ВИ ОТНОВО СА ВЪОБРАЖАЕМИ. Как преди време можеха да се отварят, а сега не могат? Слабоумие ли ви тресе в тоя сайт?

не са американските стандарти. Просто мъжете от черната раса и от цветните раси жълти,евреи,араби всичкото латинос-това включва мулати и т.н аресват бели жени. От богатите черни и цветни само Уил Смит си взе черна,но той си е гей,раздели се с жена си и живя 5 години с мъж. Така че там е болката на черните жени. От там ,черните жени с пари са си напазарували бели мъже. Тина Търнар,Опра,Оня минотовър тенесистката и др. Но всеки харесва расата си,защото човек не може да избяга от кожата и кръвта си. Там е скрита най-голяма болка на черните жени. Техните мъже харесват бяло.

верно си страшно зле, евреи???

Всъщност има изследвания по въпроса. Истински, не въображаеми, които показват, че именно това, което казваш не е вярно. В изледване от сайтове за запознанства в Щатите са установили, че най-нежеланите жени са 1. Черните и 2. Белите. Най-желани остават латинос, азиатките, жените от Близкия изток и като цяло по-екзотичния вид. Черния мъж е с бяла жена, за да си отмъсти на белия мъж, да покаже превъзходство. От изследването се оказало, че черните жени са най-отзивчиви и отговарят най-много и най-бързо на бели мъже. Белите жени са най-взискателни, но и с най-нисък рейтинг превид високите им изисквания. Единодушно обаче всички жени от всички раси предпочитат белите мъже, които са най-готови да опитат с други раси. Не-белите мъже предпочитат жени от собствената им раса.

Ако знаете каква мъка е да се снима такова нещо...

Красива е! Трябва повече снимки с жени в различнини нюанси черно, жълто, бяло, розово. Би било интересно да роди от бял и негър. Страхотна е.

Красива жена! Ако е и умна - браво, евалла! Но ... само як черен мъжкар, може да я укроти! Съмнявам се някой бял пръдльо, пикаещ прав и демонстриращ пари, власт и/или мускули, да може да я оправя качествено! :) Правете си изводите!

Що бе? Черния клекнал ли пикае според теб? Нищо за укротяване няма в тази Ebenaceae. Най-обикновена жена, но поредната, която е решила да "чупи" норми. Или някой е решил да ги чупи чрез нея - за внасяне на разнообразие сред силиконово-бутоксовия анорексичен свят на модата.

Скоро ще се окаже, че ако не си черен, дебел, гей, веган дискредитираш някой.

Не, само е необходимо да си възпитан и когато срещнеш хора, които са различни от теб, любезно да се усмихнеш. Или да подминеш, ако не ти допадат, без да сипеш обиди. Такива, каквито са, не е техен избор. Просто е, опитай.

Какво правим, ако не искаме да срещаме различни от нас?! Африка - за африканците, Азия - за азиатците, а Европа - за всички. Белите хора къде да се денем?....

УЖАСССССССССССС

Ти ко прайш извън маалата, ма?

Стига сте ми натрапвали тия патладжани, бе! Обратен резултат има. Навремето симпатизирах на робинята Изаура, днес се моля да ми падне тая на плантацията, за да и дам една мотика да и пази сянка.

...Не позволявайте американските стандарти да наранят африканската ви душа... Да живееш в Щатите и да кажеш това е доста нагло според мен. Колкото до "нацията от войни" няма какво да коментирам. Тези хора носят войната със себе си където и да отидат. Тепърва ще им сърбаме попарата в Европа. Италианците сигурно са пропищели вече от тях. Това са племена, които не се развиват и не се адаптират към новата среда, а принуждават хората от приелата ги страна да се съобразяват с тях.

"Нация от воини" - голям смях. Разкарвали са ги като добитък и са ги продавали в робство векове наред, защото за няколко хиляди години не са измислили нещо по различно от копие и лък.

"Кралица на мрака" обаче... с изрусена коса. Що така, а?

Щото като застанем на околовръстното, бате, могат да ме пометат клиентите без да искат! Светлоотразителна жилетка не ми дават, защото така КАТ се сърдят на приликата между нас. Не мога и да се усмихвам за светлоотражение, защото зъбките ми ги разреди сутеньора. Остава да се изруся, белким ме видят хората.

Американски стандарти.....африканската ви душа, пълни глупости, като са лоши американските стандарти, какво търси в Минесота, да си седи в Южен Судан и всичко ше е ок.

Цръно, цръно, та чак синьо.... На някои снимки е симпатяга, ама на други чак плаши.

Черното ѝ отива, но русото - никак..

"Нация от войни"? Това звучи страшно. Войните се провеждат от една нация или как? Моля редактора да провери в речника значението на думите "воин" и "война". Подсказка - ударението пада на различни срички.

не съм расист, но много е черна, много, синее чак, това е наказание според мен, не е виновна, природа, но..............

Баш расист си си...

А какво друго да каже?

Дааа, безспорно е много красива грация, фина, но...........си е "Кралицата на мрака". Като я погледнеш ти става едно такова .....мрачно на душата.

Намирам я за много красива. Красотата наистина може да се открие във всичко по света, стига да имаш душа да я видиш.

Да, доста народ търси под вола теле. И не е въпрос на душа.

Момичето е красиво. Виж, Упи Голдбърг е друго нещо. Тя пък в замяна има талант.

Тази има черна кожа. Комунистът има черна душа. Кое черно е по-черно - сами се сещате!

Как е в сектата на Инджев? Най-големите "комунисти" станахте първи "антикомунисти".

Напомня ми малко на Грейс Джоунс.

E, тя е направо белушка спрямо тази.

Въпрос на вкус е.....Има на една от снимките няколко мулатки, които са страхотни според мен.

На тебе и 90 годишна рускиня срещу много пари няма да ти пусне. Де се гласиш!

Може да харесва патладжани, аз лично не ги обичам... горчат ми.

Както коментира Виктор Николаев тази сутрин - защо пропагандираш, че цвета няма значение, щом парадираш и се рекламираш, като кралица на мрака?

Когато една жена е красива няма значение, дали е бяла или черна.

Да, обикновено са еднакво тъпи.

Дори те са по-умни от теб.

Не че не е красива по своему. Просто никога не мога да кажа, че е по-красива от една бяла синеока жена.

Те и белите синеоки имат по една какфява точка на едно място ;)

Какво абаносово? Тая мома си е чак синя.

Абаносовото ще е на мода и тази година в Европа. Всъщност, май стана тенденция. Това име, в която и посока да го прочетеш, все прилича на случайно подредена конфигурация от букви.