Мелания облече невероятна рокля на Delpozo

Когато става дума за стил, Мелания Тръмп не оставя нещата просто така.

Обратно в новината

Коментари - Мелания облече невероятна рокля на Delpozo | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива е, но няма стил, още по-малко на първа дама. Стил е имала Жаклин Кенеди, а Мелания само демонстрира стил, но изглежда помпозно като преуспяла златотърсачка новобогаташка, каквато всъщност си е и в действителност. По-върви да се мота из Холивуд, а не в Белия дом. Ама предвид нашето "чудо", дето ни е президентша май нямаме право да издребняваме толкова.

Най-красивата и стилна първа дама в света.... изключителна класа.

Каква е гадна само! Червива е с пари и нищо не прави, а аз трябва да бачкам за стинки

На бялото не можеш да кажеш черно-та Малания Тръмп си е една красива жена,да не забравяме,че освен Първа дама си е една милионерска съпруга -така,че ще се облича от дизайнери от каквито си поиска и ще изглежда от уникално,по-уникално

Роклята е биполярна - горната половина е скука, а долната - фиеста , явно Мелания не е могла да вземе категорично решение дали да е официална или лятно небрежна. Оле!

Не мисля че е лятно небрежна, а е официално небрежна, тоест, хем официална, хем не съвсем. Абе супер е ! Който го може- може го, останалите само опитват.

браво стил цветове и фигура получило ти се е тръмповице .страхотна си.

Поне да се нагледаме на красива жена с вкус, а не като мизерницата кейтката, сиромашкото невидело анорексично недоубито. Гледай как на Мелания й отива да е алчна и да харчи парите на съпруга си. А кейтката е гнусна и грозна гнусна воняща лигава осойница.

Ти да не си братовчедка на Калдирчева, от една школа сте.

Наистина ,красавица, друго сме си това европейките ,хубавици сме си и това е ,кой каквото ще да казва .....Може да му харчи парите , но има защо....а той си го заслужава, симпатяга .....е все пак

кои сте "сме" , тебе не сме те виждали , караконджул си , кво си...

Ама наистина страхотно, изключително изискано се облича тръмповица. Останалите т.нар. първи дами край нея са като повлекани!

тая патка, с патешкия си мозак, да не помислила че отива на карнавал, и преди да се покаже пред света в тоя си вид ,не се ли погледна в огледалото, да види че роклята я прави едра, огромна и дебела

В случая глупавата си ти. Като европейка, каквато претендираш, че си, би трябвало да знаеш, че от такива неща като как те прави роклята да изглеждаш се притесняват жени с наднормено тегло. Мелания няма такъв проблем. В действителност тя е доста слаба и роклята й стои просто супер. Ти си сложи едни очила и погледни пак снимката да видиш, че "огромната" рокля я прави в същност да изглежда много фина и женствена. "Европейските" ти критерии, драга са в същност една комплексарска закостенялост в мисленето и съответно в действията.

Хубавата жена и хубавото време си приличат по това, че никога не могат да ти омръзнат. А при Мелания и точно такъв случая , хубава и стилна отвсякъде. Успелият мъж е този мъж на когото жена му не може да насмогне да му харчи парите, а успялата жена е тази жена която си намери такъв мъж. И тук това важи в пълна сила за Мелания - успяла жена.

Къде пък видя го вида съдрано покривалото ?? :))

По принцип бе. В смисъл че хубавото си е хубаво, и в златни дрехи и в съдрани дрехи все си е хубаво. Докато тумлука и в най-изисканият тоалет да го облечеш пак си е тумлук.

Хубавата кобила и под съдрано покривало пак си личи.

Просто красива!!! Стилна и красива!Оставете всичко останало! Не робувайте на протоколи и предубеждения!

Аз виждам на снимката хубава жена в хубава рокля. Какво виждате вие си е ваша работа.

Роклята наистина е уникална, но не е за официална административна визита - много е фриволна и разкошна. Въобще стила на дамата е показно скъп, може би с цел демонстрация на възможности. Дрехите са красиви, но не са за първа дама, а за красива жена на милиардер. Може би ѝ трябва време, за да влезе в по-строг и елегантен стил, а може би ще предпочете да си остане милиардерска жена - ще видим.

Но това в същност е сравнително не скъпа рокля. Много е свежа и напълно подходяща за церемония на открито, още повече че това става след като току що е слязла от самолета. Това е роклята с която е пътувала така да се каже и е напълно съвместима в случая. Но моля ви, не е нужно да съобразявате вашите бабешки разбирания с разбиранията на Мелания за функционалност при визити, нито пък тя е длъжна да се съобразява с балкански манталитети.

но мисля, че в моя коментар няма нито обиди, нито поучения, за разлика от твоя, просто мое виждане и сравнение с другите около нея. Що се отнася до "балканския манталитет", то тогава ти засягаш и Мелания, но си толкова високомерен с наставленията, че се губиш от погледа си - sorry otnowo.

нищо особено не е тая рокля -доста посредствена е дори от дизайнерска гледна точка

Роклята е страхотна! Мелания е жена със самочувствие и знае за какво. Аз бих я облякла с голямо удоволствие ако ще и за няколко часа, макар да не обичам да подражавам на когото и да е, дори на Мелания. Пък и нямам нейните парични възможности. Но ако ми падне подобна рокля бих я облякла също и обувките, за да се насладя за пореден път на красивата разкроената пола над тънките ми глезени, нежни ми стъпала, красивите ми ръце, оформена талия с леко натежал бюст над нея. Не й завиждам, просто се възхищавам на мълчаливото й умението да слага всички завистници и критикари някъде там в малко ми джобче на триумфа !

Прекалено се увлече в мечтите си, че и реклама си направи за чужда сметка, но свикни с мисълта, че няма да се пласираш като Мелания, колкото и да стоиш пред огледалото.

Половината от коментарите са откровено злобни и злонамерени, другата половина залитат в другата крайност. Мелания е хубава жена, но лично според мен тази рокля е неподходяща за естеството на събитието. Може да е подходяща за нещо по-лежерно, но не за среща на високо ниво с президента на страната, в която гостува. Съпругата на домакина е много по-подходящо облечена. Въпросът е не само да можеш да съчетаваш дрехите, за всяка дреха си има място.

деси-селската-пръчка-тролева е платила на младежкото бкп да плюе против Мелания, хахахахахахахаха!

Извинете, но тук за пари говорите, за пари става въпрос, нали!? И всичко през призмата на Тарикатлъка, нали!?

Защо Мелания има вид на вечно кисела и недоволна?! До какво се е докарала с мъж като Тръмп

Тя си знае... Явно държи засега щом не е почнала да се оплаква.

Смее ли да се оплаква или да напусне "мъжа на живота си". А и сигурно постът на първа дама е документално скрепен ;)

Не знам дали е модна икона, но думите по нейн адрес на моя колежка германка: Курва от Източна Европа, отразяват истинското мнение и отношение на западняците към нас хората от Изтпчна Европа, никога няма да ни приемат за равни.

Че тя си е точно това

... Явно иска нещо да ти намекне или направо да те засегне.Защо ли?... Щом е била така прямо язвителна в твое присъствие явно става въпрос за теб, не за Мелания.

Мъж съм.

Добре са се подредили западноевропейците. Пълно е при тях с чалми, фесове, забрадки, пингвини. Като не искат белите си събратя, за чието положение сега, са виновни западноевропейските правителства преди. Сърбат си попарата, особено германците и англичаните...

Мелания Е модна икона и е призната за изискания си вкус. Вижда се много повече- те Е с изтънчен вкус. Дали го виждате, признавате, оценявате и така нататък не е от значение нито за нея нито за вас самите, защото нейната класа няма да я стигнете и на едно парти с нея няма да попаднете. Но ако разбирахте поне малко от моден стил, аксесоари, етикет и други прочее претенции щяхте да знаете, че можете само да се учите от нея, защото повече от това което тя знае за мода и етикат няма как и от къде да научите. Точка!

Ще се опитам да дам обективно мнение. Мелания е красива жена. Има хубава фигура, стойка, рамена, ръце. Безспорно е хубава! Тя е пример за всички Пепеляшки, които от село, най-образно казано, искат да постигнат високи върхове. Тя е доказателсто, че е подобно постижение е възможно. Защо я плюете? Тя самата тепърва се учи на етикет и се опитва да се справя. Хората как бързо забравят, че когато избираха Тръмп, дизайнерите отказваха да я обличат, а сега се случва точно обратното. Нищо чудно след 5г обещството да я приеме и да се превърне в модна икона.

Тая па къде се блъска в А група да ръси мозък и преценки да дава ? :)))

Нали модни дизайнери щяха да бойкотират Мелания заради Доналд Тръмп, та питам аз ко стана с бойкота ??? Май шума на пари ги е отрезвил. хо хо хо.

Стил друг път! Раменете й са голи, което е в абсолютен разрез с естеството на събитието, не носи дамска чанта, няма шапка или шал, а очите й са скрити зад дебели, черни очила, което също е неприемливо. Вижте дамата в розово, с която се ръкува. Това е класа! А тази е селска пръчка, обкичена с пари.

гроздето е кисело ....казала лисицата защото не може да го докачи

А с Ванчето ко става?

Да и го инсталирам, по случая...

Още преди да прочета статията си помислих, че тази рокля ми е циганска и прилича повече на стила на Мишел Обама. После прочетох статията и ми стана ясно, че тази модна къща са обличали Мишел Обама. Нищо лично, просто имам Мелания Тръмп за доста по-изискана, така че това определено не е най-добрият и тоалет.

Ми не е най-добрият, просто отлично премерен за ситуацията и случая, и присъстващите в него. Какво би казал за това? А??? А!!!

стла и е перфектен но и малко мозак да имаше

Ако имаше пък мозък , сигурно щеше сега да е летец най-малкото, нали? да не кажем направо космонавт!

А какво стана с доскоро " модната ви икона" Мишел Обама? Тя как се облича?

Стори ми се , че футболна топка лети към слабините и и ще я фрасне. А то било шарка.

Ти май футболна топка не си виждала в живота си.

Тази жена изглежда някак евтина.Самото и излъчване ,тъпата и мутра ме дразнят. А дядо и Тръмби , с тази прическа и този поглед е като гладна хиена.Двамата ми стоят като клоуни на които им предстои най - важния спектакъл.Артистично и изкуствено ,като за пред публика.

На теб лично ако тази жена ти изглежда евтина, сигурно Ни Ло ти изглежда супер класна мацка. Доста ти е сбъркано мерилото за евтино.

Все едно току-що пристига табора...

И какво сега, да не носи дизайнерски дрехи първата дама. Ами нали за да я облякла не й е наложено, а тя я е харесала. Ако е зле облечена - лошо, ако е супер добре облечена - пак лошо според някои тука...

Роклята е разкошна, но за парти на Лазурния бряг, не за официално посещение. Макар че, струва ми се, това е търсен ефект. Семейството обича да шокира. И след като на главата на семейството му подрязаха крилцата, с тази роля - дискретно и елегантно - се зае съпругата.

От материалчето разбрах че Мелания където и да ходи рекламира дизайнери.Т.е беше и си остава закачалка за маркови дрехи.

Не мосля, че си плаща дрехите - сигурно и ги подаряват. Каква по-голяма ефтина реклама!

И какво толкова и е невероятното?! Стои и леко като торба - широка в талията.

Взе ми думите от устата :) А и цветовете са малко, как да кажа, недобре съчетани...

Много моля, не се излагайте! И роклята и тази, която я е облякля нямат грешка! Перфектни са! Не вярвам да завиждате, няма да е добре! Хубав ден!

От всички дизайнерски дрехи да избере това което ще покаже нейната уникалност като жена и ще направи дрехата да изглежда още по-уникална за мястото и събитието - за това се иска талант. А талант е нещото което някои при някои други "дами", меко казано, липсва :))

по ме кефи стила на Бриджит Макрон. Личи, че сама се облича, и не е така претенциозно, фамозно и снобско като Меланията.

Тези двамата, никак не могат да се понасят. Отдалеч им личи. Манекени. А що се отнася до стила на дамата - безупречен е, но доста натрапчив и агресивен, което навява мисълта за изкуствено напомпено съвършенство и желание за безапелационно налагане.

Същото си мисля и аз, такова ми е общото впечатление. Някаква изкуствена и парадираща перфектност, някаква грандомания и свръхнадменност, свръх високомерие струи от цялата визия на Меланията. Сякаш че е върха, а дори и САЩ не са върха, гнусна тъпа и крадлива държава, гнусни президенти и гнусни първи дами.

Стилът на американките е различен от този на европейките. Те се обличат по-цветно и атрактивно. Това са национални особености в модата. Даже северноевропейките се обличат по-различно от южнячките.

всяка дреха ще и стои добре!

не сме я виждали в друго, освен в дизайнерски дрехи. Затова аз лично не знам как би изглеждала облечена по неин вкус.

си подбираш парцалките в магазин за дрехи втора употреба. Умирам да я видя тогаз великата моделка Мелания как ще се облича, ама сама да си избира и съчетава дрешките и те да са от втората употреба. То така и баба знае, да носиш дизайнерски рокли и да си перфектна. хахах

си подбереш дрехите и особено умението да ги съчетаваш, е в това личи дали даден човек е интелигентен и с добър вкус.

всеки може да изглежда добре в дизайнерски дрехи. Номерът и добрият вкус си личат обаче тогава когато изглеждаш добре в самостоятелно подбрани дрехи и най-вече в тяхното съчетаване.

президента на САЩ не е повод за гордост и възхита. САЩ са световни убийци и терористи , крадци и бандити , които абсолютно безнаказано вършеят в целия свят, включително и у нас. Та, Мелания Тръмп трябва да се срамува. А тя се е изпъчила с разни дизайнерски тоалети и се фука ли фука.

Красива и ефектна жена, всичко и отива. Визитна картичка на президент милиардер. И най- вече, умее да се държи приятно. Не като... айде да не казвам коя. :))

Роклята, че е хубава - няма спор... И то май до там свършва хубавото.