Мелания и Брижит — две модни икони в Париж

Мелания Тръмп почете Франция с прилепнала рокля в цветовете на националния флаг. Брижит Макрон избра къси рокли в стил мома французойка.

Обратно в новината

Коментари - Мелания и Брижит — две модни икони в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две жени с безспорно съмнителна репутация, наречени "модни икони" са във фокуса на медиите, вместо фокусът да е там където трябва, а именно - другата срана, нелицеприятната на т.нар. цивилизация.

Защо за бабчето къса пола може, а за нашето Деси не може?

Малд мъж с дърта жена, стар мъж с млада жена. Шантаво, а? Или пък - сега така е модерно. То и педерастията излезе на показ и се рекламира, както и традициите не са това, което бяха. Абе ... промяна. Но дали винаги промяната води към по-добро?

Как може полата на Мелания да е по-дълга от тази на Бриджит Макрон !!!

От статията останах с впечатлението, че двете дами не ползват тоалетна, демек не акат, а само могат да са прекрасни - колко интересно ... А дали пръцкат, надали ...... те са икони!

Кощрамби!

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Две кощряви, едната даже и дърта. То не чак толкова, ама с тия кокали и увиснала кожа... Да се беше хранила като човек, сега можеше и да е едно старо парче, а то въшляк, сурвакница ... Тоа макарон ще да е нещо сбъркан или поне особено извратен. Не е нормално да харсваш такива кокали!

Нещата около тази баба - първа дама на Франция, не стоят добре, колкото и пропагандата да ни омайва! Човека Макрон не може да е добре с психическото и сексуалното си здраве! Правя извод от това, че в природата сред другите бозайници не се срещата такива парадоксални двойки! Това е залог за изненади от всякакъв характер!

така е Милане. Прав си в извода. Да видим какъв ще бъде резултата. И аз не залагам да бъде положителен, но дано не е много отрицателен ... :)

Повечето от вас се изказват така, сякаш възрастта на Брижит е някакъв позор, клеймо...

В сравнение с годините на Макрон - ДА !!!

"Едип цар" е класика от 2500 години.

в 21 век няма модни икони има глобализация

цяла франция се изкефи на мелания и тоалета на диор! вижте коментарите във феиса. не знам от къде ги намерихте тиа фотошопнати снимки на макаронката. краката и са сбръчкани и криви и от три дни цяла франция само това обсъжда. срам за фрнскя финес и вкус. мелания я затри тотално. транслитерация

Аве, чичо/лельо, ползвай ги тия главни букви ве!

При транслитерация от дир-а всички главни букви изчезват .... веее

Забавни са подобни статии. И баба Бриджит и Мелания се обличат така, както винаги са го правили.Но докато съпрузите им не станаха президенти, нещо не си спомням да сте ги обявявали за "модни икони". Тогава имахте друга "модна икона" - дебелог...зата мъжоподна съпруга на Обама, която се обличаше като последна простакеса. Но вие и след нея тичахте с изплезени езици! Обаче имате един пропуск - не сте обявили за "модна икона" съпруга на Меркел ханъм. Незабавно да го "канонизирате", че ще ви дърпат ушите собствениците на ДИР-ника!

Ами то същото важи и за генерал Деси. И нейната простотия никой не я беше виждал докато Грипенът не стана президент..........................

Че кога и къде Деси са я обявили за "модна икона"?

мотика стоичкова и евгении живковa- две модни икони в българя

И двете приличат на лелички с пеньоарчета. В БГ най-добре знаем как да се обличаме. А това е анцунг "адидас, високи токчета и спортна фанелка с дьлбоко деколте.

Няма смисъл от такава новина в български сайт, тук почти никои си няма и представа от мода, стил..

"Мацката" и "баба й" !!!!!!

кокоЖки в Париш

Направо ме разсмяхте в това дъждовно утро с това как Бриджит била модна икона....Стига сте се подлагали бе след като и самите вие ако имате очи ще видите че няма и допир с модна икона освен ако не визирате дизайнера на тоалетите и..

И двете са облечени много стилно и красиво. Макронката има страхотни крака. Мелания е истинска красавица и перфектно облечена, има предимнството на младостта. Обаче Бриджит е тази, която се радва на любов, а другата чисто и просто се е продала за пари.

ВЯРНО !!!

истина е поне не са скапани силиконки като лозаната,тенекията и калкана

младата мелания е на 47 години

преди 20г се е радвала. сега само се чуди какво перо да си бодне отзад та макарончо да не ходи при деуги момченца да си играе

На Макронката не й завиждам - с тази височина й се налага да ходи на кокили на тези години, аз съм почти наполовина на нейните години и не бих издържала всеки ден на 20 сантиметрови токчета. А с тази прическа изглежда и безврата.

И двете са грозни. Нищо женствено няма в тях. Просто, мъжете им са президенти. Стилът и на двете е като една гротеска, опитваща се да прикрие нещо малоценно. не е въпрос до възраст. Манекенството не те прави обезателно красив. всичко е въпрос на пазар. . Това е

Важното е, че отдолу и двете са еднакви, ах пардон - отвътре...Абе, каквото и да кажа, ще прозвучи двусмислено, защото сте големи палавници с вашто подсъзнание. Аз говоря за душата, човека, а човек - това звучи гордо, казал Максим Пешков, т.е. Горки. Друг класик пък добавил, че балерина - това звучи голо.

разбрах те- и аз съм играла балет... :)

и си разработка на военните нали

тъпото си е тъпо, оригиналничи нещо ала несполучливо, за да се прави на интересно но не му се получава

Бри е мнооого готина,но с бялата рокля наистина прилича на мед.сестра от социализма!!!!!!! колкото до Мелания без коментар КРИСТИЯН ДИОР СИ Е КРИСТИЯН ДИОР , там няма как да се сбърка, а и жената е бивша манекенка!

Ами Да!-да се облича в диор- какво се беше турила в ония китки на верзаче или който там беше като за хорото... Бриджибаб също е много готина, супер крак, само да слага малко по-дълги ръкави все пак...

И какъв силикон са и зашили на античната осанка на всичко отгоре...

Тези важни политически новини наистина са опредлящи с тяхната градивност.Тоалетите и токчетата на тези дами живо ингересуват всички.Чудесни отвличащи от действителноста новини.

Тук се пише и се коментират токчета, тоалети, личности. Като не ти харесва никой не те задължава да четеш и взимаш отношение. Има рубрика " Новини", там не се коментират токчета и тоалети а политики, там чети и коментирай вместо да спамиш тук. В живота не всичко е политика, аман от комплексари и сухари.

Може да намаже червея!

6+ :))))))))))

Може да намаже червея на някой политически емигрант от сенегал

И без ред и без строий ги избуших безброй!

По две на питон и упааа ....без ред и без годинии!

По две на...... и безскуполнооо БУКАКЕ!

И двете ги набождам на шпагата!

ДВЕТЕ МОДНИ ИКОНИ СА НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗАЩО НАРОДА Е КАЗАЛ "МЛАДОТО СИ Е МЛАДО " .... .... ЕДИНСТВЕНИТЕ СТАРИ НЕЩА КОИТО ХАРЕСВАМ СА УИСКИ И ВИНО ( И ДАЖЕ ВИНОТО Е НАЙ-ДОБРО ДО 10 ГОДИНИ МАКСИМУМ:))

Meлания: Hello Putin! Володя: Putin where? Мелания: What?!?

ТОЧНО И НА ДВЕТЕ ПЪРВИ ДАМИ ИМ Е ВСЕ ТАЯ НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ КОЧИНАТА КАКВО ПИШАТ. КОЙ ЛИ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПИШАТ ДЕБИЛИТЕ ОТ НЯКАКВА ДЪРЖАВА,КЪДЕТО ИМА САМО ДРОГА,ЧАЛГА,ПРОСТИТУЦИЯ.ВСИЧКИЯ БОКЛУК НА СВЕТА ИДВА ПРИ ВАС И БЕЗЧИНСТВА ПО КУРОРТИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО А ВИЕ МЪЛЧИТЕ КАТО РИБИ. ЦИГАНИТЕ ВИ УБИВАТ ,ИЗНАСИЛВАТ И КРАДАТ А СЪДА ГИ ГАЛИ С ПЕРО. .ВСИЧКИ СЕ ВЪРГАЛЯТЕ В ЛАЙНА И САМО СЕ ПОИЗПРАВЯТЕ И ПОЧВАТЕ - ПУТИН,РАДЕВА,РАДЕВ,МЕЛАНИЯ ,ТРЪМП,БРИДЖИТ.АМА АКО ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕ СА НАПРЕД СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ВАС ,НЯМА И ДА ГЪКНЕТЕ.КЪДЕ СЕ МЕРИТЕ ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ Е ТИЯ ЕЛИТНИ И КРАСИВИ ХОРА.СЛУШАЙТЕ СИ БОКО ДЕТО СИ ГО ИЗБИРАТЕ И ФИЗКУЛТУРНИКА ЦВЪЧКО И НЕ РУГАЙТЕ.ВИЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА.

Радева и Радев къде се пробутвате към семействата Тръмп и Макрон, че и Путин си мъкнете с вас :)) Мноооого прозрачно, мнооогоо!! Тръмп и Макрон , Брижит и Мелания са на светлинни години , Радев и Радева с в калта заедно с всички останали, защото те и такива като тях ос.рат всичко нормално в страната и най-вече отношението на света към страната ни. А Путин?? Путин никога няма да бъде поканен на парадите на нормалните хора, както и Радев и Радева- моля, запишете си!!!

А ти сигурно имаш синя кръв и чистиш домове на тези "елитни" хора! Често пътувам по света и срещам такива от време на време, дето много обичат да оплюват държавата, в която са израснали! Не одобрявам тъпотиите по форумите, но и твоето е под всякаква критика!

До тук само ти ругаеш.Писането само с главни букви издава истерия.

Въпрос: Ако беше жива /и сравнително млада/ истинската модна икона Коко Шанел, кого щеше да си избере: Тръмп или Макрон? Отговор: Матис

Две икони, едната антична. Но честно казано, Мелания ме кефи. Тайното оръжие на Тръмпи. Мразят го и заради нея. Защото как толкова вървеж, бееее? И богат, и с хубава и млада жена, че и президент стана?! Как ще го преживее баба Хилари?

6+

Пиче*це е Меланито, ама онзи охлюв дали я друсва?

За годините си Бриджит си изглежда супер. Я се огледайте около вас и погледнете как изглежда една средностатистическа българка на 67 години и тогава говорете. В крайна сметка възрастта не е порок а милост Божия защото не на всеки е отредено да доживее до дълбока старост. Затова по-кротко и по-смирено с коментарите. За Мелания коментарите са излишни. Хората са го казали отдавна - хубавата кобила и със съдрано покривало да е покрита пак си личи че е хубава.

Средностатистическата българка гледа семейство и ходи на работа,а не расте в саксия!

За Бриджит. Нали е била учителка, има деца от първия брак, даже внуци и тя е работила и гледала семейство, не е расла в саксия, въпреки това изглежда супер за възрастта си, за което моите адмирации.

бриджит и трябва една касинка с червен кръст и визия с тази рокличка като мед.сестра от поликлиника през социализма. мелания супер стил и най-вече обувките.

Франция и САЩ винаги са били приятели и на една страна, не се залъгвайте за някакви руски истории между тях.

Каква модна икона може да е една сбръчкан бабичка?!!!

И двете дами ми харсват , мъжете - не !

Мъжете не ти харесват защото са недостъпни за теб и никога няма да те забележат че съществуваш.

важи и за теб !

Дреме им и на Бриджит и на Мелания какво съскате от злоба, завист и безсилие по техен адрес. И двете са на светлинни години от вас, богати и омъжени за едни от най-влиятелните мъже на планетата. Могат да си позволят дрехи. тоалети, бижута , начин на живот за които вие даже не можете да мечтаете защото си нямате на представа за какво иде реч. Въпреки това и двете дами са много по-сдържани, възпитани и ЧОВЕЧНИ от всички вас взети заедно. Хайде стига с тази завист и злоба, Мелания е милиардерска съпруга, с анцуг и маратонки за 50 долара ли да тръгне за да ви угоди?

прекрасни форумни дами, приемете най-после очевидната истина - вие сте най-красивите и умните на света, а всички успели жени са мега грозни и зле и стига писахте глупости, нито ви чете някой, нито се интересува, нито има смисъл

Меланит и Бриджит - най-новите елементи в радиоактивната журналистика ..

те са смешни и не са модни а още по-малко икони с тая разкроена червена пола мелания прилича на едрогъза лелка от 70 те години а макронката е някаква пародия на барби в менопауза с тинейджърски хип хоп елементи на кройка

Това че е разкроена полата не я прави смешна. Прави я много женствена, а Мелания знае ефекта на кройките по-добре от всяка друга в момента, вградено й. Просто кърти модомера :) За твое сведение, Винтидж модата е винаги на мода - от костюма до тениската. Освен това е на Диор, а те там рядко грешат. Но явно многобройните ципчетата са много актуални в Европа, хаха!!

През 70-те се носеха супер къси полички, миди полите не бяха на почит. В началото на 80-те беше модерна такава кройка за каре, аз лично имах 2 поли в каре с такава кройка. После дойдоха гащите банани. Ех, какво знаете вие младите... Беше цветно и весело, не мръчкавиня и унисекс като сега!

Това беше 80 -те. Аз имам каре пола на широки плохи, плохите бяха зашити до същата височина където на Мелания полата започва да се разкроява. Идеята беше да се създаде този ефект на разкроеност надолу. Беше много удобра и приятна за носене. Но и 70 си носят своя чар, макар тогава да бях дете, минижуповете специално и скъсените горнички бяха трепач.

който се докопа до властта и става модна икона -да ви имам и критериите и вкууса подлоги такива!

и нищо да не облече мелания пак ще изглежда добре.

най-вече ...то и аз така

само като видях рокличката на френската бабичка с ципчето и старческите й крачка ми се доповръща...Само някой да е казал нещо за Деси Радева!!!! Баба Микрон счупи тъпомера с опитите си да изглежда по-млада. А това селско рокле с ципче е подходящо за селска дискотека, а не за президентша на 200 години..

Извинявай, но Радева беше особено втрещаваща в джудисткия гащеризон и бобчетата , а да, и обули цвичките на рождения ден на Симеон Сакса :))

Втрещаваща беше Лидия Шулева - червена и лъскава. Радева с бобчетата само изглеждаше неприлично.

с тази рокля от снимките за голямо съхкаление мелания прилича на изсухлена стара мома, а френската "модна икона" прилича на отървала влака 2тийнейджърка" - тип лили иванова - ако не бяха "модни икони" и двете можеха да изглеждат подобаващо съгласно ранга им

"Мелания и Брижит две модни икони" Икони....Добре, че мъжете им са нещо та да ги знаем и тях. Коя жена иска да бъде на годините на Брижит Макрон, освен тези които са по стари от нея!?! За да-плюс, за не-минус.