Как се облякоха Мелания и Брижит за парада

Мелания и Доналд Тръмп бяха на трибуната в Париж по време на честванията на националния празник на Франция.

Обратно в новината

Коментари - Как се облякоха Мелания и Брижит за парада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Темата не е за възраст и телосложение, а за облекло. Мелания е смешна - облякла се като за кафе и разходка с приятелки или градинско парти. За очилата по-добре да не говорим, не им е мястото на такова събитие и в този момент. По-скоро предизвиква усмивки, но не от възхищение, а и в начина на обличане е еднообразна, все някакви шарении, широки коланчета..... едно и също, колкото и да я натрапват, е далеч от модна икона. Другата е много по-стилна и адекватна на ситуацията.

Мелания как реши да бодне тия слънчеви очила на официално събитие, непогребално... Цветното фустанче стил "градинско парти" мога да го преживея някак. Тръмпи не я брои за човек, сигурно много й тежат вече диамантите му, съдейки по физиономията й. Сем. Макрон са странна на вид двойка, но поне са щастливи, а това е доста съществено. Колко хора със социално приемливи бракове могат да се похвалят със същото...

Когато жената командва парада, семейството е щастливо. Така е. Докато Мелания е типична съпруга на бизнесмен, който за неин късмет не е стиснат.

Баба Макрон ми прилича на нашата фърст лейди- все лепната до мъжа си, плътно , сакън да не го изтърве, все бута на първа линия- тип "Някой да не ме е забелязал?". И не знам защо си мислят, че само те имат крака? Доста къси и поувехнали при френската пенсионерка, впрочем. Мелания е обучена добре и не се завира като шугава и показва стил и класа. Плюс перфектна фигура. И скъсан чувал да облече, пак ще и отива.

Мелания е прекрасна жена, но тая рокля на китки на мен лично прекалена ми иде, особено за повода.Ако тоалета не беше на дизайнер от висшата мода или го беше сложила нашата президентша, мали..., що плюене щеше да падне.В случая французойката изглежда доста по-изискано, макар да не може да се съпостави като физика и младост с госпожа Тръмп.

Не вярвам да си мислиш че Мелания не можа да блесне, тя тактично скромничи. Освен това тук тя е само гост, не е официално лице, а госпожа Брижит е представител на президентството в случая.

Нашата първа втора дама не може да облече такава рокля, Първо тя е комплексарка, второ роклята няма да й стои така :)(

Мене ако питаш, и аз така смятам, ама на- наште женички я харесват. То и тя си е от наште ширини- нещо шареничко да има там...корделки, тва онва- Франция е далеч братле, тука сме Балканите!

Мене ако питате ,като гледам снимките, Мелания се е облякла като за плаж. Брижит е друга класа. Не случайно Макрон е лапнал по майка си.

Поне капела не носиш ли? И бирите на мъжа си в торба?!

Бабичка пак стана за смях! Това, че е стара не е порок, но това, че се прави на девойка направо я изкарва извън всякакви норми за етика !

Дъртите комунистки- много стезавистливи ба!

ти на французойка акъл за тоалет не давай - не се хабѝ, а нея също не я мислѝ - има кой да я харесва, не е опряла и НИКОГА няма да опре до тебе. Хи хи

Приемам, че подигравките ви са повлияни от рефрена: Смей се на стар и на богат, че да те стигне! Иначе нямам обяснене откога възрастта е порок?!? Какво сте седнали да съдите кой с кого се жени и кого обича. Научете се да отсейвате важното от второстепенното!

Не е ли нормалното? Предсрави си как спят...

Бабата е супер, кобилата е "тьотка"

Гощо,съмняваш ме...беше ли на парада, ама на този в София,минолия месец....?

Да си сменят булките и нещата ще си дойдат по местата.

Тя, Мелания пак ще е по-стара от французина, а жената му по-млада от Тръмп. Така че няма проблем със смяна на местата.

наща кранта да гледа и да се учи от другите първи дами!не да се занимава с фалшиви страници и селски седянки!

Desitu, нашата се е обличала винаги много по-хубаво от макронката, на която и на годините не и отива подобно облекло. То що ли ти и отговарям като гледам неграмотното ти писане.

Едната с рокля! Другата " бе избрала доста по-семпла визия. Тъмносин костюм, състоящ се от бизнес рокля и сако с попър яка и три джоба с цип. Брижит се качи светли обувки с висок ток." Какво е по-семплото? Костюм с рокля с яка, 3 джоба с цип? Или искаш да кажеш, че тя е по-семпла?! Ама няма съмнение, че ти си неповторимо семпла, Нели.

Тръмп как се е лепнал за Бриджит, явно освен красива и елегантна, тази жена е изключително чаровна и умна и Тръмп веднага оцени интелекта и класата й, а Мелания прилича и се държи като паж.

Ще припадна от смях! Ти да не би да си сляпа??? Само слуша и повтаря като изкукуригал папагал!

Сигурно е много грозна, злобна, проста и завистлива -18! Вярно се държи като мома без никакъв мозък

Мелания носи все един тип рокли и тези широки колани, които слага , са убийствени. Има много голям бюст и коланът стига до него, като до талията не остава нищо. Това създава впечатление за свитост, сгърченост, няма стойка и стройност.

Човече трябва да си или сляп или с много промит мозък за да кажеш, че Мелания не е стройна. Има божествена фигура.

Абе Макрон, вземи смени баба ти със словенчето - виж как тоя смешник тръмп-чо как стръвно я гледа...

"Баба му" на Макрон е супердама, а Макрон явно е суперпич, щом не страда от предразсъдъци и не обръща внимание на мъжлетата, които смятат, че знаят как трябва да бъде в живота и кой с кого да живее. Всъщност благородно им завиждам - на Макрон и жена му - явно са две души, които са се намерили. Души с ударение на "и".

Къв пич е Макрон, бе? Доста прилича на мека китка и едва ли някой пич ще се ожени за лелята, дето го отворила за игрите, когато бил пишлигар невръстен.

Ха! На сн.6 до Макрон се вози Людовик Крюшо! :о) Колкото до тоалетите, този път Мелания ми хареса изключително много, а бабката все повече ме отегчава с голите си колене (добре поне, че ни е спестила мършавите си ръце) и еднотипни дрехи. Облича се като гимназистка, което определено не отива нито на възрастта й, нито на положението й в обществото.

Двете дами са наистина стилно облечени, не като нашта "първа дама"...по бели гащеризончета .Ще я видим на 3-ти Март как ще се издокароса, дано се научи на етикет и облекло дотогава :)

Добре че Десислава Радева не се облича като Брижит, защото тогава що плюена щеше да падне...А ти кометирай как СА се облекли, а не как евентуално ЩЕ се облече Радева.

Гледам ,нашенките все накъм басма-десенчето ги влече...история, кво да правиш.

"Басма-десенчето" е само в твоята глава, защото само ти можеш такава асоциация да направиш. Иначе тоалетът на Мелания е от дизайнер на висша мода, така че иди се гръмни, разбирачо-басмачо!

може да е "висша" мода, ама има вид на басма. И не е в тон със събитието.

Абе дъртото каквото и да облече, все си е дърто.Виж, младата жена и гола да излезе, може само да покаже хубава визия.

Семплия тоалет на Макрон ми харесва повече...

Семпъл като притежателката си - застаряваща женица с перверзни сексуални мераци и ... даскалски манталитет.

Както и краката, с които Природата я е дарила.

papion

Макронката е пак на 2-3 см. от приличното. Краката и са доста мършави, а и гледката седнала не е от най-добрите, но има известен напредък, защото на клетвата на мъжа и с минижупа беше направо смешна.

Наша деса кобилата щеше да се изтипоса с бял гащеризон

При това без сутиен.

Госпожа Макрон май няма рокля, покриваща коляното. Верно, вдетиняваме се след една определана възраст...

И защо да има Ти въобще разбираш ли от женски крака, или от свински бутове. Що ли питам. то е ясно.

и двете са красиви, стилни жени, хубави президентски двойки

Гошо, за съжаление не са...Френската дама е възрастна, което не е порок,но има лоша прическа, неподходящи къси поли,които подчертават несиметричното й тяло и голяма глава.Също така има доста отпусната кожа,която не прикрива по никакъв начин, в съчетание с голямата уста и зъби е много далеч от хубава.Но Макрон харсва душата й,както се изразява един писател по-надолу. Г-жа Мелания е красива,стилна и много отегчена,но Тръмп не се интересува от душата й.

В резюме: Красивата Мелания е облекла светла рокля (лято е) на цветя (празник е). А баба Маймун се е докарала с безличен костюм, като че ли ще ходи да бачка в офиса; показването на кльощавите старчески крака сигурно трябва да компенсира невъзможността да покаже висящата кожа по ръцете, но също не е естетично.

Да . празник е. НО не на кифлите, събрали се да се покажат на някой плаж, нито накой панаир, а национален празник на Франция, ден, на който е имало бунт, запалена е Бастилията, паднали са убити хора, паднал е един режим в името на нещо по-добро. Та и дрешката трябва да е съобразена. а не като на селски събор - колкото по-шарено, толкова по-добро. Но ти откъде да ги знаеш тези неща. И откъде акъл да съобразиш нещо.

Да, трябва да се покаже отношение на подобен ден - и това надали се постига с къса поличка.

са облекли първата дама на Франция и то точно на националният им празник! А уж имат големи претенции в дамската мода франсетата.

intelpet

Баща с дъщеря и син с майка празнуват.

ако си разменят жените,ще се получи по голя хармоня

intelpet

Ми той Макрон може да иска такава размяна, но Тръмп определено ще се дърпа.

без да претендирам ,че съм познавач на прокпла и дрес кода ми се струва вхе мадам.макрон много се е подбъзила с рези роклета -мини жупи,а непрекуснатото и набутване в центъра на събитята става досадно.вре се като шиле навсякъде и се вурти като пумпал(по нашенски като пръдлива).мисля,че в елисеискя дворец трябва малкп да я узаптят.все пак макрон е президента.в това отношение дедо ви дони показа кои е президента още на ступбичката на самолета само с един зест на ръката-ало моме ,кротни се

Научи се да ПИШЕШ бре,"аноним нико" AZ !!!

Добре де, мое ли да се туриш официално в такова рокле на цъфтенца на националния празник на една държава...ей, френските даскалици туриха в малкото си джобче всичките моделки- милиардерки...неслучайно тръмпи толкова налита наляво...:)..късно си се сетил, брат- да си търсил не по страниците на плейбой...

Абе защо тези пусти амерканци нещо не ми са симпатични. Напудрени, нагласени, изтупани... ама нещо им липсва. Хеле Мелания с тези очила мяза на терминатор. Пу-пу уплах получих. Виж Макронката е някак по-топла и по-човешка. Нищо че е попрецъфтяла хризантема.

Цъфтенца ,цъфтенца ама от пет цифрени суми цъфтенца!

може и да не съм прав,но пък и това с тези "първи дами",някак не ми се връзва.Какво ги показват ,като мечки.Коя с какво била облечена.Голяма работа.Няма да се голи я.Много ясно,че ще ги обличат подобаващо.Но кому е нужно,както казвал Цицерон.Кому е нужно.Като закачалки,неми и безлични,без значение в политиката.Те мъжете им са кукли на конци,та тези случайни лелки ,визирам бабичката.Другата е обучена и знае каква стойка да заеме.Тоалетите,дамите и прочие,като че ли това е основното.И се надпреварват пустите му "дами"коя от коя .

Бриджитка този път почти е уцелила дрескода, ама да бяха я подсетили да си оправи фризурата.

Само свалила шнолата и хайде на парада!

от жената на макрон ми се гади!

Ами не я гледай, не на всеки понася щастието на другите.

ами аз се опитвам да я избягвам, но всички медии я показват заедно с висящите меса (особено от някогашните й бицепсите), щото все такива дрехи си подбира.

Ще ме извинявате, знам колко майтап отнесе макарона за дъртата си жена, ама я я вижте дори на тея години какъв крак вади...

Е тя затова и непрекъснато ги показва, за да отвлече внимание от сбръчканото си лице!

Щеше да е добре двете дами да обменят няколко думи, от човешка гледна точка.

Щеше, ама за тия натурални французи ние от Балканите сме по-доле и от африканците.

Няма ли протокол за гостоприемност на високо ниво?

Те обмениха думи помежду си, без преводач, на края на церемонията и при приятелското си сбогуване.

Трябваше да пуснат поне една такава снимка. Защото иначе изглежда все едно се бута да е все сред мъжете, а зарязала другата дама понеже е с рокля.

Как си днес, бабе, добре ли си? Добре съм, добре съм щом съм дошла на парад!

Ако беше баба ти сигурно щеше да каже:"Ти кво сготви днес ма?", което пак си е нещо, нали.