Кейт облече смело творение на полска дизайнерка

Херцогиня Катрин облече вълнуваща рокля на местна дизайнерка по време на градинско парти в Полша, посветено на рождения ден на английската кралица.

Обратно в новината

Коментари - Кейт облече смело творение на полска дизайнерка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което дирника по поръчка отказва да признае е че по света нарочно се налага стратегия на промотиране на трето- и шестнайсе половите. Разберете, че вие у бегето може и да сте бедни да си плащате текиви операции, но по света това се случва доволно често и е нарочно налагано като тенденция от зионизма. кейтката нито е първата, нито е последната - Мишел Омама е очеизваден пример, неведнъж засичана по видеа и снмки публично да си показва патлака, затова я обличаха винаги в широки разкроени рокли и поли. Да, Мишел Омама е съшо трани, като кейтката. И да, прави се, защото кралските фамилии отдавна използват евнуси и прилагат технологията, за да си осигурят вярност и лоялна служба дори с цената на текиви издевателства, тук дори не споменавам още по-големите им текиви. Схванете, че даяна нанесе смъртен удар на британската монархия и това кралицата не можа да го понесе, и има яки тенденции, че кейтката е била трансформирана нарочно, за да служи на империята както империята е пожелала. Не завиждам и на кукуто уилямчо. Не моем дори да гадаем какво са преживели двамата без майка си в дебрите на двореца..... И го казвам с голема човешка симпатия. Но след този брак с травестит, на мене уилямчо ми отмиле. уилямчо да го духа, защото ми писнА от травестити а Мишелката хич да не я споменавам, и там ми се повръщаше, на нормален човек му се повръща от текиви чудовища. ПС: идва и у балХар, пазете си дечинята. педофилия, 16-тополови, извращения, изнасилвания, и секви педераслъци. Земете го насерьозно, ноо е серьозно. Ако искате си дайте децата от невежество. Аз саму се опитвам да предупредим. Извършва се по деЦкитеградини и училищата. Следете си дечинята.

Роксана, Роксана, май си нед..бана.

На малкия Джордж очите са му тъмни , а очите на майката и бащата са сини . Такова нещо се случва мнооооого рядко- по скоро работата намирисва яко!

От двама синеоки шансът да се роди тъмнооко е точно НУЛА. Но на Кейт очите не са сини, а пъстри, т.е. смесица от няколко гени включително кафяв пигмент /виждат се точици/. Точно този ген може да се прояви- и в случая се е проявил даже.

С това ще я запомня Кейт, с роклите и. Колко смислен живот. Наистина е едно бижу до съпруга си. За жалост в 21 век жената трябва да е много повече.

Модата на голите ръце май тръгна от Мелания. До нея никой не си позволяваше сукманчета при официални случаи. Не мисля, че ми харесва, независимо колко са им красиви ръцете. Коктейлните рокли са за приеми, не за срещи и церемонии.

По ми харесваше, когато Кейт съблече смело, творението на плоска дизайнерка.

кройката в горната част така е ушита все едно са я шили у Девня, и изглежда сякаш на жената й е твърде студено, та са и щръкнали бибероните :)

Tука май никой не разбира от мода и естетика, дизайн, материи и пр. Как може да сте толкова прости. Инетересувайте се. Четете. Гледайте. Развивайте си просташкия вкус. Не само да дрънкате , бла,бла..

Кейтката си е забравила циците. Ама личи си , че тренира за крака.

Кейтито и сестра и - и двете са много мъжки. Май и двете са сменяли пола.

Тук човек може да се попикае от смях с простотиите които ръси Роксана. За Кейт съм сигурен, че не е травестит, но Роксаната няма начин да не злобна жена, която завижда толкова много на Кейт. А принцеса Шарлот просто е одрала кожата на прабаба си Елизабет, на снимката от илюминатора на самолета много си личи.

Долу ръцете от кралските цици на Кейт! Може да са малки (циците) ама ги има!

Правилно.

Роксана, която твърди, че Кейт е травестит, формиран в млада възраст и никога не е забременявала и раждала и прочие и прочие... Би ли ми отговорила - защо натъртваш, че нямал(а) гърди и "му" слагали подплънки - как мислиш, ако беше наистина травестит и се стремяха да докарат максимално женски образ - ЩЯХА ЛИ ДА ПРОПУСНАТ ДА "МУ" ПРИСАДЯТ ГЪРДИ? Сигурно и п.шката не са "МУ" махнали в бързината? Е бива ли такива пропуски. Много, ама много ти издиша конспиративната теория.

И да триете и да не триете, мъШките крачета на кейтката нема ка кда изтриете - не само от снимките, ами от реалността. И да редактирате и да не редакрирате, фактите са си факти. Има изобилие от доказателства и видеа, и с триене в дирника нема как да ги заличите. Като предпочитате да ви правът на будали, хак ви е.

Екстра са краката й. От главата до петите е безупречна, затова стана принцеса :)

Кейт и Уилям .... ;))) ..... Толкова сияещи и многозначителни погледи не са имали отдавна. Май са преживели спонтанен секс, докато е мерела роклята насаме с него преди партито! :)

Ти фенера ли им държа?

Тази мрази да й е вънка.

Дис ис Мадона, бейби.

Къв жест ще правят към поляците?! Те им объркаха икономиката и всичкото. Те сменят имена да не се знае откъде са то е нещо страшно. Горката Англия толкова ли е пропаднала вече на тия на гости да ходи. А и кралицата колко тождени дни ще има в година?!

Е защо,всичко е търговия!А за поляците,какво,имат си постоянно пребиваване нищо не могат да им направят! По скоро кралството иска да изтъргува отстъпки,да даде малко,а да получи много! Затова пуска двамцата за парламентьори и малко висша мода!

Следващото посещение на височайшата двойка е в Германия. Очаквам там да се появи в тоалет на личния дизайнер на Мути. Ха, да видим как ще коментирате.)))

За подобна рокля на зърна за Радева оплюхте орталъка!

Даже може да се каже - същата материя и шев. Това е ретро мода, ръбчето, което се подгъва, за да оформи чашка наподобява на върха зърно. И тогава ви го казах, а сега вече може да сте сигурни. Зърната никога не биха прозирали точно в определено място на ръбчето, нали гърдите малко или много шават.

шават и прозират, ако са без сутиен

На Деса простакеса зърнат и отиват колкото на свиня - кладенчова вода :)

Дълъл торс, къси крака , прасци на римски легионер, рамене на гребец, грубовата мутра. Добре , че има пари да си купува скъпи дрехи.

Важното е, че е кака на принца и му замества майчето.

Много приятно ме изненада дамата от Полша , очарователна е :))) Не ми се коментира това ръбестото , зъблестото и изкуственото . За сдухания плешо да не отварям приказка :)))

Е какво толкова те изненада?Е не е безинтересна,но чак толкова,дори малко селинджър!

Прав сте , не беше чак изненада , щото полякините са симпатяги :)))) Винаги печелят в сравнение с наглосаксите , класически яги ;))) Дамата има излъчване и класа , за разлика от пластмасовия инкубатор . Мое мнение и на всички останали естети :)))

Супер елегантна е,няма спор,е и какво следва?Тази модната сесия на Катрин с какво ще помогне на Брекзита,и изобщо с тези маневри, чудесии и показност след това посещение тия очакват изведнъж хората да се омаят от кралското величие и хоп британците да получат отстъпки,а те само искат удобствата на ЕС,но без да правят вноски,ако може и без да гарантират правата на европейците.Парвенющина!Те тия фанфари отдавна не са актуални,не че престолонаследниците не се приятна гледка,но какво от това!Хляб и зрелища!

Не мое да сте толко тъпи. От сички чужденци, най-ного са поляците базирани в Британия. НЕ МОЕ ДА СТЕ ТОЛКО ТЪПИ!

Упс, от сички чужденци с европейски паспорти, най-ноо са поляците. Толко са омешани за 20 години с британците, че никак не е ясно как ше се разведът толко семейства и ше разделът оПщото. Добре де, дира, то бива да сте тъпи, ама ча толко не бива...... ТЪПИ ОФЦИ ПРОСТИ И НЕАДЕКВАТНИ!

Много интересно инфо ни предостави, благодаря. Смях се с глас. Като говориш за сексуална ориентация, преди няколко месеца четах една публикация (понеже съм англоговоряща) в която беше анализирана реалната сексуална ориентация. Та се оказало, че само около 10 процента от жените са чисто хетеросексуални, а останалите са или би, или хомосексуални. Не си спомням процентите за двете групи. Та внимавяй. Да не се изненадаш. Освен това мъж и жена хич не е демек хетеро. Хетеро означава различен и описва сексуална ориентация, а мъж и жена са полове.

Не знам какво е писала Роксана, пак изпуснах, вече са го изтрили :))) Но за ориентацията й можеш да си сигурна. Неведнъж е възклицавала спонтанно как би ... нещо си... пу.т.ката на някоя си!!!! Изчервявам се вместо нея!

Кейт, каквото и да облече, Уилям пак ще флиртува по курортите....

Ама тази жена била много, даже изключително смела. Чудя се как успя да облече тази рокля.

викито: transvestite castrate transsexual transgender etc.

Браво! В едно да сме първи! След зърната на президентшата, вече и други зърна взеха да се появяват! Браво!

Полската дама не пада по-долу от Катрин! Изискани и стилни тоалети, а тя също е хубава жена! Има и други на хоризонта заслепяващи!!

Леле, много е грозно с тези "зърна". Шев, не шев - на такива прилича, с кой акъл така е тръгнала, тя огледало няма ли.

Добре я обличат по принцип, но си има нещо селско в нея. Ако човек има сетива да го усети това...

Роклята е разкошна и й седи приказно. И това не са никакви зърна , а е от тегела, за разбирачите, значи. Много сте злобни, бе .....

Ами ако са толкова зле направени тегелите та стърчат, значи нещо куца на висшата мода в случая. Направо е грозно да стърчат отпред на гърдите нещо като върхове на конуси. Червената рокля на другата дама е класика и много по-добра от това доста нескопосано уж авангардно творение.

Тя просто нема цици, слагат МУ подплънки на травестита. И на сватбата му стърчаха едни конуси, има го видеото на сватбата в тубето, ходете да гледате, конусите се виждат от 200 метра. Това просто не е жена, а травестит. Това е същество, родено с вторични полови белези на мъж, и после трансформирано в жена, на относително млада възраст, за да не развие скелетурата на типичен мъж, а да остане сравнително тънковато същество, вероятно и приложени хранителни фатки, защото ноо прелича на анорексия. Съществото не е нормално и ФООПЩЕ!!!! не прелича на нормална жена а на чудовище! От мига, в който зърнах това същество, м исе гади, и намирам, че сетивата ми просто сигнализират, че тука нема нищо нормално. И не съм единствената, кейтката е дълбоко непопулярна въпреки огромните суми пари за платена реклама в 'нейна' чест. Намерете нейни снимки. 'Тя' няма ханш, никога не е 'била' бременна, и никога не е била жена. 'Тя' има мускулести ръце както никоя жена, и тесен мъжки ханш с типичното обратно завъртане на мъжките бедрени мускули при ходене (дофтурите знаят какво описвам, а също и спортистите). 'Тя' има широк и мускулест врат като борец. Ръцете й са на връзки от мускули. Нещо, което ме изуми мен лично - когато носех моето бебе на ръже до около годинката, то изнемогвах и се подгъвах от тежестта. Тежах 53 кила с мокри гащи, а бебето до годинката направи 8-9 кила. Кейтката не се вижда да се огъва, тя носи тия деца се едно са салфетки. Никоя жена нема текава физическа сила.

А защо сутиен не си е сложила под ''вълнуващата рокля ''

Аре, стига с тая! Повечето и рокли са скучни, навлече някой парцал на известен дизайнер и вече ох, ах, има и други кралски особи които се обличат далеч по-добре от нея и нещо хич не ме кефи, няма капка чар и обаяние. Хубаво тяло, правилни черти на лицето, ама..... ми стои изкуствена, всъщност какво ни интересува, да си я харесва там мъжа и близките и.

"стегнатите й крака."? По-скоро мускулести.

"Висшето общество във Варшава" Не знаех, че в Полша има кралски двор.

само да добавя към "висшето общество" на варшава, дето през комунизма"плющеше по пазарите във варна от 01.05 до з1.10. доматите и краставиците и се занимаваше с продажба на крем нивея на евиния плаж - като цяло поляците са по-мързеливи и от нашите цигани, независимо дали са висши" или "нисши" - със сигурност катето се гордее, че са оценили конусите и във варшава

Дъщеря ми в първи клас по-хубава рокля ще направи. Този парцал на мен на нищо не ми прилича.

Особено важна новина, благодаря, че ни информирате навреме за роклята. Мен обаче по-скоро ме интересува какви гащички носи - тип бикини, прашки или килоти. Ако може напишете и дали ползва тампон или превръзки.

чети за гери никол тогава

А сега да видим дали критиката към лоши кройки в областта на бюста се влияе от това кой е притежателят на бюста и дрехата.

Зависи дали под роклята има сутиен, или са зърна на голо. Второто е неприлично. Не е фолкаджийка, все пак...

Уф, ходенето без бельо изобщо не е характерно само за фолкаджийките. По тази логика Холивуд е пълен с такива. Пък не се и съмнявам, че Радева е имала сутиен, но заключението за нея беше повече от ясно.

Либерастите модисти ко шъ кажат сига за зърната? Туй по ли съ заръна от на РАдева? А?

Роклята е с лош тегел на бюста. Трябвало е да се довери на своите дизайнери. Излишен реверанс към поляците, те няма да простят лесно '' полският водопроводчик''

Ти да видиш..а ние оплюхме нашата президенша,заради зърната...пък при херцогинята е търсен ефект