Кейт отиде на прием с обикновена лятна рокля

Катрин и принц Уилям участваха в прием в британското посолство в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Кейт отиде на прием с обикновена лятна рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роклята е ужасна - прилича на пенюар, но пък мога да призная, че това е първата рокля , която и прикрива недостатъците и я прави женствена, крие и широките рамене и тесния ханш и оптически и уголемява гърдите.

Роклята е разкошна и й стои чудесно.

Важно е какво има под роклята принцисата, а пък то си личи че е перфектно...!!!!!! А най-важно е какво има в красивата и глава, а там още по-очевидно е че има бистър и голям ум...

не може да се сравнява с принцеса Людмила - та тя цяло НДК построи със собствени средства и ръце, а тази безработна и при това психически нормална!

еба си и коня, роклите са й най-малкия проблем....отвратителна физически и гнусна като безработна, затъпяла безделница и готовнака...Лицето на злобата и садизма

Типично мнение на долен генетично тъм, комунистически хейтър привърженик или член на партията мафия БСП...!!!!!! Каква прилика с лайнометите на КУРнелия Кутев, Симов, Зарков, Ташачко Ерменков и артелчика Велков...

Превъзходно се описа.

Колко да е "обикновена" роклята, създадена от известния дизайнер Ал. Маккуин поне 5 цифрено число е цената, ама иначе скромна момата. И поне някаква благотворителност да симулира от време на време за разнообразие.

Нито роклята , нито Кейт са обикновенни ! Нейната работа е да бъде принцеса и тя си изпълнява добре задълженията .

И тя ходи до тоалетна

Съвсем обикновеНи са, независимо колко овце им блеят от възхищение.

Кейт освен да носи рокли и да си сменя прическата нещо друго да прави? Някаква благотворителна дейност поне да симулира ей така за разнообразие.

Каквото и да облече все е хубавица!

Каква хубавица бе - истински кон!

за 3000 долара не продават обикновени летни рокли.

Безсмислени занимания на безгрижни оядени субекти. Най-лесно се харчат чужди пари.

Аман от тази Кейт ,бре! Всеки ден ли с тоалетите й?Че какво от това,че днес е облечена като за хипи фестивал от 70-те?Със сигурност аз и много български жени сме облечени по-модерно,стилно и впечатляващо :)

mrsmith

Преводачите и авторите в Дир-а отново ме стъписват. "Къдрички" има принцеса Шарлота и общо взето 90% от бебетата. Дрехите имат рюшове.

не рептил хаха

с обикновена рокля на прием красива и нормална естествена усмивка говори много

Беше ми симпатична...Обаче с това постоянно натрапване вече немога да чета за нея... Освен за усмивката и тоалетите няма нищо друго... и така години наред.... Всички осъзнават че е изкуствено... и двете деца постоянно...Това ли е най-перфектното и щастливо кралско семейство?!?!?!

Нали си давате сметка, че Кейт не се натиска да се рекламира в България. Просто нашите медии ползват само тази информация. Със сигурност се пише и за други кралски особи, но журналистите ни не знаят езици и ползват най-лесно достъпното.

Вопиюща безвкусица! Баба Доринда от катуна на младини. Струвала роклята "х" пари, на "у" дизайнер била. Е, и? Добре са се избудалкали стилистите с нея, този навирен нос все някога ще го натрият. Добре, че има хора, които не ги е страх да кажат, че "царят е гол"! В случая "царицата", хихи.

Къде е Роксана?

Тази няма ли да направи нещо по-смислено, само рокли ли ще сменя?

Всички си сменяме дрехите, какво те изнервя сега?

Ежечасовото натрапване на определени персони има точно обратния ефект :))))) Антиреклама !

Роклята е ужасна с такава не бих излязла да хвърля кофата за боклук. Ако някоя обикновена жена я беше облякла щяхте да я подминете като абсолютно незабележима рокля, но дип Катрин я носи и вече супер била роклята. Не ми харесва изобщо как се облича, да вземе малко пример от Мелания, нито е аристоркатка, и разни велики дизайнери се отрекоха от нея да я обличат, а винаги е облечена като принцеса и с осанка на кралица.

Абсолютно безлична кокалеста британка, без вкус и обаяние.. Но упорито натрапвана като модна икона.

Няма да изхвърлиш боклука с тази рокля, защото ти самата си такъв! Тъпи, завистливи, нереализирали се комплексари!

Въобще не са комплексари!Факт е,че българките наистина имат вкус и нюх към дрехите,а и могат да ги съчетават подходящо.Ако Кейт нямаше стилисти и цял екип,сигурно като обикновена британка щеше да си ходи до магазина по пижама и UGGS....

Нямам никаква представа защо обиждаш, явно обикновена злоба, изобщо не коментирам жената, като човек, а вкуса и, визията и и конкретната според мен супер грозна рокля. А ти ако се прекланяш на разни принцеси и принцове само защото са такива си е твоя работа, но не обиждай другите хора.

Ами сигурно защото Кейт не изхвърля боклук, та за това е облякла тази рокля за официална. :))))))

Уаууу каква важна новина, добре че ме информирахте ... но за да сме напълно информирани ако може кажете и с какви гащички е била.

Нито роклята ми се струва чак толкова прекрасна, нито носителката и. К. Мидълтън има доста обикновено излъчване, за грозния плешивец до нея да не говорим. Последният истински чаровен индивид в английската кралска фамилия , май и единственият беше лейди Даяна.

И Хари.

рокля-фантазия, жена-мечта!

Тази рокля, не е лош избор. Не е обикновена. И може би струва повече от целият Ви летен гардероб. Не се правете на толкова знаещи и изискани и е добре да спрете да плюете всеки и всичко. Тя е умна, красива, премерена и ние сме мноооого далеч от нея/тях.

Единственото вярно нещо е, че роклята струва много.

Колко струва роклята няма никакво значение - обикновена е, с никаква линия и къдрички...като на някоя традиционна циганка. Това че жената е хубава и усмихната донякъде компенсира тоалета....но че той не е добре, не е добре!

Чувал да облече пак ще е красива! Това същество е красиво и чисто по душа, така че каквото и да си сложи ако ще и от битака да е, пак ефектът ще е същия! Без забележки!

Свежа, усмихната, непринудена. Браво, Кейт!

Колко усилия влага,тъжна работа.

Надявам се Кейт да бъде човекът, който ще спусне завесата на британската монархия. И защо не? Но след като се наиграе до насита, може би ...

Ааа, не се дават рептилите такка лесно...

Домашна, лятна , но от Маккуин.

Колкото ме интересува курволета лизанова, гери никол, толкова ме интересува и кейт мидълтън!

Кейт си има стилисти-съветници. Не се облича според както й е хрумнало на момента.

но лошия избор в случая крещи

Такива рокли се носеха преди 30години,когато бях стедентка.Боже имам страхотни спомени от това време....

Тази мода се завърна тази година тук. Скоро ще пристигне и в България.

Деколтето е кройка bardot, която е много актуална този сезон.

Тази жена не е първа красавица,но каквото и да облече изглежда изискана!

изглежда винаги отврат - твоят вкус не савпада с моят, сорри

Ма моля ви се,няма нужда на мен да ми се извинявате! Извинете се на херцогинята,че не одобрявате стила и! ( Хахахах)

Много си е добре даже!

Тая Кейт е много красива, а принца е същия плешив грозник като Путин......е поне не е дребен като дакел, както Путя е

Ха,ха,ха успя и в тази новина за роклята на Кейт Мидълтън да споменеш Путин.Заслужи си парите.

Този е някакъв умствено изостанал индивид. Не са му казали да не споменава Путин, затова е така ... Във булгаристанския клозет е така, сега лъже че е в Канада, преди лъжеха че са в Коми. Нищо ново ....

Мда, а най-големите комплексари като нямат за какво да се хванят, и говорят за ръста на някого, дето не са го виждали наживо :) Дори да няма абсолютно никаква връзка с темата. Канадецо, я върви в темата за ... знам ли, диетата на Чърчил и да видим дали и там ще успееш да докажеш, че Путя е виновен, че не можеш да вдигнеш малкия самолет?

Обикновенна рокля, а родните медии така са се възбудили, все едно е по бельо с диаманти и маска на Чубака.

Имайки предвид как се обличат немкините,явно е влязла в тона им,да не ги засенчва :)

Явно цената от 1453 паунда си е нещо напълно в реда на нещата. Джобни стотинки.

Особено като не си бачкал и не си се мъчил за тях. Както в случая.

Е много обикновенна..5-6хил.лева..ко му плащаш?!