Новият календар на Pirelli – изцяло с чернокожи

Лупита Нионго, Пъф Деди, Наоми Кембъл, Упи Голдбърг и Ру Пол позираха за календара на "Пирели" за 2018 г., посветен изцяло на чернокожи звезди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Расизъм!!! От толкова много толерантност - накрая белият хетеросексуален човек ще се превърне в дискриминиран индивид, в малцинство

Приказката "Приключенията на Алиса в Страната на чудесата" да не би да е африканска??? Щом се прави календар само с чернокожи редно е да бъде с африкански сюжет.Каква Алиса,утре и Снежанка ще си присвоят като всичко до което се докопат от света на белия човек.И те само ползватели като "шведите"по Балканите.

Да сте виждали изцяло бели гуми? Е, освен предпазните гумички, но това е друг въпрос.

Обърнете внимание, как традиционни приказки и книги, традиционната бела култура бива пренаписана за черньоФци и араби. Алиса е приказка за белата цивилизация, какво оПщо има Алиса с черни африканци? Както преди години некой куманяга беше направил филм за Орфей, и беха курдисале черен африканец да бъде Орфей..... Най ми е тъпо да гледам Офелия с черния мавър.....намразих точно тая пиеса заради ривърс расизма ..... и като видим бело момиче да се носи на улицата с некой черньо да я обарва публично и да й вкарва пръсти във вагината.....и ми призлева и се обръщам на другата страна да повръщам.... За Орфей спецялно колко съм се зъбила онлайн....как може бе, черен африканец да играе Орфей..... Толко ми е гнусно, че ми се повръща.....

Туй е опипване на почвата. Догодина ще направят целия със забулени с черни чаршафи.

Миналата година дърти, тая година черни. А едно време поне календари хубави правеха.

Гумите им пък да не са бели!

вика му се таргетиране на пазара това... това са им клиентите, на които разчитат, завалиите...

Вече и календарите им не стават...

Добре, че не се продава календара на Пирели защото никой няма да го купи. Преди време бяха супер - пазголени мацки и тогава се чакаше с интерес. Сега е пълна идиотщина.

Пирели е базиран в Италия, а Италия в момента е бастион на куманягите. Познай защо в миналот оне беше тека. Защото имаха сериозни десни партии и куманягите не вилнееха толко свободно. Италия про форма се води страната в която е била основана първата фашистка партия, и поне в миналото си имаше традиции и джелезни политически норми. Сегакуманягите са се разпасали и ето ти резултата. И у нас куманягите се опитваха да вкарват виетнамци, африканци (ако помните разните смешни куманиЗки програми за подпомагане на 'братските' африкански народи ...) ма нещо не им се получи, а тека серьозно искаха да населът страната с виентамци и африканци.... С циганите успяха де ;( В момента има истинска гражданска война в Италия по мигрантските въпроси. Чух, че дори мафията се е впрегнала в полза на обикновените граждани....

Ами аз във филм направен от чернокож не съм виждал бели хора и после викат че ги дискриминираме....Дискриминацията е много удобен инструмент!

Те я използват еднопосочно. Там е фатката. Фърлет върху тебе обвинения и то организирано и групово, набележат си некой по-гласовит и го почнат нарочно с психарски трикчета. Тека поставят жертвата в защитна позиция и почват да си играят с нея като стадо вълци с оФчицата, групово си я подметат и я правът луда. Тактиката им е добре известна, но си има и начини да ги затапиш и нариташ. Най-пичелиФшата тактика досега м ие да сложим небрежно една камерка встрани и да записвам. Често ме нападат физически, като им пуснем две-три думички. Понеже това по закон е физическа агресия и в УК не си поплуват за такова нещо, и носим видеото в полицията, и глей чудеса.....регистрира се като нападение от омраза и дигам статистиката в нашта белата посока. А агресорите отиват на съд. Обикновено особено хора с чисти досиета се разминаватсъс сериозно наказание, ма ти регистрирай тека и следващия път атакаджията веке нема чисто досие, и го почват по едни други процедури. За съжаление в балХар тая тактика не работи, но имам и други тактики, е, има си начини..... Не спете, защитавайте се! Секи път кат одигна глас и изръмжа и да видиш как ми се прави път! Не се показвайте мърши и роби! изградете си самосъзнание на хора с идентификация и принципи!

Отказвам се от продуктите им и обявявам бойкот. Правим тека на секи анти-уайт расист и обесневам в детайли защо, та да стане ясно кой им удря шамара. ПО същата пречина бойкотирам М енд еС, секви политкоректни списания и медии, и се отказах от Фейса, и повечето други социални платформи, включително Туитър и съм на път да се откажа и от Гъглето. Отне време да си намеря алтернативи и да свикна с промената, но не е невъзможно и съм доволна от резултатите. Това е ефекта който цветнокожите предизвикват - навлизат в някаква зона и белите моментално почват да се изнасят, защото почва наоколо да смърди на пор. ПС: имам прилични цветнокожи за приятели и не мога да се оплача от тях, но те са цивилизовани от много поколения, и пак си имам едно наум....а пресните, не щъ и да ги коментирам, те направо носят джунглата със себе си. Тамъм се задълбах в дарк нета, тека се искушавам и дир да напусна.....какви хаха, интересни находки си намерих там....

Трее да видите как толерастите побесневат като обесним, че немам Фейс и Туитър, че немам регистрации в расистките и зиониЗки медии и че си четем новините от независими източници на неколко езика. Трее да видите лицето на некой толераст изкривено от омраза и злоба, та да повервате какво ви се случва и че е умишлено и организирано нарочно, и че баш куманягите (лефтистите) и тем подобните го организират целенасочено срещу сички нас. Кампанийно е и те сичките имат инструкции и знает как да действат задръжно срещу нас. НЕ, НЕМА НИЩО СЛУЧАЙНО ВЪВ ФАКТИТЕ, ЧЕ ЛЕФТИСТИ УПРАВЛЕВАТ ЕВРОПА И ЛЕФТИСТИ КУМАНЯГИ ИЗВЪРШВАТ УМИШЛЕНО ПРЕДАТЕЛСТВОТО СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРА. Не разчитайте че куманягите ше се смилът над вас щото сте като тех от същия нарот. Тук си имам примери доволно, от британски куманяги лефтисти, как се държат со собствените си сънародници....куманизма е интернационално предателски към народите си. Анти-куманисти, организирайте се защото имате срещу себе си организирани и долни куманяги, които са способни насичко. ПС: членувам у неколко националистични организации. Куманягите мразът в червата националистите и родолюбците. Умиргат да се преструват на текиви де....но ги мразът.

Като се замисли човек - продават гуми - нещо черно, мръсно миризливо, търкаля се по земята. Логично е да им дойде на ума да го заснемат с чернокожи.

Правят се на интересни. Не мисля, че проектът ще е успешен, защото няма нищо секси в кадрите. Даже не са особено естетични.

Нема нищо ентересно в расизма, вЕрвай ми. Това е чиста проба анти-уайт расизъм и вЕрвай ми, сички го разбират. Посланието е ясно - белите са изключени от бизнеса по расистки пречини и се налага умишлено черен расизъм с цел подтискане и геноцид над белите. Посланието е директно и нема место за съмнение веке какв осе случва и че белите са ясно и офецялно подложени на расизки геноцид. Посланието всъщност е присъда и е безсрамно публикувано като нещо което е извън сек осъмнение. Който се още съмнева, трее да е изключително тъпо говедо и да нема нервна система да регистрира събитията.

Един пример: заради пожара в Гренфел тауър една мусулманка се беше разврещела в една бритснака медия. То имаше ноо врещене де, но се случи, че й гледах на тая интервюто и после коментарите към интервюто. Стадото заблея за съчувствие и помощ на пострадалите. Аз викам, никфо съчувствие и помощ, пак играете виктим кард, за вас ноо още текиви кули, да се поизпържите вътре и който пукнал пукнал, дай боже. И оная още вресаци, ау ти си жестока, ти си анти-хуманна, ти си расистка! Викам къде беше ти ма циганко, кога белите хора беха изгонени и требаше да напуснат района, защото им беше ноо скъп, и правителството настани черни хора по къщите и земята на белите. Нали викам аз съм расистика ,а ти кфа си ма пачавро. Щом хуманизма ти е само за твойте хора и за черните мусулмани. Леле оная изпадна в амок! Тека тека, бой по кратуната и ритник по гЗа, и строяване, да не си позволеват ного! Вече неколко пъти шариа патролс ми правът проблеми, и си правим труда да ходим да ги рапортувам в полицията и да видиш с доказателсва, и ноо ми е кеф, като ги подведът под съдебна отговорност! Нека влизат в истемата който е радикален ( аз сичките бих навряла там де, ама едно по едно). Нека си имат досиета на радикални, нека врескат, и нека ревът! закона си е закон и аз ги гоним до дупка! И вие ги гонете, не им давайте да дишат! гърч!

Е новият фашизъм!

Следващия път пробвай с роми, които "берат жилязу". И това не е правено!

това не е ли дискриминация?

И аз това се питам, трябва ли да се замени един расизъм с друг, че толерастите да се почувстват доволни???!!! Ако така смятат управляващите, ще се боря БЕЛИЯТ ЧОВЕК да бъде Господар!!!

А само педераси ли са или не са се разкрепостили чак толкова?