Вижте най-красивата рокля от тоалетна хартия

Булчинска рокля от тоалетна хартия с 1500 изрязани на ръка пеперудки спечели първата награда в тематичния конкурс в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Вижте най-красивата рокля от тоалетна хартия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Най-красивата"? И други ли има?

Добре, де, щом като ще е натурализъм, да му бяха придали малко естествен "омбре" нюанс в земни тонове - щеше да е още по-ефектно:)) И от парфюм нямаше да има нужда даже. И с тая рокля да няма после "Младоженецът беглец":))

само да не завали

WC хартията използвана ли е?!

Ами използвана е - рокля са направили хората!:)

lu4ka

Абе, 'що така потомците на Давид ни пробутват сватбени рокли от тоалетна хартия, мебели от стари европалета, чанти плетени от стари пазарски торбички, а те горките се обличат в коприна, седят на дъбови мебели и са затрупани с луксозни кожи.

По-тъпа идея за конкурс не може да бъде измислена. Това показва колко много излишни пари има по света, които се харчат не за каквото е нужно. В същото време милиони хора нямат какво да ядат, да облекат и да пият. Просто срамота!

Много,ама много си прав...Хората няма какво да ядат, да облекат...а ти плащаш за интернет за да пишеш простотии...

Но за сметка на това пък е много красиво! Много творческо! Ако така разсъждаваш, то всички произведения на изкуството на големите творци в цялата история на човечеството, трябва да ги характеризираш като безсмислени, нали?!

Е, да. Прав си. Прибързах с "критикарството".

Е, точно това произведение е свързано с брака. Явно тоалетната хартия е символ на това, което се очаква от него да бъде:)

Това "сватбено" творение е колкото трудо-време-емко, толкова и безсмислено.