Кога жените достигат сексуалния си пик

Ново изследване твърди, че жените достигат сексуалния си пик по-рано от мъжете.

Обратно в новината

Коментари - Кога жените достигат сексуалния си пик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Либидото е божа дарба ! Но най-вече е подарък от мама и тати ! Едни го имат в повече , други черпят като на празник когато ги удостои с вниманието си ! От 21 г до 64 на колкото съм сега , почти не забелязвам спад в мощта на малкия палавник !

между 35 и 45 за жените.не всички жени под общ знаменател.сега съм с една на 52 пушка е.ходя 3 дни с мускулна треска . прав е медика зависи от жената.не жена а звяр.

Явно не го правите достатъчно често , щом имаш мускулна треска ! Да попитам все пак , на езика ли ?!

Ха-ха-ха, смешна работа. Това изследване се обосновава на някакви теоретични допитвания, нямащи нищо общо с действителността :) А аз от личен опит, достигнат по емпиричен път ви казвам - най-класния, най-хубавия секс го правят жените от 30 до 40 години и то тези, които са раждали. Сексът с тях е неземен просто :))))) А това е ясен индикатор, че се кефят яко, така поне аз, като НЕучен си мисля де :))))))))))

Толков относители са тия еща, че няма накъде. До 25г бях имала 3 партньора, но от тях един само ми пасваше сексуално. Мои приятелки особено в студентските години често сменяха по различни партньори. Един ден се заговорихме за оргазми. Оказа се, че най-шавливата от нас никога през живот а си не беше изпитвала оргазъм. Така не съм се смяла с години. На нея явно й харесваше повече да флиртува с мъжетем отколкото самият акт на консумация. Интересно ми е според тези учени от нас двете коя е била в своя сексуален пик на тези години?

Не се хвали,ами съжалявай ! Аз съм на 25 и см била с няколкостотин,от тях поне 50 са незабравими.Раздавай се,докато можеш и те искат,че после няма ...

Жените стигат пика си след 40-ка, защото тогава никой не ги керти и са готови на какво ли не за малко внимание.

в статията има доста неверни твърдения.и за двата пола е важен хормоналният баланс. ще дам пример с жени в пред и в менопауза .едни от тях са с повишено желание за секс дори всекидневно ,а други с пълна липса ,суха и болезнена вагина и дори млад партньор не решава проблема. решава се частично с лубриканти или с хормонозаместителна терапия.така че всеки трябва да си намери точният човек за секс здрав и можещ.либидо без хормон няма.

Абсолютни глупости е тази статия. Какво рабират под сексуален пик - най-често да имат желание за секс, най-често да правят секс или най-много да се наслаждават на секса. Това са коренно различни неща и са строго индивидуални при всяка жена. При едни най-много може да им се е*е на 20г, ама да няма с кой. На други може да има с кой, ама хич да не им харесва и да ги отвращава. На трети пък може да има с кой, да го правят често и с различни по всякакви други причини, но не и от простото желание за секс и удоволствие. И това е само при 20г, с възрастта нещата се променят малко или много.

Още щом видях, че е преписано от "Дейли експрес", става ясно че ще иде реч за някаква малоумна халтурка тип Космо. А щом е и Лавхъни, тия дето също твърдят че най-много секс се прави на Св. Валентин и като мине 14-ти февруари, изведнъж се оказва, че било най-много в 7.37 вечерта на 1-ви юли, не през целия 1 юли, а точно в 7.37, и там ясно. Ама това, че масово младите англичани са като нашите мангали, смо че бяла измет, почват се от 13-14 годишни макс. и на 18 са толкова преситени, че са единствените потребители на тоя сайт, тъй като не им става без играчки и избращения, масово са изпедерастени, тъпи, неграмотни животни, това не се отчита. За един интелигентен човек, който не се саморазрушава ежедневно със злоупотреба със субстанции, стрес и разни крайности, либидото е трайно високо до след 50-годишна възраст даже. Иначе, физиологично погледнато, пикът на либидото трябва да съвпада със зрелостта на организма, а тя е 25-35 за жени и 30-40 за мъже. Затова и за успушна връзка, вкл. сексуална, мъжът трябва да е малко по-възрастен. Малко, дори не 25 и 40, там вече има други отношения.

толкова точно по отношение на англичаните. ние имаме сувсем различна култура, вузпрятя и зенности. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Просто всеки е посочил като сексуален пик времето, през което е правил най-много секс в живота си, а това е около 20-30 те. Много ясно, че честото практикуване на секс повишава допълнително сексуалната нагласа Апетитът идва с яденето. И дори може да доведе до пристрастяване към изживяванията с даден обект, което прави хората по-зависими от секса. И да не забравяме, че през младите години всички имат много по-малко проблеми, което дава възможност да се потопят в удоволствието си на макс.

За сексуалния пик добре, но съм изумена какво представляват жените днес - псуват, пият повече от мъжете и си говорят на " брат", разбират от коли повече от пернишки монтьор и са необразовани , от което не се срамуват. Не съм стара( 33г) , но не съм говорила на " брат', не шофирам и предпочитам да разбирам повече от козметика, отколкото от коли. Не знам защо е това " явление" днешното?

Във всичко сте 30-40 години след мъжете - и в пушенето, и в пиенето, и в псуването... Кога ли ще дойде времето да подражавате (със закъснение) на съвременните гейчовци, та нещата да си дойдат малко на мястото?

Момите вече не били моми, ами к*рви!

Тотално неверно! Жените достигат сексуалният си пик около 35-ата си година. Когато вече са писнали отвсякъде на мъжете си, и умиргат за мъжко внимание! от друга страна чсовникът им тик-така, и след 5 години никой няма да ги бръсне за слива. Съответно тръгват по йоги, тичат из парка.. и ако някой им се върже - следва ебань като а последно! Вервайте, чичо ви ви го казва!

Много здраве от мене на изследователите и на учените, от както го правя съм винаги в пик, когато партньорът е точният човек. Ако лежи като плужек и го мързи да диша и на 20 и на 30 и на 40 - няма пик.

Като заспива като пън и не го интересува нищо - пик има другаде и на всяка възраст.

Аз имах задълго гадже - руса,сини очи,малко дупе,големи цици,че и не беше тъпа ! Абе мечта! Ама след един път и заспиваше ... Е на 30-35 да ми закъртваш ...

Аз пък съм постоянно в сексуален пик. Колкото повече чук.а.м. ,толкова повече ми се чука.

Време е да си намериш някоя жена.

Аз явно съм бавноразвиваща се :Д