Мелания впечатли с разкошна рокля в розово

Първата дама на САЩ придружи съпруга си в Охайо, облечена в невероятна розова рокля.

Обратно в новината

Коментари - Мелания впечатли с разкошна рокля в розово | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то почти всички рокли са й като комбинезони . Какво толкова харесвате роклите не знам. .

Не блести с интелект, но прелива от сексапил! Хубава е, безспорно!!!

Не ми харесва. Прилича на змия. А "новите" й рокли са като огромни ЧАШИ.

Ако нюансът на розовото в роклята, беше с цвета на обувките - по-бледо и нежно, а обувките бяха съвсем бледо лимонено жълти, или още по-светли от роклята, щеше да е добре. Лично мнение.

хаха, не минава и ден без дирниците супер детайлно да ни информират с какво се е облякла някаква първа дама на една чужда държава. Но пак не сте на ниво. Аз, например, очаквам да видя информация кога, колко пъти на ден и, разбира се, с каква марка паста за зъби си мие зъбите :). Ако задължителна тема в лайф ви е някаква първа дама, моля ви, имаме си и наша, ще съберете много по-голям трафик на страницата си ако ни информирате по-често за нея.

Това ли е новината на деня? Някаква ковра взела грозен,дърт мъж заради парите и си купила скъпа рокля, ама страхотна.Ми тя като гледам само това умее да му харчи парите за парцалки.Той пък си е взел трофей за да се фука.Голяма новина.

роклята е хубава за старлетка, не за президентша, ама американците никога не са били стилни - с много малки изключения, когато са първо поколение дошли от Европа - Жаклин Кенеди например, или Марлене Дитрих, или дори Грета Гарбо. Само си представете Мадона и ............ Тази дама също е европейка, но е модел, а не интелигент и така - шаренко, скъпичко и елегантен кич. Също като мъжът до нея - оранжев нафукано-нарцистичен перчемлия, на когото 7-мия фалит ще бъде от световна величина.

Роклята е много нежна и красива.

Харесва ми нейният стил, създава настроение и е приятно за окото.

Прекрасна жена, явно Тръмп разбира от жени.....

Точно така. Само друг път не ни дрънкайте как трябвало да се гледа и вътрешната красота. Явно е най-важна само фасадата :) освен ако разбира се, половината форум в дир-а не се познава лично с Меланийчето.

Подмаз подмаз :)

Меланхолия е бивша .... или както нежно ги наричат сега "модел", а Тръмпи е известен женкар и сластолюбец

Меланхолия е бисера и звънчето на свинската зурла тръмпова

Мелания впечатлява най-вече със загрубялата с годините полумъжка физиономия. Вгледайте се внимателно в това лице и ще видите, че ви гледа мъжкар

Мелания е прекрасна жена, с прекрасни тоалети. САЩ не са имали такава първа дама.

Мелания е красива жена - висока , стройна и млада /съпоставено с годните на съпруга си/. Нормално е да изглежда добре във всичко което облече, стига да има вкус в него -разбира се ...А има и още един голям плюс - всяка млада жена застанала до възрастен ...господин изглежда още по-красива -най-вече заради годините...

Сигурна съм че в Щатите това е само една снимка.Но тук просто накой трябва да вземе пари като пише,че е новина.

Шарения до шия. Селски вкус.

че като са американци задника им ли трябва да гледаме а ? какво са по добри от нашите например ??? защо непишете за жената на волен сидеров , по красива е от тази и доналд трамп е като нашя идиот сидеров пишете за нащи де ???? васалка работа българска циганска ,,,,,с р а м о т а

гроздето е кисело. на мен пъk ми харесва наборката хилари.

тази статия е писана от жена със сигурност , за мажете тази новина означава политическа чекя на доналд трамп ....нищо лично но този е нарцицт и арогантен тип та закакво въобше пишете ???

Евала

Много красива жена, ама дали е щастлива само тя си знае. Няма пълно щастие, хем богат хем красив и млад.

Тая жена има много противни очи. А "разкошните" й тоалети са карнавал на кича, ярки и шарени. Нищо стилно и елегантно няма в тях... А дедото до нея е най-отвратителния мъж, който някога съм виждала.

и със сигурност може да потвърдиш, че ако ти предложи, ще му откажеш....

Я погледнете очите и! Като на извънземна са.+Само си я представете и с дълги уши

Хахаха

се превърнаха в политика.

кукла Барби

Абе какво барби бе. Чист вълкодав

.. а не се ли очаква от първата дама да е нещо повече от закачалка за маркови тоалети ?

Точно това се очаква. Ако се очакваше повече, да вземе да стане дамата президент!

Страхотна е Мелания! Колкото и световните дизайнери да отказват да я обличат, тя пак ще бъде над останалите и все с прекрасни тоалети!

Никога в Белия Дом не е имало толкова красива и секси първа дама както сега .Мелания ме кефи. Тайното оръжие на Доналд Тръмп. Мразят го и заради нея. Защото как толкова вървеж......и богат, и с хубава и млада жена, че и президент стана! Как ще го преживеят завистниците му, включително Хилари Клинтън.

Прекрасен тоалет и красива жена!

Словения! Какви е хора раждала, ражда и ще роди словенска майка юнашка! Никой не иска поста на Тръп или съмнителните му милиарди, завиждат му само заради съответната съпруга, за нищо друго.

Красива и елегантна жена! Изключително много ми допада!

поне дедото да беше сложил червената вратовръзка. И Мелания и Кейти са нещо като закачалка за дрехи - и двете мълчат като риби, и двете са обсъждани като рокли и обувки, и на двете мъжете правят забежки /дедото просто вече не може, ама зяпаше Макрон/, и двете са просто шарен фон и радост за окото. И това в 21 век в равноправното общество.

Това бостанско плашило?! Тази баба Яга?! Първа дама на ФАЩ?! Не могу поверить!!!

да си виждал някога по-красива и умна от Мария Захарова ?

Ай стига краварски истории. Половината кравари голи и боси таз фръцла пепеляшка. Само глупости.

Осанка на кралица и безупречен вкус - това е Мелания. Представлява САЩ в качеството си на първа дама със завидно достойнство, с премерено поведение и отлично подбрани тоалети и бижута.

А нея още по-добре представлява Laura Benanti - по-добра е от 'оригинала' :)

lu4ka

Вижте Мелания... а сега вижте Риана и Макрон.

- Путя и Медведев.

И аз като всяка жена и харесавам роклите и гледам и аз да имам хубав вкус, но тези дни само ни заливат с ролклите да Кейт, на Мелания, онзи ден и облеклото на президента се обсъди. А това е толкова малковажно, това са само дрехи, толкова ли няма с какво друго да се похвалят? Това ли е смисълът тези дни, да облечеш най-хубавата рокля? Накрая като си дадеш сметка за живота си, това ли ще ти е най-голямото постижение, че си носила най-хубавите рокли?

така е,но очевидно до там стигат умствените възможности и кръгозор на наблюдаващите събитието,т.е. журналистите...както се казва-не стреляйте по пианиста-той толкова си може ;)

е-е,признах я! с 12см токчета по ливадата върви с осанка на кралица! а изглежда отпочинала,защото най-накрая е качила 2-3 кг...

Първата дама на САЩ и света....кво повече да кажа !!! А първата дама на Турция, е дребна, грозна, плешива, ходи с костюм, носи име на женски полов орган и живее в Кремъл !!!

Ооо, хайде стига критика. Мелания изненадва с положителните си качества като първа дама. Красива жена, която знае как да се носи. Също така изненадващо умерена, държи се с достойнство, браво!!

да ви имам и редакторите.. "..хем изящен, хем летен вид." Остава да сложите и за капак едно "Евала на Мелани, баш тоалет си турила, машалла!"

Мелания ми харесва, но роклята й я намирам кичозна. Ама случва се понякога, виждала съм я и с по-хубави тоалети.

И аз я намирам неподходяща - нещо в това бонбонено розово с дантелки и цветчета не е за Мелания, на една от снимките дори подчертава и недостатъци. По - изчистените рокли определено и подхождат повече. ( лично мнение, не ангажирам никого с него).

Красива жена ,но само да се впечатляваме от тоалетите вече е досадно.Със съпруг милиардер мислите ли ,че ще се облича и изглежда зле? Стига сте припадали по нея .

от трофей, това е Мелания. Деди Дони няма какво да го обсъждаме.

За да се омъжиш за милиардер, трябва да си от най-хитрата порода жени-ловци.

Тази жена е хитра лисица. Не съм наясно как се справя със сексуалните си потребности (той едва ли вече я задоволява пълноценно, а тя е още млада и пълна с живот), но умее да се владее и да си преследва целите. Не тя, той е трофеят. И тази ще успее да пипне паричките му след смъртта му - нещо, което другите две не съумяха да сторят.

Най вероятно имат някакво споразумение за пред хората.

Мумията се завръща! Брррр!

Впечатлява ме външността и,но не и тоалетите и..

Жена с класа и излъчване. Евала!

от висшия ешелон, PhD в занаята.

Жена, чиято роля се свежда до "бъди красива и мълчи". И тя я изпълнява добре

прекрасна рокля и обувки.може ли да ми ги изпратиш като ти омръзнат в бг. голяма мадама си .

цял ден само се хвалят...