Александра Богданска готова за булка

Бившата приятелка на Лудия репортер Даниел Петканов Александра Богданска е готова да облече бялата рокля.

Обратно в новината

Коментари - Александра Богданска готова за булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КОЙ Е ТОЗИ ТРАВЕСТИТ,КОЙТО НИ ГО НАЛАГАТЕ ЗА КРАСАВИЦА. ТОВА ПОДОБИЕ НА ЖЕНА НЕ БЕШЕ ЛИ ИЗВЕСТНА С ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА КУФАРИ И ИЗГОНВАНЕ ОТ ЛЮБОВНИКА И И ,ЧЕ БИЛА ДЪЩЕРЯ НА НЯКОЙ ОТ БЛАГОЕВГРАД. САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ ВИ ПЛАЩА ЗА ДА ГО РЕКЛАМИРАТЕ,НИЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ РАЬНИ УТРЕПКИ ПО СТАТИИТЕ ВИ.МОЛЯ СПЕСТЕТЕ НИ ТОВА ДАСАЖДАНЕ С ТАКВА КАТО ТАЯ. ИМА ОЩЕ ЕДНА ПАЧА - КОБИЛИНА.И ТЯ САМО В НАШТА ДЪРЖАВА Я ИМА,НО В ГЪРЦИЯ НИКОЙ НЕ Я БРОИ ЗА ЧОВЕК.ТАКА И ТАЯ,ДА ИДЕ ДА СЕ РЕКЛАМИРА В ИТАЛИЯ. ДА,АМА НЕ.

нимфоманка, която му го е забила с други? Да не съжалява, не че и той е един убавец, но моментът е бил точно избран - мяза на анорексичка с охтика. Той да си наваксва вместо да жали.

TIREX

за рада дълбоката няма възможност з акоментари- явно си е платил а?

никой не е толкова луд, да си вземе такъв миндил в къщи.

Хайде, стига сте злабяли... зрозна била, лека била, носът ѝ бил голям, ама пак е 100 пъти по-желана и красива от долните злобарки!!! Александра, радвай се на живота и да не ти пука!!!

Нещо не разбирам. Хората казват "тая е к..ва" а тя се гордее и си прави реклама с това. Как па една не я хвана срам бе? Па да си замълчи и да е по-ниска от тревата... нищо подобно. Сума ти леки жени, меко казано, афишират това и се изявяват като модели на подражание. Ни една не работи нищо и никога няма да работи. Проституция доживот. Дир.бг що за персони рекламирате? Ясно е, че ви плащат, но всичко има някаква мярка. Каква булка? Народът го е казал "К..ви дома - не!"

Дир се чудят как да си пълнят сайта. С какво точно са известни тези?!

Лапа пръсти, лиже пръсти, дудуци, сфирки...еФтино и само талянски!

Всяка грозновата еднодневка с развито самочувствие, е заслужила своите 5 минути слава :) След 2-3 г., като станат клошарки, обясняват на всеки колко са били известни, макар част от безброя като песъчинките на плажа.

Може ли някой да ми покаже,какво и е красиво на тази грозотия. Не знам как изглежда,но а снимката просто е отврат.

Всеки си има вкус, красотата е относително нещо. И на мен например на тази снимка ми прилича на траверс, ама щом има хора които и се радват и я харесват... може и аз да не съм наред или моят вкус да е сбъркан. А по въпроса каква професия има и с какво е известна, ще си запазя тактично мълчание ;)

Тя готова, ама никой я не ще.

Ако това е Красавицата, по-добре да не виждам Звяра.

Снимка 7... егати кощмара...

Груби конести черти... голям крив нос и две пластмасови топки за гърди, за добавка "супер" репутация..

пак ли се е натъртила?

И тази ли с напъни да става ВИП?

Като осмуче още един комплект .... пръсти и таман ще е готова !