Фелипе и Летисия в лятна хармония с принцесите

Кралят и кралицата на Испания, които прекарват лятната си отпуска в Палма де Майорка, "хвърлиха модната ръкавица" на Уилям и Кейт.

Обратно в новината

Коментари - Фелипе и Летисия в лятна хармония с принцесите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е редно роклата на кралицата да е по-къса от тези на принцесите

Сто пъти по-симпатични Уилям и Кейт!

красиви деца,на всичкото отгоре и принцеси...

Много стил и класа! Хубаво семейство!

Много са хубави и главно !!!симпатични- за разлика от английското кралско семейство, което постоянно ни пробутвате като класни елегантни и красиви, а всъщност - коне.

Просто прекрасни!

Много красиво семейство.

На Майорка са, защото си имат имение в Палма.... а и да не се правят на светци, защото май много са се оплели в далаверата...

Краля е много хубав мъж - излъчва аристократизъм. Кралицата много хубава и естествена - няма дразнещо озъбената физиономия на Кейт. Двете момичета са красавици за разлика от английската принцеска.

Нека да са живи и здрави и кралят и кралицата и двете инфанти. Да ни управляват дълго и мъдро. Благодаря за положителната енергия, която ни подарихте с тези снимки! Благодаря на кралското семейство!

Сестрата на краля беше подсъдима и я оправдаха там където на друг биха му раьпорили хастара. Изкараха я, че е подписвала без да знае какво подписва, за нормален човек този номер не минава. Мъжът и го осъдиха, сега пак се бори със зъби и нокти, накрая ще заметат случая. Баща му дъртия цар бе обвит в няколко скандала. Племенника му повтарач мисля шест години, накрая мина в някакъв американски колеж с друга система та изкласи. Милиони похарчени в една ненужна монархия само да се появява тук там. Милиони е цялата система около тях. Сватбата им струваше милиони на данъкоплатците... Айде не се превъзнасай молим ти се