Ашли Греъм като мадама от 80-те (снимки)

В съвременната модна индустрия една жена успешно разби всички стереотипи относно женската фигура и доказа, че килограмите никога не са имали значение.

Обратно в новината

Коментари - Ашли Греъм като мадама от 80-те (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е известна, явно е и богата. Ако бях на нея с такова хубаво лице никога нямаше да се занемаря така. Веднага щях да си наема диетолози и да се хвана яко да тренирам. Ако сега отслабне ще е супер просто.

Аз не виждам нищо красиво в голямото количество месищатата провиснали.

всичко е мода, ако напускат такива модели, трябва време да свикнем обаче, как в средновековието това е било красиво.............

За дама от 50-те по може да мине, но за 80-те, когато всички са били стройни, едва ли

Прелива отвсякъде от...нежност. Добре е все пак една жена да е жена и да има какво да покаже закръглено и апетитно, а не като анорексичка, надянала си само за парлама женски вторични полови белези.

Ти нали не се заблуждаваш, че Ашлито, за да я докарат да изглежда така фотошопът яко е поработил? Оригиналната версия далеч не е толкова лицеприятна.

за евротолерантност сте бе, новоизлюпени европейци! Значи, хм... женени гейове може, черни може, чалми може, наркомани, проститутки, пияндури -всички може, ама дебели не! Те са най-лошото, което има в света?! Вижте се бе, повечето от вас, слабите и красивите, дето ходите на фитнес и ядете салатки, забравяте да се къпете всеки ден и не познавате дезодоранта. До някои млади мацки не се стои и подмишниците им са на петна. За мъжете и не говоря просто. Оставете жената, всеки има право да е щастлив такъв, какъвто е. Пък и тя от своя "недостатък" вади такива пари, че не сте и сънували. Да не би да завиждате, а?

Кръглата, хапни си да се успокоиш. Още една кофа сладолед има в хладилника. Почвай го със супената лъжица...:))) Образец си само в геометрията - съвършена окръжност.

Преди години заглавието в dir.bg беше "Мариана роди Борил", прозвуча роди се Той.

Обяснете ми защо не мога да коментирам под новина номер 1 за България "Марияна Попова е на море с Борил и сестра си"

Защо ме цензурирахте. Аз отивам на море.Рубладжии

интересуват ме истински новини и коментари за събития, а не как марияна е на поре със борил

Адрианче, Адрианче моме.... Явно и ти си от новите "модерни" жени plus size, щом думата "дебела" я смяташ за обидна.

Толко красиво лице, а надолу сланини! И мършите ги ненавиждам! Най добре жената да е кат мерилин монро...нито мърша нито тюфлек Истинска жена!

Предпочитам да съм слаба и здрава вместо затлъстяла и болна... Въпреки кичозната им пропаганда.

Дебела, дебела, колко да е дебела? А, да... За съжаление това не е субективно понятие. Мери се ръст сплямо тегло и се вижда как стоят нещата. И не стоят добре. С Фотошоп, с реклама, с пропаганда - все тая. Като я видите на живо е ясно, че е болна жената. Затлъстяването е заболяване. Не естетична категория.

Айде всички биволици, все едно не си знаете какво беше и какво стана - защитавайте дебеланата!:) Все едно мъжете с плешиви тикви да защитават Вин Дизел...:))) Това, че килограмите, дециграмите и грамите нямат значение го кажи на някоя от продавачките на Женски пазар. Да видим дали ще си тръгнеш здрава...

Някои си харесват Ашли,други Путин-всякакви извратеняци.

Какви килограми, жената си е точно тамъм! Има ко да фанеш, има ко да дърпаш, мачкаш, ръпаш, дереш.... Ко ми ги фалите анорексичките, дето саму кокали им дрънкат...... Да има, да има! рог на изобилието! ше стигне за ного!

Чшшшш, Пияндето/наркоманка с бензодиазепини с омазнен черен дроб - не съскай от Албиона, а оди да се лекуваш. Знаеш си, че на тоя хал няма да изкараш до абитурентския на следващото поколение.

Рокси едноне да пипнеш и да щипнеш и съвсем друго като хванеш да затънеш в телесища.

Сигурно смърди яко на пот от тия самуни.