Най-добрите телефони за ученици

С наближаването на първия учебен ден родителите трябва да решат дали, а и какъв телефон да закупят на своите деца.

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите телефони за ученици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате сексуалният живот на сина ви да се подобри/да започне, купете му новия iPhone 8, от септември! :D

Най-добрият ученически телефон е този...който не работи! А за работещите в джобовете им и под чина виновни са само родителите им! Вместо да им резнат квитанциите на пикльовците, те безропотно изпълняват прищевките им и после плямпат колко лошо било българското образование и децата им много искали да учат, ама гадните учителки само им пречели. Край.

Противопоказно е и се отразява пагубно на успеха в училище притежаванието на модерен смартфон от учениците ! На тази възраст децата развиват един вид наркотична зависимост от дяволското творение ! Нормално се движат по улиците или клечат като слънчасали на някоя пейка със зомбиран поглед в смартфона , разцъквайки малоумни игри и ровейки се из забранени за тях сайтове ! Седейки едно до друго не разговярят по между си , а ожесточено разлайкват из фейса ! Като допълнение нервно припалват цигара след цигара !

Синовете ми не желаят нито един от телефоните - големия е 5 клас и си изпра IPhone 5 втора ръка, а малкия ще е втори клас и си избра Самсунг. Вярно е, че децата знаят повече за телефоните от нас.

Толкова МАЛОУМНА статия трудно може да намери човек... "Този избор е най-разумен, защото подрастващите ще имат много ограничен избор от игри и..." Защо ползвате думата РАЗУМЕН?! Толкова ли е МАЛОУМЕН автора? Най-разумен би бил избора да НЕ СЕ купува телефон на дете, чийто организъм още се развива и не може да го защити така добре от РАДИАЦИЯТА. Даже ООН потвърди колко вредни са мобилните устройства.... А вашия най-"разумен" избор е някакъв стар телефон който излъчва още-повече радиация и електромагнитни вълни... Най-добре е да не взимате съвети от статии като тази... дори ако има проучване, човек трябва да провери няколко и да си извади изводите. А ако се доверяваш на статийка от "лайф", значи по-добре не си прави труда да мислиш за "разум"....

Те децата знаят по-добре кое как е при смартфоните

Оставете децата да си живеят детството. Вземете им един телефон, с който да може да ги търсите и те да търсят само вас и 112 (да не дава Господ), без интернет, без голям екран. И без това вкъщи достатъчно киснат пред екрани.

По исторически причини се сдобих с първият си телефон, когато бях на 35. 20 години вече, се чудя как съм изкарал до тази възраст без джаджата!?! Че ми беше и по-добре даже.

Дира, не ви ли е срампоне малко ме рекламирате амо китайски ментаци?! Уяфон, ксияомиу и Сие.... От изброените горе само БЛУ е щатски на 100% дизайн и сглобка. Всичко друго китайски ментак. Я драснете колко Вт/кг е САРа на този детския майфоне бла-бла? Смешкивци. На вашите деца такива ли им взимате?!

Xiaomi-то слага в джоба си доста от топ-марките, а по обхват и качество на WiFi връзката е безапелационен номер 1. Единствената причина да не го пускат извън Китай е, че компанията все още не може да смогне на вътрешното търсене.

Mente in China - абе ти наред ли си ? Кфа американска сглобка има тъпото BLU, кфи американски фирми ,кфи 5 лева бре? Земи прочети нещо,преди да ръсиш тъпотии тук...Kитайско дърво отвсякъде,китайска компания с регистрация в Флорида САМО колкото да се рекламира,че е американска. Наскоро Амазон забраниха продажбите им защото китайчетата са наблъскали шпионски софтуер още в завода ,който праща всичко до китайски сървъри. Много ми е интересно ,ако беше американска компания,ЩО ЩЕ ПРАЩА инфото до Китай ???

Купих на тъщата BLU TANK II. Всеки ден ми реве, че старата и Нокия била по-добра. Чак ми иде да и я върна. Не знам колко добра е тази НОВА американска компания, но не се е справила добре. Поне телефона е евтин и можеш да го хвърлиш в коша без особени притеснения.

На мен ми купиха телефон в 10 клас. Дотогава нямах нужда от камера-телефоните и нямаха,нито от фенерче..

Бях на 14 години, когато ни прокараха телефон вкъщи. Баща ми трябваше да копае 14 дни изкопа за кабела, иначе нямаше да ни позволят. Времената се менят. Телефонът е не за да се перчиш, а за да си служиш с него.

Какъв е смисълът от тази статия??? Реклама може би?

Имаме седмокласник. Търсим реплика на най-новия Айфон или Самсунг, защото нямаме пари да купим оригиналните. Все пак имаме и други разходи. А ако вземем по-долен модел, каза, че ще му се подиграват цяла година, че и след като завършат. Децата от класа му всичките имат скъпи телефони.

Щом трябва да е Айфон, вземете му Iphone SE. Има ги по около 550-650 лв на пазара. Страхотна машинка. Репликата ще предизвика още повече присмех сред съучениците, отколкото евтин андроид телефон

А така! Научете го от малък, че трябва да зависи от чуждото мнение цял живот. Щом ще му се смеят - заложете апартамента и му купете едно Vertu направо. Само побързайте, че фалираха. Българите сме царе да се правим на интересни - айфони, седмици, с-класи и т.н. на изплащане... На изплащане се взима или основно жилище или нещо, с което печелиш пари, не нещо, за което ще плащаш и лихви.

Вие изобщо си нямате на представа колко гадни и отвратителни могат да бъдат децата. При тях няма жалост, няма съпричастност към различните и по-слабите. Всеки различен бива смазван психически, отритнат, подиграван, оплюван, дори по-лошо - малтретиран, сниман, записван и излъчван в социалните мрежи. Чак след 18 г. като ги изрита живота малко, започват да усещат социалните различния и да проявяват разбиране . За това са виновни родителите и учителите. Искате ли шепа разглезени и нагли мамини синчета и щерки да съсипят психиката на вашето дете, само защото е различно? Напр. по-бедно, или по-саможиво? Виновни сме родители и цялото ни общество за поведението на децата си!

Мобилният телефон - пръв приятел и спасител (в нужда).

На мойто внучи му подарих стария си телефон с шайба - какво по хубаво, надеждно и най-вече бюджетно решение за малкия ученик от това!

Ние се спряхме на Samsung Galaxy S8. Практичен, удобен, и с добър дизайн. Самата петокласника си го избра, с баща й само одобрихме (не разбираме много-много от телефони). Не знам какъв е смисълът на тази статия, може би е за родители, които подценяват избора на децата си.

Хахаха. Вземете на детенцето за резервен телефон един Айфон 8. Че като му падне батерията на Самсунга, да има с какво да се забавлява детето.

А защо не ? ;)

Кой цвят избрахте? Също мисля да купувам за дъщеря ми.

Розов, на еднорози.

Черния! Макар че и сребристият ни харесваше. Колебаехме се, но тя си избра черния.

Ама вие сериозно ли дадохте 1500 лв за телефон на дете на 10-11 годинки???

Гущеров от съседната статия, докато проверява какво пишат под новината за него, цъка и пише и тук. Това е обяснението за мен.

Имали са бол паре, дали са!

На моичките им взех Леново а1000 и Хуавей У5 II. Идеални са за тях.

И аз така с два броя Леново а1000, минаха през тях за няколко месеца. Не ми се мисли как щях да си скубя косите, ако бях дала повече пари за по-скъпи телефони.

За 1-ви - 2ри клас най-добрия вариант е MiKy часовник телефон. Това е една от най-добрите покупки, които съм правил през живота си. Вече 3-4ти клас децата си искат смартфон.

Nokia 3310 разбира се

Чудесно! Това е директния път, бързичко, от ученическата скамейка, нежните, чувствителни душички да ги направим вманиачено-депресивни.

Повечето изброени телефони са от неизвестни марки с незнайно SAR. Ако имате поне малко акъл и ви е грижа за вашето дете изберете такъв телефон който няма да му докара рак след 1 месец употреба!

Това, че ти не си ги чувал си е твой проблем. Всъщност са доста популярни.

Ние като нямахме телефони в джоба си, нямахме проблеми и родителите също! Глезотии рано сутрин! Досега раници, тетрадки, сега пък телефони, с какъв телефон, по-лесно да вбесяваме учителите!

Нямал си телефон, но сега детето ти трябва да има. Ако няма, ще е единственото в класа. И това е по-малкият проблем, по-големият е, че няма да имаш връзка с детето си. В днешно време всички знаем, че това е много важно и животоспасяващо на моменти. За хора, които нямат технически познания, статията е великолепна. От няколко месеца се чудя какво и как да купя на детето си първокласник и се притеснявам. Лични поздравления за автора на статията.

"Ако няма, ще е единственото в класа. " - айде стига с тези комплекси! Моето дете е в 4 клас и не носи телефон в училище. И какво, да не е по-глупав от другите ??? Напротив!

Информацията е полезна, вчера бяхме информирани за тази рубрика. На когото не му е интересно, да не чете.

Още повече, че някой си е направил труда да систематизира възможните избори на телефони за деца. Дир, тук сте страхотни, не може да ви се отрече. thumbs up

не мога да повярвам колко хората не се замислят за здравето и как тези устройства влияят на децата... ама така е, long-term ефектите ще се видят когато ще е късно да си защитите порасналите деца...

Какви са тези глупости рано сутрин?!

Не светотатствай!