Мира Добрева хвали красотата на дъщеря си

Водещата на БНТ Мира Добрева отново описа с мили думи дъщеря си, доволна от вътрешната красота, която е постигнала.

Обратно в новината

Коментари - Мира Добрева хвали красотата на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо под статията има коментари от преди 2 месеца?

Интелигентна красота,както майката,така и дъщерята.Пожелавам им здраве,а на красивата госпожица много късмет.

Че повече е взела от татко си и е друг, издължен тип, не тунтуреста кифла. Вари го, печи го, младото си е младо независимо чие дете е. Да е нормална и да напредва сама, никога да не стъпва в мелницата на медиите!

Тази жена така мрънка в това нейно предаване, че по-добре да го направи вечерно - толкова е приспивно!!! Само 5 минути от нейното "говорене" и вече спя! Няма ли кой да й го каже на горката?! Мяу-мяу с този гласец.. А и , ако се вслушаш в това, което говори, то са едни клишета, то са едни пози и изкуствено поведение.. :/ Да си беше останала новинарка!

Мире, не знам колко си чела и колко си се трудила, но определено ти липсва външна и особено вътрешна красота.

Това е въпросът.

Много здраве от мене. Моята щерка е къде къде по-хубава.

Нормално е да пишеш, така за всеки родител неговото дете е най- хубаво.

Много очарователни!

Лора е супер сладурана Мира + Лора = Голям Шлем

Луиза Григорова, ти ли си? Защото само ти ги разбираш тия работи с веща хитрина- хаха

Не съм ама и Луиза и тя е от големия шлем. Която и от трите да барна, голям купон ще стане.

Мирето е похвалила най-напред себе си, после - дъщеря си. Умряла ѝ е циганката, ясно защо сама се хвали ;)

Че зодия Лъв как ще пропусне да си направи реклама? Ако ще и със измислени ситуации. :)))

Умря циганката.... Толкова самовлюбено, че чак е смешно! Комплексарка !

Абе какво искате от Мирето - има хубава дъщеря, ще я хвали я. Вие, мами като си хвалите дори грозотиите някой прави ли ви забележка? Само знаете да изливате помия върху хубавия бисер, ама то от завист към красивото

Като иска да и каже подобни майчини откровения ако живеят заедно просто отива в стаята и ги споделя на нея и двете се прегръщат и толкова.Хукне ли човек да се обяснява публично и да го прави драматично нещата не са наред.

Не може дa се нaрaдвa че е изпълзялa от някъде и се хaлосвa. От провинциятa , те винaги сa поетично нaстроени.

Мисля,че Мира Добрева има нужда спешно от психолог психиатър или поне психотерапевт.Не ми се мисли ако всеки хукне по интернет мрежата да си хвали децата какъв цирк ще настане.

Не може да си отваря напонпените уснички едва говори тежи и пълнежа в устата като я видя леля Мира сменям канала много е смешна на зряли години

Ела в мой фейсбук фийд да видиш какво става ... нон-стоп "новината": "Моето дете е най-прекрасно!". Писна ми! То ако всички бяха толкова прекрасни, колкото ги описват, направо щяхме в някакъв утопичен свят да живеем. Фентъзи с елементи на sci-fi с всичките невероятни гений, които са се пръкнали през последните години :D

Стига толкова за тази Мира Добрева

Пумакинче

Жорката дали не си треска Лорка подобаващо. Аз ако съм ще я скъсвам сутрин, обед и вечер.... и нощем няколко пъти....

Мира изглежда като излязла от кошмар след пластичните операции. Момичето и е хубаво, дано е по-умно от майка си.

Мира и мислене - това шега ли е?

Мире, за всички българи ти си слънцето, което влиза в домовете ни всяка събота и неделя през телевизорите ни. Ти, Гала, Марта Вачкова сте българските Опра Уинфри, Даян Соярс и Барбара Уолтърс. Като за теб с дълбок поклон запазвам мястото на Опра. Едно голямо благодаря от всички ни!

Заради такива тъпанарки като тебе няма оправия в България. Намерила кои да са й за пример в живота, че пък и ги напрапва...

Отново някой не е схванал сатирата ... натъжават ме такива като теб ...

Таа па! Те Опри и други подобни само й дишат прахта на Мирето. Тя е извънземна звезда, направо галактическа, също и титан на мисълта.

Тази куха лейка вече се оля... Няма ли кой да спре напъните й да се пъха под прожекторите, въпреки че вижда реакцията на хората. Такова нагло присъствие в уеб пространството е прекалено и вредно, особено за дъщеря й. Нима вече я подготвя за това, което самата Добрева е правила по пътя си към София - мачкане на чаршафите на всеки, който ще я спонсорира...

Щерката е по хубава от майката. Лошото е че ще я лигавят богати особи като пеевски

Чета, мисля, пак чета и пак мисля - Мира Добрева е възвишена. Толкова възвишена, че дори не ходи до тоалетна. Няма начин...

На таз нЕма ли кой да и каже, че поведението и не е естествено? Постоянно се държи като напушена. Може и да е, но защо ни го натрапва? Посредствена женица, живееща в света на самодивите и еднорозите. Тия псевдо звЕзди имат излишни пари и наемат ПР-и да пускат безсмислени новини. Обаче никой не се интересуеа от тях. Каква драма!

колко напразни напъни за позиране на семейна идилия....жалки , жалки....

Хем жалки,хем напъват позьори жалки и лигави сополи

Много е красива щерката ! Мира също е симпатяга :))) Днес дира ни радва само със сладурани - Ди Попова , Нина .... Благодаря ! Колкото до плюещите яги , гледайте да не си прехапете езиците ! Смъртта ще е бавна и болезнена. И грозна :)))

Мира разкрита си! Постоянно се самохвалиш !!!

Каква Мира , бе неграмотен льолю! Ако кажеш , че малката не е хубавица , значи си смачкана леля / чичо и злобата ще те изтипоса още по-грозен/а от обичайното . А злобата води до сериозни ментални увреждания ... По-добре уровлив и здрав , отколкото пак такъв , ама марцина ;)))

Сиушер

Красиви!!!

Мираа, мира познах те

дано да е по умно от майка си? горкото момиче щом тази овца доли я хвали?

Алооо БНТ кога ще я разкарате тази от ефира? Като чуя за нея и сменям канала!!!

Всяко дете е най-хубаво за родителите си! Но майката е тъпа и бездарна, отврат! Добре, че е мъжа и, че да я показват и на екран, иначе професионализъм -йок!

Мамата е по!

защото си дърт, нали?

А, тази добра мирева, коя е че хвалила щерка си. Дир, занимавате ни с простотии.

Без значение коя е майката - а начина, по които хвали собствената си дъщеря е отблъскващ.

Година хиляди "ОБИКНОВЕНИ" деца от паланки, села, и градове достойно печелят стипендии в Университети на омразния ви Запад, а Вие вместо да популяризирате постиженията на тези деца, и да ги давате за ПРИМЕР как Западът уважава Интелекта и Знанието, занимавате популацията с някакви чалгаджийски новини ???

TIREX

готова магистралка на повикване.

Я,ДА ГИ ВИДИМ БЕЗ ГРИМ КАКВИ КУКЛИ СА.........

a пък добрева не само без грим, но и без достъп до филъри и ботокси за 8-10 месеца (да се поразградят) и после нЕма да я познаете:)

Че е хубаво детето да така е, но майка и като тв водеща е пресечена нула.То не е лигавене то не е преструване абе пълна идиотия.

Баце, тва е щерката на Колтуклиева бе...

Злобата ви почивен ден няма, хубаво си е момичето, стига сте писали простотии. Вие щото сте все Анджелина Джоли и Брад Пит. Аре спрете се малко.

Така е хубаво момиче наистина, ама майката много проста и превзета!

Мира направила продуктово позициониране на дъщеря си, колко мило! Дано да се позиционира и в живота, така добре, както мама! Или да манекенка, или да си намери богат чичко, ноо първо да натрупа малко опит и да стане известна! Мама ще помага!

Стават, стават.

Снимка 8. Това момиче кой номер обувки носи?! На пръв поглед - 42 или 43.

Е и?

Не е женствено, Охльо.

Може да има кусури, ама се язди като животно!