Гери-Никол с прозрачно бюстие в Ню Йорк

Гери-Никол се похвали с вълнуващо пътешествие до Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол с прозрачно бюстие в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди беше едра от кръста надолу, от кръста нагоре - ставаше, вече е равномерно едра.

Хубава цица изкара! Колко е естествена не знам, но на вид го докарва. За сведение зърната и повдигачите от силикон са около 200 лв. и изглеждат много естествени

Голяма новина, голяма работа. Големият червей бил в голямата ябълка. Шараните май кълват и на гола кукичка.

Сега. Смятам да направя плакат с това и да го окача в стаята на 12-годишната си дъщеря. ТОВА е модел за подражание! ТАКАВА искам да стане!

Видяхме дупарата на Гери Никол, видяхми и цицте и... Сега е редно да си покаже и най милото...

То тва месо явно се продава.

Бюстието й е в тон с няки модели.

Няки? Нянки ли искаш да кажеш?

Млеконадоя се е увеличил.

Бюстието ОК, ама това между бюстието и панталона нещо не е ОК!

Ква е тая лелка, че пишат за нея? Известна ли е с нещо? Какво е постигнала? Още 2-3 години максимум и ще заприлича на застаряваша повлекана. Тръгнала е вече. Даже и МИЛФ не е...кво толкова.

Бая пищна е момата. Както го е подкарала скоро време по външен вид ще замяза на Богдана Карадочева или на Стефка Берова

Да сте виждали останалите западни звезди как се обличат в седмицата на модата или специално по ревютата на Филип Лейн?! Това не са облекла за концерт на Искра Радева в НДК все пак... Вземете си го набийте в главата, че това за добро или лошо представлява новото лице на шоубизнеса във всяка шина държава в Европа и САЩ! Момичето няма нито една песен провал, цяло лято на морето беше най-въртяната, видео под 10 млн гледания няма и всеки тийн я знае. Това е положението. След като все пак сте толкова заинтересовани излезте пред панелката си и вземете телефоните на децата си, които я надуват по цял ден вместо да пишете като злобни лелки по адрес на някой, който си гледа живота и работата както си ги разбира. Разбирате ли? С богати родители или без тя вече е тийн идол, при това комерсиален и масов и нищо не може да спре процеса. На Ники Минаж задника е двойно по-голям, но това само й носи още милиони... Просто не сте вие тези, които определят правилата, не че се опитвате и да ги промените по някакъв начин. Сега давайте минуси на воля, но това няма да промени всички факти, дето изброих... В крайна сметка вие бяхте поколението, което възпита тези, които сега отхвърляте с такова презрение...

$С богати родители или без тя вече е тийн идол$ Пич, всички тинейджъри не са еднакви, както има много младежи които харесват чалга, но има и също така доста, които не я харесват,тъй че...

Малее, зърнодобива е като на КамаЗ винтилите ;)) Голямо дърпане и голямо шамарене е било още от шести клас....

На снимка 2 изглежда сякаш е брадясала по корема. Тез хормони ... кофти раОта!

И що само циците показва? Като е започнала, да показва всичко - и (к)Анале Грандето също!

Ми кво друго да покаже? Нов вариант на Защита Грюнфелд ли?

Момичето има какво да покаже.Да не би американските кифли да са много хубави. Секси е!Не й завиждайте тайно!

Бюстието ми прилича на направено от найлонова торбичка за 5 ст. от супера. Ако са наистина модерни, мисля, че имам идея за бизнес. Ще ги правя също в прозрачно зелено и прозрачно черно.

Важното е торбичките да са био разградими :) След 1 година като ти омръзне "тоалетчето" - то ще е изчезнало от гардероба и няма да заема място.

Алооо дир-а, днес направо ни разказахте играта... то не беше Отварачтата, то не беше това недоразумение Гери Мери ... имайте милост!!!

ужас...и после иди разправяй, че българките били хубави жени.

Бих ѝ го дал да ми го подържи!

Тая явно е решила да откаже хамерите от живота... Виж на турците може и да им хареса.

Аналджийка от класа

На тааа може да завиди само Ники Минаж и една морска крава , не помня как се казваше! Е тва е тезгях , баце! Една седмица не мо'иш го обиколиш само !

Тази на колко е?!? Изглежда над 30-те, ако не е и близо до 40-те. Не знам кой ги е излъгал, че надутите устни са секси. Освен отвръщение и присмех с тези устни не предизвикват нищо друго. Жалка картинка. До колкото си спомням до преди 2 години си изглеждаше съвсем добре.

Голем газ - 2 декара частно гробище!!!

Кичо

На това нЯщо във Видима идеал специално му правят тоалетна чиния...

Две снадени, една не го лови.

Кичо

Мале това нЯщо отздад е като на 6 сливнишки полк тъпана

Сега й е времето да показва цицата, а не като висне и се набръчка.

Мали колко е грозна! Отвратих се, това чудовище е гнусно бе! Дебела, грозна, изкуствена, напомпана, истерична, тъпа, проста чалгаджийка! Не мислим че изброих сичкото, ма вие добавейте!

Погрознява или така ми се струва.

Алооооо медиите, разкарайте тия к..вета от съраниците си. Опошлихте и развратихте поколения, отнехте им ценностната система., насила им навирахте в лицето пошлост, секс, мутренско поведение. Нацията загива, а вие продължавате да тласкате заради пари подрастващите към подобно поведение.

Този субпродукт подмина дъното, за гордост на мама и тати. Мисля, че е време да си приберат вересията.

Така като гледам клипчето, мястото и е било в дъното на последния ред, където седят утайките, които сами са си платили да посетят това събитие. Спомнете си Николета Лозанова, която също се хвалеше с приятелство с Ф.Плейн, а се оказа, че това приятелство се плаща от феновете. Относно тази девойка - малко е смешна, а и ясно си личи, че е сложила силиконов сутиен с имитация на зърна на предната част - доста са модерни напоследък. Само не се опитвайте да ме убеждавате, че зърната и нормално са толкова огромни и винаги си седят така щръкнали - явно се вижда, че е силиконов сутиен. Вулгарно е и не виждам нищо красиво в това момиче с размери на кубче да се облича и показва така.

Не знам аз ли съм луд или не подбирам, обаче ако хипотетично живеехме в общество без закони и наказания, мерна ли такива мръснишки наперени циценца на улицата, веднага се хвърлям на гърба на притежателката им и я оплождам. Не ме интересува т.ъпа ли е, или не. Ще я натъпча като шаран!

Не, човече, просто си тъп, щом мислиш, че е редно такива да се размножават...

Твоето неодобрение няма да им попречи да се размножават, повярвай ми. И какво и е толкова - има ебати яките, млади, наперени гърди!

готов си за арабин или афганистанец, дори не чети корана, само мяташ една чалма на главата и си готов ..

Добра идея за любовна игра.

дир-а, сега ще препратя, статията ви със публикуваните снимки от вас които "съдържат обиди, цинизми и накърняват доброто име", на компетентните органи!! как ще показвате зърната на гърдите на гери-никол пред деца!! а пък вие пак си триите;))

На първата снимка ми прилича на Сашка Васева. Хубаво момиче беше, а сега се "разхубави".

уплашихте ме бе!! какъв е този "камион" на снимките които сте публикували???;)