16-годишна завладя Седмицата на модата в Ню Йорк

16-годишната Тилан Блондо блесна на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишна завладя Седмицата на модата в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приличам на нея, но съм по-хубава, и естествена блондинка

Явно тези, които са я избирали харесват цупли. Аз не си падам по нацупени девойки. Да, красива е, но това не е нещо постоянно. Да доживее до годините на Клаудия Шифър или Синди Крауфорд, да я видим тогава...

Dir-ници тъпи, имаше и българско участие, ама нито дума, защото не са ви платили още. Или пък някой трябва да ви каже.

На снимката със синьото потниче направо плаши коня! Толко големи джуки!

А това девойче колко "близалки" е изблизала, за да й се обърне така устата, просто не е истина!!

Не, просто е вродена аномалия. Някъде пишеше, че тъй наречените "красавици" задължително имат по някоя силно изопачена черта в лицето, дори в някои случаи може да мине за уродство. Ако нямаха нищо характерно, щяха да са хармонични, нормални, обикновени, но не и забелязващи се и запомнящи се. Все пак е леко сконфузващо да те запомнят заради обърнати надолу едри джуки, но какво да се прави, живот.

Записвам си.

А нашата Гери Никол......как не завладя с прозрачното си деколте....нали и тя беше там.Жалко,каквато ни е убавица,никой де не я оцени.

Странно, да, но защо ли? Тя има също толкова гадно устище, а очичките са още по-малки, направо удря в земята това дете, печели по всички точки.

Aleko

Много е секси тази французойка!

ееех ако беше рускиня....

Рускиня ще е най-красивата тийнеджърка догодина. Кристина Пименова ще стане на 13 години.

абсолютни смотаняци сте

Същата безизразна кукла.

с жабешката уста...най красива на света?!? Боже що го траеш още тва подобие на свят?!?

Ако знаеш какви неща могат да правят такива устни... ... ще ти кажа след 22:00, че е за 18+

но не това е темата а красотата и ..която е доста спорна. А и само джуки не стигат за онова, което ще казваш.

на д-то и още пише : ПРОКУРОР!

Мани, замълчи!!! Не мога да си представя тая тлъста мутра още по-издута. Ще повърна:

Дзулеста шаврантия над 30 год.Родителски тъпи изцепки.Горкото момиченце.Щом и харесва......ама за мен най-хубава...то вече всичко се натрапва от подлизурковци да намажат кинти от нещо.Това, ако е вкус?!!!!Крем карамел със сланина и риба

Жалко за момичето. Ще му нацепят котето за няколко години, ще изкара някой долар в повече, а накрая сама ще се довърши с алкохол и наркотици.

1:1 Джиджи Хадид, нищо уникално.

За мен девойката е леко грозновата и има откровено нездрав вид. Далеч от еталон здрав вид и красота

Сексапилът и естетическата красота понякога се разминават. В девойчето има много секс, но естетично чак пък най-красивата-хайде, молим... В устата е като прахосмукачка- идеално за първото и кофти за второто.

Добре изглежда, но чак пък най-красивата тийнейджърка в света, очевАдно не е. При това изглежда като на над 25 години е тук пише, че е само на 16. Пълно е с по-красиви момичета от нея в тийнейджърска възраст.

Горкото момиче! Педофилите в световната мода и елит вече са го объркали!

Виждам, че коментарът ми по-долу е бил изтрит като спам. Не виждам как може да е спам при условие, че просто напомних на хората къде още са виждали това момиче като невръстен модел. На 10г възраст майка й я набутва да направи откровено пед*склата реклама във Воуг. Напишете името й в гугъл и ще видите рекламата... Иначе като красота има я разбира се, но в сравнение с много други модели и актриси е по-скоро обикновена. За сметка на това мама й е дала шеметен старт в кариерата.

Наистина ли е само на 16 години? Ако е така не искам да знам как ще изглежда на 30!

Само ако не гледаше постоянно като на кастинг за Здрач ...

май по устата ги избират моделките, коя от коя е по-хубава! Моделът от Франция досущ ката сомалийския, само едната по хиджаб другата в джогинг!

Те точно този тип нацупени усти са най-сладки. И ако има и вампирски зъбчета цена няма да има :)

Болни мозъци, вече от нищо не ви става, дай ви само изроди - трети стадий импотентност :)

Ха-ха-ха, и това сладко коте ли не харесахте и го наплюхте бе, злобари?

Е, такава котка не бях виждал! Сом е! Само да и бяха изписали едни мустаци вместо дебели черни вежди, екстра щеше да е!

Разбират я модата повече от местните корифеи...нищо, че са виждали хамерика и париж само на снимка :))) А през Милано са минавали на път за ягодите в испанията ахахахах

Ганьо ин форс...толкова сте жалки... :)))))

Прилича на карикатура с това обърнато надолу устище. Същински боксьор в лицето.

То за да твърдиш коя е най-красивата тийнеджърка на света трябва като минимално условие да си видял всички тийнеджърки. В противен случай лъжеш!

Тука поне по-обиграните дами над 30 години си затраяха. Хубавото си е хубаво, много хубавото си е много хубаво. Ако го отричаш само се излагаш. На въдицата се хванаха само по-младите госпожици - жертви на образователната система, които не могат да вържат едно изречение. Няма страшно бе, няма да ви вземе люлинските тарикати и селските бекове. За вас са си.:))))))))

Мисля, че и над 30 годишните изказват компетентното си мнение. Не могат да се въздържат и това е. Просто така, в гена им е. Вродено, дето се вика. Не че ще им се кръстоса пътя с нея, не. Това момиченце е красива пеперуда. А блатото долу е пълно с крякащи жаби. Така и ще се съсухрят рано- рано- от завист! Но те просто не го знаят!

cwetence

Колко компетентен трябва да е човек, за да има мнение относно какво му се струва красиво и какво не? :D Вкус се нарича, и си е индивидуален за всеки :D За мен момичето е хубаво и свежо, пък устните ми напомниха за grumpy cat - сърдитата котка :D

Защо ги пробутват такива бърнести за първи хубавици не ми става ясно???

Момето е младо 16 още е с опъната кожа +. Устата може да го поеме напречно или няколко + До тук с плюс вече няма свежест- прилича на 30 годишна - Отдавна е обработена от педофилите във висшата мода и холивуд- Като кожата почне да се отпуска след 25,ще мине на тежки наркотици Сега е само на марихуана от време на време. Ще направи пари. Толкова.Ако смятате това за хубаво ,значи може да и завиждате. но не всички смятат ,че е хубаво. И не от злоба Просто знаят,че живота е много повече от опъната кожа и уста да го поема напречно.

Не знам как изглежда наживо, но или не е фотогенична или просто е с визия на 30-годишна.

Чак пък най-красивата... струва мои се голяма изцепка. Има толкова много красиви момичета, даже далеч по-красиви.

Устните й са много малки. Трябва да си сложи малко силикон и хиалуронец, така... Да е тамън за вкуса на българския рекламодател и ценител на модата!

Малко ми е като риба в устата....

А рибата е хем зъбеста, хем кокалеста...

Виж снимка 7. устата е 5 пъти по-голяма от очите. Урод.