Пълничката Искра завладява света на модата

Най-често пренебрегвани в света на модата, жените със закръглени форми вече се появяват на модни подиуми и участват в дефилета на някои модни къщи.

Обратно в новината

Коментари - Пълничката Искра завладява света на модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да хвалим или плюем няма смисъл. Това че има талия е добре...Ако имаше корем и паласки говори за висок инсулин на гладно, пред диабетно състояние....Тази явно все пак има проблем с целулита, а целулита е отлагане на отрови...

Както е рекъл поетът: "...imas sve sto meni treba da letim do neba" :)) Та така... ;) Не се харесва на всички, но и ма такива, които я харесват - което е важното, и което пълни джеба на модния бизнес.

Не знам кой какво харесва, но ръчищата ѝ на сн. 7 са потресающи!

Искра българка ли е?

И на мен ми направи впечатление, че има типично българско име. При всички славянски народи тази дума е идентична, но само при нас я има и като лично женско име. Макар че тази хич не прилича на българска. Но това не изключва някакъв български корен... ;)

Нито ходещи скелети, нито цоцолани като тази са хубави. Не могат ли да намерят някакъв баланс най-накрая?

дядо хаджия не е махнаджия!!!надървен к у р,насран г ъ з не гледа!!!

Да си дебел като другарката на снимките е малка беля... Голямата е като тръгнеш да се показваш по разни подиуми и дефилета и да си размахваш мазната трътка с гордост. Срамота за всички пишещи които оправдават тази дебелана. Разбира се това е в стремежа да нарекат собственото си тегло НОРМАЛНО. Хайде да видим сега колко дебелани ще напраскат минуси.

Ееееее... Браво на дебеланите... Събудихте се значи, наместихте мазни трътки пред комповете и започнахте да цъкате минуси..... Ами за ваше сведение по това време НОРМАЛНИТЕ жени правят секс....а ВИЕ се потите пред екраните и цъкате минуси с надеждата че това ще оправдае наднорменото ви тегло... Колко сте жалки и безпомощни и САМОТНИ.....-)))

а ти не си ли жалък и самотен, като влизаш да си броиш минусите :D, даже си и смешен хахаха А и да, "нормалните жени" по това време на правят секс а работят, нещо, което на теб ти е непознато очевидно (след като имаш време да си броиш минусите) :D

Чичка, ти от кое време си, та наричаш дамата "другарка"? Освен това, едно е да се показваш натурален, какъвто си без излишен свян или срам, а друго е да се гордееш пищните си норми. Второто също не е проблем, при положение, че аматьорите на такива форми хич не са малко, дори в западния свят, където педалите от модните столици (и покрай гладния следвоенен период) лансираха през миналия век като идеал скелетоподобните дъски-закачалки. Както се казва на "другарски език": "на вкус и цвет товарищей нет". Представи си, че изглежда за публиката това момиче има повече чар и приятно излъчване, отколкото повечето хилави кощрамби, които ги лансират гей-лордовете на модата :)

Уважаема Анелия, не забравяйте, че мненията са на хората от панелките!В техният мизерен свят всичко прилича на панелка - еднакво!Така са си свикнали със стереотипи, които са им насадени . Поздрави!

Да, бе, да, разбира ти кратуната кой откъде е и какъв му е животът! Хайде първо виж себе си и после коментирай нещо, което не познаваш! ;-)

Живея в Канада.Хората там не си обсъждат килограмите.Те са си личен избор.Но, на тъпата българска кратуна това е основен проблем.Когато идвах в България миналото лято че срещна един съученик и ми каза ,че съм напълняла. Гледам го - той оплешивял и само с половината зъби в устата останал.....Идете и се огледайте, критици.Много трагичен живот живеете.

Уважаема Анелия. Продължавай да живееш в Канада и продължавай да се тъпчеш и растеш на воля. Както казваш това е въпрос на избор. Знам че боли когато някой ти каже истината в очите, но ти защо се обиждаш след като това е ТВОЯ избор. А за зъбите на съученика ти съжалявам също, но защо не помисли че заплатата му може би не позволява да си направи усмивката холивудска. Аз мога да предположа че ако ТИ си бе останала в България....то щеше и да си дебела и без зъби....

жената иска да каже, че тъпия нещастник (съученика) не се вижда самият той на какво прилича, тръгнал да критикува чужд външен вид. това е малоумщината и комплакесарщината на бг мъжете...те самите (90%) на нищо не приличат, но искат жените да са като супермодели, нал тъй ;)

Благодарим! Научихме нещо ново от теб - от ГМО-то се дебелее, но зъбите не падат.

тцтцтц....гледам и не вярвам на очите си....някакви псевдоразбирачи от красота са изливали мнения в интернет, а за дебеланата съм правила секс през това време....жалки хора!прави са докторите, които казват,че недохранените са злобни.яжте,бе!

Гладна кокошка просо сънува..., особено ако е дебела! Явно си зараснала вече, та само за секс говориш. Де, намали малко! Жена ми е една от най-еМПаните жени, които познавам, а е малко по-закръглена от дамата на снимката. Редовно си я уважавам и с кеф. Обаче съм забелязал, че сеха не зависи кантара. Има доста гърчави, дето само реват, а се не им се получава. Ако си добро момиче - еМПат те, ако си зла кучка - гледаш и злобееш. Килата нямат значение.

Не знам, ама и вашите писаници са бая злобни, от килограмите ли, не знам.

Лошо, лошо. Светът върви на зле. Натрапват ни педали, дебели свини, всякакви извратеняци и ни карат да вярваме, че това е нормално.

Абе бая мазна фитка е. Не мое ми стане! Ще си евем жената, та да ми е мирна къщата.

горката ти жена.тая работа не се върши с писане н интернет. гледам, снощи й се е разминало.язък за гладуването й.

хахах евала за коментара :D

Толкова е "пълничка", че всеки арабин/турчин би я налазил. Аз, понеже съм българин, ще пропусна.

Че и българите харесваме пълнички плюс това тя е приятно закръглена и никак не е дебела. Има идеалното женско тяло тип пясъчен часовник. Тия дето харесват слаби са със съмнителна ориентация

Доста е пълна според мен. Но не харесвам анорексични модели също. Това са двете крайности. Златна е средата - като си помисля за хубав модел си предсгавям тялото на Адриана Лима или Кандис. Това е еталон за съвършено тяло. Такава фигура трябва да имат всички модели.

Просто е много нестройна жена. Ако беше пълна, щеше да е с тумбак, а тази не е. Все повече млади момичета, вече и у нас, добиват този "прекрасен" вид на амфора, вероятно заради хормоните, с които НЕ тъпчат животните за клане и млеконадой.

Явно толкова сте свикнали с анорексичните модели, че нормалната женска фигура вече ви се вижда като генна модификация. Жалко. BTW по сегашните критерии и Мерилин Монро е била "пълна" и "нестройна".

Мерелин Монро е била далеч по-стройна от това момиче, дори когато е била доста закръглена. Мерелин е имала съвсем различни пропорции и далеч по-фини кости, особено на крайниците. Искра е силно хипертрофна долна част, въпрос на вкус, разбира се, има все повече фенове на този тип жени, но те със сигурност не могат да се нарекат пропорционални, а по-скоро груби и мощни.

Иншаллах! Екстра си е, кое и е пълничкото? Пълничка е главата на малоумниците със скелети , момето е баш как си треа! Ама като я гледам иска сериозно отношение и дълбока оран ...на тати тамагочито

Пълните жени през вековете са били от аристокрацията, слабите от простолюдието, което се е претрепвало от работа и е било кльощаво.Същото важи и за кожите - тъмните кожи са характерни за долните слоеве на обществото в Европа по времето на Ренесанса.Разгледайте картините на най - великите художници и ще установите това, което казвам.Съвременните хора са се изродили и са загубили усет за нормалността, която е съпътствала здравата логика за красота.Затова в днешно време жените се стремят да приличат на циганките, а същевременно им се подиграват.Излагат се на слънце за да погрознеят...абе шантави хора..

Ъхъ, то и въшките в перуките и невероятната смрад поради некъпане са били модерни през Средновековието, ама мисля да пропусна.

По-болно мнение не бях чел. Психиатър, ВЕДНАГА!

Тази Искра след някоя и друга година ще заприлича на нашата Искра (Фидосова) - най-вече от кръста надолу.

Страхотна е - жена, та дрънка! И красота, и женственост, и сексапил... Баоктън от ходещите скелети, които се опитваха да ни пробетват пред последните години и даже успяха да промият мозъците на част от младото мъжко поколение, та тия взеха да наричат нормално закръглените жени "дебели". Пълно безумие! Откак свят светува, именно пухкавата жена се е възприемала като здрава, женствена, радваща в леглото, а и добра майка. Простият, но здрав разум на хората от предишните векове и хилядолетия е усещал интуитивно, че при кльощавата жена нещо не е наред и даже са смятали такива за болни и непълноценни. Така че Искрето си е супер - жива и здрава да е и да радва мъжките погледи.

Поправка на технически грешки: Баоктън = Бактън пробетват = пробутват

Не знам какъв реалист си,по-скоро си грухтяща съратница на Искрето.Тя ако се затича ще получи пристъп и ще пукне.Единственото физическо услие в живота и е да лапа по 5 бургера на сядане.Грозна гледка налагана от макдоналдс и КФС.На 27 с вид на 47.

Мъж съм, 1.70 висок и 60 кила тежък, така че нищо грухтящо няма в мен. Обаче по думите, които си писал за Искрето, става ясно, че си един от тези с промитите мозъци, които споменавам в постинга си. Дано дойде време да осъзнаеш какво е истинската, природна женственост, и колко общо има тя с налаганите ни (поне доскоро) идеали за женска физика...

Спешно препоръчвам психиатър, може и да не е твърде късно. Бъди си с извратено сексуално чувство колкото си искаш, но не се опитвай да го натрапваш на другите.

Сладурана е. Бих я опрашил с кеф. А и тия с някое килце отгоре обикновенно го правят всеки път като за последно. Може да свали малко от дупарата, ама и така няма да и простя.

за такива жени.

Повярвай ми - не съм. И точно такива леко пълнички ме харчат, че ми се носи славата, че такива харесвам и стига докъдето трябва. И на теб ти поежлавам някога да ти стигне докъдето трябва. П.С. Абе ти да не си на Веселка мъжа и? Дето му казах, че има рога, а той каза същото - не ми стигал, ама млъкна, като попитах жена му ли му е казала? Всички знаят кой я обръща почти година, само ти не разбра... завалията.

Я, слон!

От кръста нагоре е пълничка, от кръста надолу е тлъста. Ако свали 7-8 до 10 кила ще е супер, иначе след 10-15 години ще се търкаля.

cwetence

Не мога да разбера защо толкова много хора смятат, че физиката с годините става само по-зле. При положение, че с годините някои хора поумняват и осъзнават, че трябва да се грижат за себе си. Клише до клише.

Хубаво - мани ги хората какво мислят. Но за тебе скъпа, не е здравословно да мъкнеш тия тежки баджаци. По долу някой вика че била нормална и че манекенките били хърби. Да, манекенките са хърби, но тази е малко над нормалното. Нормална е Гал Гадот в Wonder Woman, като за целта е добавила 8 килограма към манекенската си хърбава форма. резултатът е наистина божествен.

Познавам един такъв многознайко като теб, който ги пееше такива преди 10 години, а сега дъщеричката му, макар и малка е едно много тлъстичко детенце.Внимавай какво говориш,защото не знаеш какво ти предстои!

карма та дрънка

Включването на "майка" е неадекватно. Естествено че ние си обичаме децата независимо от външния им вид, но това не променя ОБЕКТИВНАТА реалност - кое е по-добре за организма и кое не е. Правете моля разлика между тия неща.

На снимките не видях пълна жена. Видях абсолютно нормално и красиво момиче, което ти се иска да любиш, а не да нахраниш. Дано повече такива манекенки да има, че от ония ходещи скелети направо ми се повдига.

Жена за секс, работа, веселие и деца. Ако на някой друг му трябва нещо допълнително, да търси другаде. Мен тази напълно ме устройва.

тая ще те смачка с една шепа. Дребен си, дано еикът ти е дълъг.

"Америкън ийгъл"? То си е било "Американ пингуин".

на 27 хипопотам на 40 слон

няма да стигне 40 г.

Прекрасна си е жената !

Според инф-ята в и-нет, тази млада жена с ръст 175 см тежи 87 кг, което откъдето и да го погледнеш си е наднормено тегло. Ако я кара все така, след 10-ина години, а и по-рано, ще е надхвърлила 100 кг. А лансирането й като модел вероятно ще вдъхне огромна доза спокойствие и самочувствие на хиляди обикновени жени с наднормено тегло, че не трябна да се тревожат от килограмите си....

гъци,гъци гъци живота е текалейййй марш у кочината!

Която изглежда в състояние да ти роди ЗДРАВО дете..Оценката е заложена през вековете в човешката природа. Тази от снимката не изглежда обещаващо, относно такова раждане. Все пак можем да отчетем, че поне е пропорционална. изписахте една кола глупости за това колко е секси. Не е. Щеше да е секси в Средните векове, когато са живеели по-кратко, умирали са по-лесно и разни други хубавини, според които е изглеждало, че тази кра-в-а ще издържи по-дълго време. Това е накратко. Пиша го не заради жената. Тя има право да се харесва и да прави каквото си иска, като всеки друг човек. Дразнят простотиите, които се пишат..

Пълничка? Има стегнато тяло и тънка талия. Кой налага скелетите- анорексички- дизайнери- педерасти, лишавайки жената от всякаква женственост, при това използвайки горските момичета като закачалки за дрехите, които изработват. Стегнато, хармонично, женствено тяло- нито нежен гърч, нито дебелите модели, които си пробиват път напоследък. Тази мацка е на път към златната среда.

искам да си лягам до нещо, което не е ръбесто като мен, а меко и топло. дръгливите кобили ги харесват шкембестите мъже . за компенсация...

"Вилендорфската Венера". Лицемерието настрана - дребен мъж и дебела жена са хора, на които в главата им са само комплексите - как да изглеждат добре, и през ум не им минава, че човек може да е привлекателен и с други качества. Ами като пусто от комплекси цял живот не намират време дори за една-едничка питомна мисъл?

хахах, ще те призная ако сега намериш изобразена някоя която прилича на тапициран кокал.Няма да намериш. Вдъхновението винаги е идвало от повечко плът!!!!

Момичето е страхотно и много секси, ако случайно не ви харесва, значи страдате от тежко мозъчно увреждане. Това е истинска жена!

Небможе да се сравни с други модели плюс. Те са с наднормено тегли. Тя е просто леко закръглена с тънка талия. Много симпатична.

Забележете, че по . пухкавите дами имат по - красива кожа!!Сухите жени получават ранни ,дълбоки бръчки.

Отварт. Тая постоянно ще е потна.

какво означава "лизга"? ако има нещо противно у една жена - това е речикът й!

Слабите жени ни носят ...фантазия.Сякаш телата им са едни и същи.Още когато погледнеш на пръв поглед ти е ясно какво има под дрехите - едно и също!Не е така с пищните жени - гънките са различни и това е предизвикателството!

То бива закръглена, ама чак пък такъв огромен задник и бутове....

Е това е апетитна, сексапилна жена! Браво на преориентиралата се агенция, че са я наели и я популяризират!

Това е жена - да щипеш, да хапеш и в буркани да затваряш! А от самоходните тояги на всички ни е писнало.

Хубаво момиче, а фирмите заложили на нея са си точно далновидни!При все по-закръглената младеж, а и дами в по-зряла възраст, да продаваш само за скелети си е чиста загуба.Когато една жена види, че дрехата стои добре дори и на по-пълничка дама и съответно има номерацията, разбира се че ще си купи.Няма такава, която да не иска да е впечатляваща с модерен тоалет, независимо възрастта и структура на тялото.

вече съм почти на 60 и съм варирала от 50 до 90 килограма.от опит ви казвам,че когато бях по - пълна съпругът ми изпитваше повече сексуални желания. говоря в минало време, защото той е вече покойник.момичета, не гладувайте заради мъж. виждала съм много, много слаби и нещастни в личен живот жени.

мъжът ти /Аллах да го прости/ е бил арабин.

Моят съпруг за разлика от Вашия още преди години ме е предупредил, че всичко може да понесе, но не и дебела жена...Да си правя сама изводите, добре е, че имам приличен ген и не надскачам летвата от 50кг, без да съм пазила диета дори и ден в живота си. Според мен ако си дебеланка, като момичето от снимките цял живот е ОК, но ако днес съм 50кг, а утре се събудя 80, мисля, че няма да го понеса - ужасно е да ти тежи една лавина от излишни месища, вместо тялото ти да е леко, подвижно, спортно. Няма сила, която да ме убеди в чара на надборменото тегло.

Симпатична мома, ама като поостарее ще й увиснат ц.ц.те и ще й излезе целулита ... И аз мразя скелети, но точно тази е малко по-пухкава от приемливото за мен.