Саня Армутлиева за раздялата с Жана Бергендорф

От месец Жана Бергендорф вече не е част от голямото семейство на “Вирджиния рекърдс”. Продуцентката й за пръв път се изказа публично по казуса.

Обратно в новината

Коментари - Саня Армутлиева за раздялата с Жана Бергендорф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саня е гадна и злобна бич, успя да уреди полицията да ходи да пребива хора за нелегални цд-та с музика навремето.

Всички знаем колко е злобно това същество Саня. Жена не мога да нарека. Невена от първия мюзик айдъл не и играеше по свирката и затова я изгони.Същото е с Жана

Соня Армутлиева би могла да помисли за смяна на фамилията си - "армут" на турски означва "круша". Или Соня Крушарска не звучи добре?

А Айвазов какво означава? Дупедавец ли?

т.е. по неизвестни причини.

Значи Жана Бергендолф, има млада чурка и, и е поддържала връзка със Санчето още от ученическа възраст, но Жана позастаряла и улегнала и вече не е толкова жизнена според вас, и зарад туй е настъпил разривът отново според вас.

Санчето е една презряла леля с апетит към млади чурки! Това го знае всяко хлапе!

Не знаех, че са имали връзка.

Много пъти съм искала да се откажа от Жана Бергендорф. Но винаги си намирам причини да я обичам и да й дам още един шанс, сподели преди време Армутлиева.

Много бъркате, Саня не е лесбо. Тя дърта педофилка и хапва само млади момченца, по възможност девствени.

Щом си на гости значи си на гости, поредната лесбо драма.

Както казва баба Вуна - Какой туй нящу?

Aemut ist die groeste Plage, Reihtum ist das groeste GUt. А две лесбийки не правят една нормална жена

а аз помислих че са лесбийки

а Саня певица ли е?

саня е по санирането с език и е малка палавница,между другото тя от коя малцинственна група е,прилича на проклета еврейка.

Тези патки говорят за наркотиците като за пучите си въшки.

а вие не знаете ли, че ако Жана зоби наркотици, то Саня зоби парите на творците на България. Тя е под крилото на мафиота Ламбо и един рояк мошеници, съсипващи българската култура.

дали свири на античният ламбов кларинет?

и с когямо самочувствие без покритие

Тази къдрава кукувица разби българския пазар за нелицензирана аудио и видео продукция. Българският пазар е ликвидиран, а българската младеж е принудена да сваля музика и филми от интернет във формат "сплескани МР-тройки" Дано Армутлиева да е доволна и сега да има повече време за интимните си отношения с Жана.

Пич ако ти е интересно, порови се в нета и виж колко АУАН-и са съставили смешниците от дирекция Авторско право МК и колко Наказателни постановления има. Порови и си задай въпроса, защо падат толкова често актовете, които са за пред народонаселението. НП никой не ги търси, а глобите за нарушаване на авторски права не са никак малки. Поздрави!!!

Незнам за Жана, но тази Саня е най-голямото зло за българската музика и култура за последните 20 години! Саня е за затвор!!!!

КАК НЕ СЕ НАУЧИХТЕ, ЧЕ ФРАЗАТА "НЕ ЗНАМ" СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО БЕ, НЕГРАМОТНИЦИ ЖАЛКИ!

тука хората пишат бързо, това не означава че не знаят как се пише, не са на изпит по български език

За съжаление вече се пише заедно! Има промяна в правописа.И аз мислех,че е грешка,но не е - племенницата ми е 7 клас-препирахме се дали е правилно или не -в училището така са им преподавали. Ходеше на уроци по български-учителката й казала,че така се пише. Проверих в интернет-от няколко године има промяна в правописа-много думи се пишат слято-незнам и др. Но аз предпочитам да ги пиша разделено-не знам и т.н.

Не ми е ясно откъде този боклук вади това напомпано самочувствие, та се изказва с такъм апломб. Изключителен отврат - много рядко се случва някой да не започне да псува и да говори грубости срещу нея, когато се спомене името й.

Може да не е идеална ( но кой ли е?), но ЖАНА е най-интересният и талантлив артист у нас в момента. Надявам се да си стъпи на краката и да получи признанието, което заслужава.

надявам се никога да не стъпи на крака и да резели що годе българската музика която ни е останала,жана бергенкурова е за тоалетната към която стремглаво се е запътила и някои да пусне водата че след нея ще е такава смрад.

На Илон Мегз жена му, коя. Пълното и име е Жана Мегзендорф. Накратко и викат Мегз.

Две години се събират, три години се разделят, още три говорят как се разделили и ето иде и време за мемоари. А междувременно - нито една песен. От продуцентка и певица - много приказки, нито една песен. Жалко ! Наркотиците не прощават ! А има и визия, и глас Жана. Имаше ...

За Жана разбрахме, а Рут какво прави?

Ами ... - олицетворява образа на темерут!

Много приятен глас има девойката задърЖана Бергенщмрък, но белото и показа лошата страна....

Сега тая Бергендорфт къде пие, т.е. пее?

Квато Жана, такваз и Саня - все една марка парцали.

един дол дренки. Едната шмърка, другата смуче.

Саня Армутлиева е никой, а Жана Бергендорф е изключително надарена и талантлива певица. То затова и дъртата пиявица Армутлиева казва, че "леко се отдалечава". Ако Жана вземе, че придобие голям успех, това крадливо мекотело пак да впие зъби в нея.

И как разбра, че Саня е крадливо мекотело? То, за Вас- некадърниците, всеки, който има и развива бизнес е крадец. Вие, обаче, най-честните, стоите в панелките. От теб, специално, какво е открадната Саня??? Извратен и глупав народ.

Саня Е крадливо мекотело. И това, че е свръхнахална, не означава, че може и прави бизнес или каквото и да е друго.

Че те и наркодилърите имат бизнес и го развиват. Що не питаш, те какво крадат от хората? Тази персона освен наркоманката Жана, ни натресе и "явлението" Гергана Николова? За мен разпространението на наркотици и налагане на модели за подражание от типа "Гери Никол" са еднакво достойни за уважение бизнеси.

Ааааа, не така. Грешиш. Саня има парите от които Жана се нуждае за да си купува бело. Парите никога не правят човека "никой".

демек - вече няма да си бъркат по дупките ?

Ама тия събрани ли са били, че се разделят. Гледай, ти! На оня галантния лауреат от Любимец да не му се е отворил парашута?

Повече се вълнувам от проблемите с перуката на Мегз ....

Ей верно, ко стана с тая перука?

Стига с тази перука. Мегъз е готина кощрамба.....

в операция е в момента

Извинете ме за невежеството но ,коя е Мегз?

сега как ще спиш

Извинете ме за невежеството но ,коя е Мегз?