Жени Живкова събра известни дами на ревю

Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представи новата си колекция за сезон есен/зима 2017/2018.

Обратно в новината

Коментари - Жени Живкова събра известни дами на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не сте виждали навързани свински черва - моля, вижте! Йотова поднася букети на Живкова за особени професионални заслуги и постижения.

Каква е тази мода в България, всички се гримират като за карнавал. Никаква елегантност.

Госпожа Живкова изглежда странно в лицето.Моделите й са "déjà vu ", нищо ново и свежо . Избора на някои от дантелените платове има лек ориенталски привкус .Но като погледна публиката и клиентките й я извинявам за последното .

Моделите ѝ са не само дежа вю,ами и са,като излезнали от списание "Лада" от 70-те. колекция,след колекция,едно и също. Не разбирам,кой я заблуди,че е дизайнерка....ама,то ѝ клиентелата ѝ такава,от 70-те

Жена със стил!!! И още ЖЕНИТЕ във червено винаги са прекрасни!

Живкова като дизайнер не мога да оценя ...но ми се струва стойностен човек ...харесвам я...

Българина не близне ли трътка да се подмаже все едно не е жив. Аман от Живковия клан , от правешки селяндури и то неграмотни каква мода, какъв дизайн да очакваш ? На такива пишман модни дизайнери най ще им подхожда клиентела като генерал Деси, Курни, Масларката, Йлияна брюкселската мечка.

Не сте прав, господине. Само човек, който няма представа що за личност е Жени Живкова би направил подобен коментар. Искам да Ви уверя, че тя най-малкото е една изключително възпитана и скромна в поведението си жена, която никога не е парадирала с каквото и да било.

И никога, ама никога не е ползвала каквато и да е привилегия заради фамилията си?!!!

Кой купува тия парцали?Явно са параван за изпиране на откраднатите от тато пари.

Това е мода за червени другарки и подмазвачки.

Много стилно ! А прошляците отдолу, дето не им харесва нямат пари си купят нещо хубаво. Добре, че в боклука се намират изхвърлени шлифери.

за да достигнат стил.. но колелото на историята трябва да се върти до окончателната победа на дебелашката бездарност!

не е лесно да си дъщеря на дядо си! но, когато дядо ти , който ти е баща, си има държава, се справяш някак си!

В България аз лично дами не съм виждала. Виждала съм много корави и качествени жени, на дамr - НЕ. Тук на дамите не им понася :)

Страшна работа :-)

ма много грозна тая с червената рокля,и е с мнoго дълъг нос

Тази Андреа същи бай Тошо. Само дето по-висока.

Внучката се изживява като моден дизайнер, пра-внучката като модел. Всичко можеш да бъдеш в тая посткомунистическа държава, ако си подлатен добре с червени пари и връзки.

Дами?! Това ирония ли е?

от 10 ноември 89 на другарките им викат дами.

Пълна безвкусица ,не зная ,може би аз не разбирам от мода ,но никога не бих си купила тоалет ..от тези ,които видях от фотосите на дефилето .

приличат на чалгаджийки така ли в Лондон не се научи малко на вкус

лансираме и третото коляно, вече учило в Лондон, Людмилка навремето я изгониха за тъпота, явно се е подобрил гена

Дъщеричката е много хубава.

Мислех, че е син

Гнусна гледка .

Румънците преди 27 години изтрепаха комунистите си пък в Булгаристан комунягите правят модни ревюта днес.

те отдавна станаха капиталисти, само червените бабички още са комунистки

Сборище на бездарни и глупави червени кукумявки.

И манекенката Ѝотова ли?

СЕДНАЛИ КОМУНИСТКИТЕ НА ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ,НО ВЕЧЕ МУ КАЗВАТ ''РЕВЮ'' ОТ СОЦА

БРАВО НА ДР. ЖИВКОВА

Скука...

А, не такива цени от 70 000 нямаше. Нещо сте се объркали - 7000 да, та скочиха до 10 000, но пък започнаха от 3-4 хиляди.

Самата Живкова се е направила на фолк дива. Щеше да е много смешно, ако не е всъщност много жалко... за България. Каква компания само... натегачки.

Това модната линия за старчески домове 2017 ли е?

с тоя бритон... загуби ме. Години се излага с тая прическа.

Прикрива ниското си чело ...

Парад на безвкусицата и грознотията в червено.

Тия Живковите продължават да ги разкарват по телевизиите като някакво едва ли не онеправдано кралско семейство, свалено с метеж и наглеят, ли наглеят...

Опитвам се от година можеби да не пиша негативни коментари в дира-, защото мисля, че като цяло коментиращите тук са твърде анти на всичко. Този път обаче и аз самата няма как да напиша позитивен коментар. Отчайващо е, че в 2017 в България се прави такава мода, хората, които се интересуват от мода са облечени по този начин и т.н. 2017г! Г-жа Живкова да влезе малко в час с тенденциите в световната мода, че състоянието е плачевно! За гостите, нямам думи...

Не знам защо тази жена продължава да бъде третирана като дизайнер. Парцалите й винаги са демоде, крайно безвкусни и скучни.

Гледах интервюто с майката и дъщерята. Та дъщерята, завършила в Лондон (не знам защо не в Москва) ми обясняваше как при прадядо й всички сми имали апартаменти и вили и как по два пъти сме ходили на море в годината....Намам думи....

А нима е казала, нещо невярно истина е, че имахме и спокоен живот освен, всичко останало БАБО ПРОСТА.

май си забравила каква мъка беше, и че по два пъти на море ходеха само големците, нормалните хора и един път не можеха, защото и там трябваха пари, а заплатите не стигаха за ядене и дрехи само. И то ако изобщо някой можеше да си намери дрехи - основно хората си шиеха сами. Апартаменти се даваха много трудно, и беше невъзможно със заплата на журналист от 120 лв, да си купиш жилище средна цена за 70 000. Не знам кой е прост, но не е жената отгоре, а тези, които са забравили подробностите.

Не знам какво е правила на лицето си ама заприличала на дядо си

Ботокс и подобни нему киселини. Жени е решила в лагера на гротестките. Вярно, че възрастта не прощава, но да се "подмлаждаш" с разни химии в лицето...то верно е световна тенденция, но пък един не видях да е станал по-хубав и по-млад от тия санирания.

дърта соц вещица

Стари свлечове събрани около комунистическа селянка.

дори се гордеят с това.