”Гучи” показа нова колекция в почти пълен мрак

Колекцията на дизайнера Алесандро Микеле за италианската модна къща "Гучи" бе представена през първия ден от Седмицата на модата в Милано.

Обратно в новината

Коментари - ”Гучи” показа нова колекция в почти пълен мрак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Гучи искат да си върнат славата, трябва да върнат Том Форд и да изхвърлят с шутове всякакви такива недоразумения като тоя псевдо дизайнер които съсипват марката. Същото плачевно състояние обаче е и при други големи брандове, които си позволиха да наемат разни малоумни идиоти да им правят колекциите.

Правилно е в мрак, за да не вижда, ужасна е.

В Италия слава богу хората не се обличат така в ежедневието. Напротив, по улиците се движат в изключително елегантно и практично облекло, панталони/поли, ризи и качествени кожени обувки. Дори глобални марки като Zara, H&M, които в България продават пълни боклуци, шалвари като за кадъни, скъсани кецове и дънки като за хулигани и т.н. развлечени парцали, в Италия предлагат елегантно и качествено облекло - проверено преди една седмица.

Е то на парцалив прост народ какво да му продават марките?

Отвратително! То, че висшата мода не е за масовия вкус всички го знаем, но това е явна подигравка с вкуса и търпението на всякаква публика!

Това не е колекция висша мода.

като гледам тоз кльощер накичен като циганка за продаан - не си и помислям за гучи или както там му викате! ТОТАЛНА ПРЪДНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За да е пълен идиотизмът е много важно манекенките да са правилно и своевременно намръщени.

На това му казват "Бой на негри в тъмна нощ"!

Пълен отврат. Ужас !!!

УЖАС!!!!Я!

Това предложения за костюми за Хелуин ли са? Или може би някаква клоунада?

Питам се кой си дава парите за тези недоразумения...чудя се от години.