Ето как изглеждаше Мегз преди

Меги Каканашева стана известна с появата си в риалити надпреварата "Къртицата" на Иван и Андрей по TV7.

Обратно в новината

Коментари - Ето как изглеждаше Мегз преди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобни сте и необективни.Момичето не е без кусури.А кой няма такива.?Тя има мечта , цел.Това е нейния начин да ги постигне.Защо не се възмущавате от Мара, Джулиана и техните цели и начини на постигане.Комичният им външен вид е без коментар.Махленският език на Мара е недопустим и отвратителен.Те да за порицание.

На тоя, дето и е оправял зъбите, трябва да му избият зъбите. Прилича на ГРОЗНА КОБИЛА

Да иде да си вземе парите от разкрасителите. Преди е изглеждала много по -добре.

Продава дрехи.

Какво ни занимават с тази тумба цигани?

Много добре е изглеждала, а и сега добре изглежда... в сравнение с която и да е маймуна.

като цигане е и преди и сега!

Боли МеГЗ ...

как влиза втори път в реалити формат? по един път не стига ли?

Не знам за доган но с красьо - черния със сигурност

Тя сигурно затова отведнъж е "отимала " пари , за да развива бизнес - някаква , дето никога не е учила - нито шиене, нито бизнес специалност.

Това е едно зъбато грозно недоразумение!

Само като видя това... нещо, и за мен е без разлика дали е глупава или умна. Просто е с отклонения.

Добре ли е Мегз? Тази стратегия на модератора "Само добро, или нищо", ме кара да се безпокоя за нея. Сериозно.

Доста се е постарала да заприлича на урода, който е, но затова пък какъв ъъъ... брилянтен успех е постигнала! Сите силиконки ще свършат из лудниците някой ден.

тая пък коя е???

Мда, явно само на мен ми е секси с тази захапка и тези зъби :) Няма майтап, харесва ми. И в тялото е идеална, на снимка 13 се вижда. Не разбирам защо всички я плюете, като никой няма да я върне, ако му падне :)))

Чудно защо не разбираш. Девойката не е наред. Но явно и ти не си.

красива е

Шегуваш се и ни гледаш сейра, брат!

поредното момиче, което се е съсипало с операции...

Какъв "лайф" е тая кифла, та ме занимавате с нея. Големи новини, големи журналисти....

Това зъбато човекоподобно нито може да говори, нито може да пише. Дори името си не може да напише правилно! Какво е това Мегз? Тя вярно че и български не знае!

Моментът с оправянето на зъбите на Мегз нещо ми се губи. Тя е симпатична, никак не е лоша, нито чак толкова глупава, колкото я изкарват. Но не спирам да се чудя, след като има пари защо не си оправи зъбите, че от там и говора?

Супер странно! Как така всички коментари са еднотипно вулгарни и еднакво прости. Все едно са писани по поръчка и от една пи ар агенция. Също така, личи си, че и самата публикация е поръчкова. Извода е един: най-вероятно Мария добре работи с пи ар агенцията, която добре работи с Дир.бг. Всичко е просто, Мегз каза в очите на Мария това, което никой не й го казва и съответно беше платено да бъде смазана. Само преди дни имаше похвално слово за Мария, без да й показват снимки преди многото си пластични операции и без да се намеква за огромната й любов с разните мулти милионери. Също така сравнението им със 100 кила няма да е в полза на Мария, последният е къде по за предпочитане, поне е забавен).

простотии пишеш, не съм платен , тази Мегз, или гъз е момиче с пихоотклонения!

Ами Мара , която е единствената " дама" в Къщата на Брадъра никак не е с подути, набръчкани, изпъкнали устни. Как така Ваня Щерева, Маргарита Хранова, които са с остър език мълчат или възхваляват речевите, говорни и певчески умения на фолк фурията!?!? Също коментаторите при Гала много я хвалят. Изключвам Маги Желязкова, която се опитва да дава понякога реално мнение .

Таз псевдозвезда трябва да си носи субтитри. Или понеже е голяма звЕзда да си наеме дубльорка. А зъболекарят и трябва да го бият с пръчки за назидание.

Както всички знаем лоша реклама няма... Каквото и да се каже за тази креатура, тя все ще го използва като ПР.... Гледах я в един клип по Господари на ефира как фъфли неразбрано на диалект между напомпаните си джуки... Желая и амо успех. Знам че пътищата ни никога няма да се срещнат и съм доволен, че е така...

Фъфленето си е същото, ффъфшфленето схи е шъшстто!!!

незнам защо но в балгарските медии се ватрят и лансират само жени с пластиčни операции. балгарина забрави какво е това естествена и природна красотта. докато продалява този тренд куцу и сакато, малко и голямо ще се прави на "красиво" страшилище.

Излишно се е охарчила за корекции- същата си е.

тая меглена кашкавало да не е на луис суарес брата близнак, но са крие от медийте, щото бил на левият брег, милият?!? помогнете ми да разбера.... объркан съм!

Уникално грозно. И статията и коментарите, и девойката Това ли са ви ВИП новините...

Мегз е абревиатура от МЕГа Зъби

Коя е тая ...?

Изглежда си като средностатистическа зъбата циганка. За 100 кила става!

Хехе тя преди е била естествена и по-симпатична. Сега е чудо на природата!

Нищо не е оправила тази, а изглежда още по-зле и от преди. В "Къртицата" поне е била по-млада, а сега не прилича на нищо !

Смятам, че предходното излъчване , което притежава е на нормално и смея да кажа красиво младо момиче. Сега е малко просто видимо...жалко, че красиви млади момичета се обезобразяват и губят идентичност.

До тук не разбирам нещо - този крокодил за красавица ле ни я представят?! .Ами тя служи за плашене на непослушни деца и хора.Ма, то много грозно , та чак зловещо изглежда !

Ма тва циганка бе!

Много ни я натрапват тази глуповата Мег/з. Интересно каква е причината/кой е човекът, поради която толкова я лансират и набутват в общественото пространство. Още по-интересно е каква пък дизайнерка е таз мома, дето няма вкус за това, как изглежда самата тя! А пък на какво ще прилича след 10-тина години, направо не ми се мисли .... И грозна и глупава и изоставена от сегашните си покровители ....

Клошарка ще стане.

Все си е грозил. Не знам,кой и как ѝ е оправил зъбите,ама и преди, и сега,все не може да си затвори устата

Добре де, защо все едни и същи парцали ги въртят по ТВ-те и предаванията, аман...

Ами 90 % са безработни лентяи. Нямат никаква перспектива, способности, талант. Не могат да работят нищо. По-важното е, че не искат. Известни са, защото са известни. Уаит траш.

Преди е била обикновена циганка, сега е грозна циганка... простете, ако някой се обижда от думата "циганка", може да го заместите с "ромка"

Как циганка? фамилията Каканашева сигурно е руска. Идва от "какашка" (рус. - лайно)

Казваш, занимавали са се със тор и наторяване а...

Забелязахте ли, че модератърът спи или е в почивка! Ето, ако не вярвате, пиша: ПЕДЕРАС, ЦИГАНИН и ПУТКА!

Накарали са го да си пише домашните :)

Да, ама това същество вече го опъва сина на Доган! Затова толкова ѝ се вирна нослето и стана "дизайнерка" :)