Топмоделите от 90-те закриха ревюто на Versace

Донатела Версаче почете 20-годишнината от убийството на брат си Джани Версаче със звездно шоу.

Обратно в новината

Коментари - Топмоделите от 90-те закриха ревюто на Versace | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислех че са архивни кадри,уникални са,нямат равни тези модели от 90те

Наоми е с най хубаво тяло и от младите и от дъртите

Както и с много други неща в живота - "Старата" гвардия е по-добрата гвардия.

А защо така налаганата Бела Хадид има толкова грозни и безформени крака?

Тя и в лицето е грозна, да бяха само краката.

Това бяха истинските модели и легенди. Всеки ги знае и до днес. А сега кой може да изброи няколко имена на съвременни модели, които е вероятно да оставят след в историята на модата? Освен една Адриана Лима и още 1-2, аз за други не се сещам. Но дори и Лима дали ще се помни след време, само времето ще покаже. Тя като форми се доближава до моделите от 90-те.

Тези дами бяха невероятни навремето. Не са се събрали да се показват, че са по-красиви от 20 годишните. Жените имат вкус към живота, богати са, успешни и умеят да се забавляват. Когато не си на 20 и все още можеш да го правиш, това е много по-важно, отколкото дали кожата ти е свежа.

Страхотни жени. Аз лично харесвам типа жени от 90-те, а именно добре оформени пред сегашните кокалести и болезнено слаби модели.

Навремето ги наричаха топмодели не супермодели като сега и тогава взимаха по 60 000 долара за половинчасово дефиле.

Никога не съм разбирал как една ходеща закачалка може да изкарва толкова пари в качеството си на... ходеща закачалка? Какво произвежда, с какво помага на обществото?

Кая е много красиво дете, но ми се струва, че няма да може да стигне задължителната височина за манекенка и ако изобщо се занимава с този бизнес да бъде само модел. На нейните години повечето от момичетата са пораснали почти до максималния си ръст или им остават още максимум до 5 см растеж.

Истински красиви жени, а не като сегашните манекенки. Повечето, с малки изключения, са атестат за сбърканите ценности на днешния свят - слаботелесни с вид на анорексички, грозновати ( с уж интересна визия), кривокраки и с големи стърчащи уши.

Нелоши MИЛФ-ки, ама на тия години освен дудуци, вече трябва да могат да въртят и мусака и пълнени чушки. Пък като ги гледам ме съмняват малко.

Личи си, че не те е докосвала жива жена откак майка ти те е отбила.

Били са хубави. Сега са просто сбръчкани лелки.

Kalin

Хубавото си е хубаво даже и на тези години са си супер.

Радост за окото. Първите и единствени топмодели бих казал. След тях само реклама на анорексия или наднормено тегло. Жалко.

Липсват само Линда Еванджелиста и Тайра Бенкс!

И да престанат да правят Кая Гербер на маймунка.