Миски от 70-те с кариeра на модели и на 65 г.

Красавиците-близначки Зоуи и Гай Спинк са модели с 40-годишна кариера.

Обратно в новината

Коментари - Миски от 70-те с кариeра на модели и на 65 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасни са!

А нашите баби на тези години са със забрадката и мотиката, и копаят ли копят в градината на село , за да вържат края с малките пенсии.

Не те знам как изглеждаш, но сигурно на 65 ще изглеждаш на 90. Много злоба лъха от изказването ти. Sorry

Не знам как да определя интереса ....- изглеждам перфектно, всичко , което съм написала е самата истина. Дамите са с перфектни тела, но са с кожа, жестока поразена от слънцето, причините ,за което са много - в периода 1970 - , слънцезащитата не е ползвана, дори модели от това време са споделяли, че са се мазали с масло, олио за пържене и т.н . Не мога да образовам никой - няма и нужда . Четете повече, не е нужно да имате високи стандарти, за да видите реалността.

Крайно време е да се ангажират и по - възрастни модели ,смешно е например крем против бръчки за 60+ да бъде презентиран от 16 г. момичета. А за въпросните две близначки - имат спецефичните особености на дамите там - фина , набръчкана кожа, незащитавана от слънцезащитни продукти. Честно казано грижа в годините не е полагана, така както нямат и намеси - филъри и др. подобрения, изглеждат около 70 - те.

За качеството на кожата съм съгласна, все пак всеки е продукт на времето си. Жените в БГ пък с възрастта получават всички ефекти от пушенето на цигари, липса на здравословно хранене и спорт. Но според мен и двете имат "пипнато" по лицето - ботокс, а може и даже мини лифтинг и контуриране на челюстта. Просто и при двете са оставени бръчки тук таме, за да не изглеждат като маски.

Тъкмо ще им го лъзгам по-лесно между филиити!