Кремена Оташлийска дефилира за Versace в Милано

Красивата българка превзе модния подиум за едно от най-запомнящите се ревюта на Седмицата на модата в Милано.

Обратно в новината

Коментари - Кремена Оташлийска дефилира за Versace в Милано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тия среди за да стигне до големите дефилета... бая народ трябва да я е оташлявил, ама нищо лошо де... щом й харесва....И да бърза да изкара каквото може , че след някоя друга година.... ще дойдат по-млади и ще оташляват тях, а нея ще я изхвърлят. Звучи жестоко но такъв е бизнеса.

Ти ако си мислиш, че с креватни пози се стига до най-престижните ревюта, то тогава моделки от "ранга" на Николета щяха да изпотрошат де що има к*р оттука до Милано пеша и обратно.

Приятелю, на Курвета са й къси крачката и не зависи от позата.

zlobarite go izhvarlqt parvi za Georg

Поздравления за участието на такова световно събитие. "Моделките" в БГ да гледат какво значи истински професионален модел, а не магистрална ..... Иначе за фамилията прекалявате. На запад никой няма нищо да забележи, освен че е трудна за поизнасяне. Преди години мои френски познати се спукаха от смях като им казах, че в БГ фамилията Попов е нормална и често срещана фамилия. На тях им звучи смешно, както думата "кака" и т.н. това са културни различия.

Критерий за какво са твоите френски приятели? За идиоти, които 'се спукват " от смях за нещо , дето не разбират? И още по-малко смехът им е признак за възпитание и култура. А ти сигурно също си се пукал, за да им угодиш. Кретен

Попов, явно не ви достига сиво вещество, но щом така лично приемате коментара ми, значи има защо....

Готска. Само да хапва повече че са и слаби кълките

Много труд трябва да положи за да влезне в "История на проституциюта"! На добър път!

Уважаема редакция, някой може ли да ми обясни на БЪЛГАРСКИ какво са "стейтмент аксесоари" ? Благодаря предварително

Основна част от булшита....

Браво, браво, ама за да стигне до Версаче бая ще е трябвало да се "оташачи".

погледни се в огледалото

Красиво Българско момиче, поздравления.

Браво на момичето :)

ГОЛЯМО БРАВО!!!

jingiby

Да поясня да ташаклиите тука, че Оташли е старото име на село Русалско до Ардино. Така, че тази фамилия обозначава мястото на произхода на дядото на момичето, а не че е бил ташаклия...

Простаци. Хем нищо не знаят, хем се и подиграват, на какво отгоре...

Духчо, "оташли" означава "огън". Думата е с узбекски произход и явно е възприета в турския език. Но все пак на български звучи гротескно като име. То и тестис означава свидетел на латински Testis unus, testis nullus, но в наши дни въобще не се употребява в този смисъл.

Ето момичето сто пъти по хубаво от жабите хадид...но медиите слугуват на тях

Много точно казано....

ами не е кашерна ....

Това с пижамите ми се получава, но ходенето накриво и мръщенето - не.

Браво! Момичето ни е много красиво и нежно!

като чуя, че някой са е оташил, и ми става едно възвишено... браво на девойката! има подходящата фамилия за професията! явно и (пра-) дедо и ги е разбирал и той тея ти ми работи с оташляването...

леле, тия младите модели са като живие мъртви....... особено групата с 4 момичета с жълтото

Страхотна красива българка и е щастие да пробие на подобно събитие

объркахте ревуто на версаче с това на долче и габана. топмоделите бяха в това на долче. ало дира... събудете се!

Топмоделите бяха на Версаче

Хубаво ни е момето, ама много недохранено.

Що ли не си смени фамилията???

И аз това си помислих :)))) Да гледа да се омъжва по-бързо и да сменя фамилията, че....абе те западняците не знаят български, така че не е проблем. Аз като я гледам как изглежда и с по-коварна фамилия от тази бих я взел ;)

Благодаря на турски знаеш ли как е?

От къде ги вадите тези български фамилии бе? Оташлийска!!!

Ами нали знаеш лафа: Кръстили го Ташко на дядо му Мъдю

А тебе са те кръстили "Идиот" на дядо ти "Отрепко"

и кои са според тебе" БългАРСКИТЕ ФАМИЛИИ"? тИ ПОЗНАВАШ ЛИ ЦЯЛА бЪЛГАРИЯ, Т А ПИШЕШ ГЛУПОСТИ? дОМОРАСЪЛ ИДИОТСИ , който няма дори и фамилия, ами се казва на дядо си Иванов, тодоров и т. н.

Има една модерна дума за визията на подобни същества - андрогинна. Фамилията също е доста модерна... А бе, модерна работа е това модата.

И за онези петте до Донатела Версаче ли мислиш така? Ако и за тях така мислиш, искам да те попитам ти точно от кой пол си? Иначе нашето момиче си е много красиво и симпатично, слагам я наравно с останалите и световно известни колежки, дето не спират да пишат за тях навсякъде като Бела Хадид, Джиджи и т.н.

"петте до Донатела Версаче", Бела и Джиджи ги коментираш ти, а не аз. Аз коментирам Кремена, която прилича на юноша бледен. Ти като си пазаруваш проститутки такива гърчави half-man пръчки ли си избираш? То не че ме интересува, де. Всеки си има вкус (казало кучето и се облизало под опашката...).