Меган облече бяла риза ”Съпругът” за 220 паунда

Меган Маркъл и принц Хари се появиха за първи път заедно на официален ангажимент. Двамата се държаха за ръка.

Обратно в новината

Коментари - Меган облече бяла риза ”Съпругът” за 220 паунда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е първото й обществено появяване с Принц Хари и облеклото й е далеч от това на дама,каквато явно се натиска да бъде.Надяам се Хари да прецени,че това не е подходящата жена-нито има понятие от Британските традиции,нито е възпитана в ценностите на Монархията...Дано останат само приятели и Принца не сглупи да узаконява връзката си с Мегън,която е с класи под Принца.Монархията е институция и добре подготвени млади дами Британки биха били подходящи...но не и тази Афро-американка с треторазрядно потекло.

хари е шести по ред за трона след баща му, брат му, трите деца на брат му - едното неродено. с други думи монарх никога няма да става и е наи-добре за него да си избере това което му е на сърцето - щото иначе се получават недоразумение като това между маика му и баща му. на баща му е трябвало да разрешат да се ожени за камила - нищо че е разведена и има други деца, а не да го бутат да се жени за неподходяща за него жена. даяна бехсе прекалено семпла за него - тои винаги си е харесвал кучката камила.

Независимо,че няма да е крал наясно ли е генетиката,че майка й е чиста африканка и независимо,че тя не е чисто чернокожа някое от децата му може да се роди чернокожо..има много такива слиучаи.Независимо каква е,нито има нещо общо с Британия нито й приляга да бъде част от кралското семейство.Камила е Британка със солидни позиции в аристокрацията на Британия още преди да е с Принц Чарлз.Имали са общи приятели,не можете да сравнявате една случайна афро=американка хора,които са неразривно свързани с Историята и традициите на Великобритания.

Който сложи минуса да му изсъхне пръстчето с което го натисна

на кой-хуй колко му струва гъза

Не разбирам оповестяването на цени на дрехи и обувки в тази статия. Моля, обяснете ми!!!! Принцът явно е готин и не му пука с каква тениска е и КОЛКО СТРУВА :)

Мегън прилича на клонинг на Пипа.

Скъпа Нели Делчева Не зная колко успешно се съчетава "лежерно" с "облекло", за пълния член малко по-надолу в текста - просто ще го пропусна или крайно досадното изброяване на цените на дрехите и аксесоарите, с които са оборудвани тези две персони, но за да изразя мнението си за тази "крайно съдържателна" статия ще цитирам един сънародник на принца от африкански произход облечен в българска народна носия, който казваше - " Дреме ми на куГа"

А каква марка тоалетна хартия използват или са си инсталирали отзад машинки за биоразградими опаковки?

Абе да вземе Хари да и напълни чушката и на тая...

Абе всеки ден четем кой за колко пари носи ризи, дънки и т.н. Кой какво го засяга това и с какво е важно?! Наистина не разбирам.

Е има я ризата и за 22 лв.

Същия аутфит мога да го докарам за не повече от 50 евро, дори и по-добър;))) (риза-около 20 лв., дънки-около 30 лв., чанта и обувки за не повече от 50 лв.

В Базар.bg както се споменаваше в рекламата.

Кой всъщност е от кралското семейство? Той се облякъл за 85 паунда, а тя - за 1 005. Не ми се пита колко ли струва тениска "Любовникът".

Никому ненужни подробности.

Нели Делчева. Ненужно, но ей на, има го.

Абсолютно! Иначе и двамата изглеждат сладури, независимо на кой колко струват панталоните, ризите или тениските!