Мелания отново показа стил с рокля на McQueen

Мелания Тръмп отново се появи в невероятна рокля и събра погледите на среща с министър-председателя на Тайланд Прают Чан-оча и съпругата му.

Обратно в новината

Коментари - Мелания отново показа стил с рокля на McQueen | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стил била показала.Ами че ако за мен се грижи една армия от стилисти и имам милиарди и света ми е в краката ще покажа не стил,ами слънце.че сте наиви,наивни сте,но стигате до изпростяване.Не е важно,че Мелания показвала стил/тя си е в бранша/,че Бриджит имала тънки крака и прочие. По-важно е че опростачавате и опростачавате и си мислите ,че сме по-прости от вас.

Не мога да си представя, че толкова модни "спецове" и разбирачи на материи, шев и кройка, женско тяло и протокол си губя т времето да пишат тука

Другото име на Мелания е КЛАСА!

Красива жена, с приятно и спокойно излъчване. Винаги безупречно облечена, с добре премислено публично поведение.

в тЕлото е добре баба мелания, само да не беше тая малоумна нейна физиономия и това оперирано лице, излъчващо повърхностност и дразнеща кухота и това усещане около нея за неподходящо и несъответсващо на обстоятелствата умствено състояние...

Постарали са се хората да я докарат на вид, но горката няма никакво излъчване. И съпричастност към случващото се. Не е за там.

"Хубавият кон и под скъсан чул се познава" Мелания е хубава жена,а тази рокля точно на скъсан чул ми прилича.

Съпругата на министър-председателя на Тайланд Прают Чан-оча излъчва стил.Тези подробни описания на дрехите на съпругата на Тръмп( и как "събира" очите на журналистите)е все едно до него не стои Първата дама на САЩ а закачалка за модните дрехи на някой дизайнер.Така тя никога няма да излезе от това амплоа.

На мене лично роклята ми харесва като модел и материя. Не виждам и пък защо да е неподходяща за събитието

Роклята е изработена от туид. Това е релефен по-груб вълнен плат, от който се шият дамски и мъжки сака и палта. Става особено популярен от Коко Шанел, и при изработване на класическите ''пътнически костюми английска кройка''. За първи път виждам рокля без ръкав от туид.Свежият десен и ''разръфания'' край придават приятен вид на ежедневна следобедна рокля за среща с приятели.

"разнищен край" исках да кажа :)

Тва дир-ниците и туида го напраиха за "ежедневна следобедна рокля"... Ще му кажа на Лагерфелд в Шанел да спре да ми праи такива ми ти следобедни жакетченца, че модните диктатори пак ще се разлаят.

Невероятна,изключителна...ей,като почнат журналята да се оливат с тези епитети,смешни стават. Мелания си е хубава жена,каквото и да облече.А роклето - нищо особено,имам подобна,не е Маккуин,де.

Само за сведение. Дължината на роклята не е старомодна, а женствена. Модната индустрия се опитва да я наложи от 4-5 години, но само жените, които се интересуват и искат да са в крак с тенденциите се обличат с поли и рокли с тази дължина. Можете да ги видите основно на модните ревюта, като публика. П.С. Мъжете, независимо от възрастта намират тези рокли за много секси, привлекателни.

Прекрасна както винаги до сега!

ЩЕ Е ТАКА... ИЛИ ИМАШ СТИЛ ИЛИ НЕ.. МЕЛАНИЯ ИМА!

Да, Мелания каквото да облече все и отива, защото е млада и стройна и не изглежда изкуствено.Съпругът и е най влиятелният човек на земята,тя може винаги да разчита на него.Това нейното е голям късме до сега,разбира се, и дано винаги е така.Обичана е и имат прекрасен син.Така че тя винаги изглежда перфектно.Жаки Кенеди имаше френски финес и чар,но за съжаление нещастна.

Вижте тайландците - усмихват се хората, както си е редно. Сега идете пак да видите снимката на Тръмп и Тръмповица с нашите сфинксове - Радев и Радевица.

Не виждам нищо толкова уникално в тази рокля. Дори не е подходяща за този случай.

Роклята е много приятна от авангарден дизайнер, на Мелания всичко стои прекрасно, но и аз не мисля, че е подходяща за случая.

МакКуин Скатавицата?

А пък до министър-председателя на Тайланд Прают Чан-оча и съпругата му ясно се вижда, че Мелания Тръмп и Александър Маккуин направо са се объркАли :)

Смешно е да се сравнява Мелания Тръмп с Жаклин Кенеди, която наистина беше модна икона. Мелания Тръмп се носи доста еднообразно, с една дължина, която освен че никак не и отива, е и извън времето. Тази рокля е от много хубава материя, и това добре се вижда, но стои някак неподходящо до облеклото на президента Тръмп и на целия фон наоколо.

И роклята и дължината и не е ретро, жената не е тийнеджър все пак. На мен стилът й ми харесва, но физиономията - от това лице ме побиват тръпки, някакси не ми прилича на човешко!

Ще ви обясня малко за дължината на роклята. Да, необичайна е! И нарочно е избрана такава, защото обикновена жена никога няма да я сложи. Има много хубави професионални анализи в нета от модни специалсти, които обясняват защо жени като Катрин и Мелания нарочно избират леко "старомодни" на моменти детайли или кройки. Тоалетът е гласът на тези жени, те комуникират с него. Мелания посоянно бе обвинявана в това, че е била лека жена и че тоалетите й уж в началото били такива. С тази дължина, леко бабешка, тя иска да изгради друг имидж. Изобщо изкуство е да се подбере тоалет на такива жени - какъв точно цвят, колко да е широк колана, да има ли подплънки или не, с шапка или без, дължина на ръкавите, панталон или пола? На колко висок ток или със спортна обувка. Всичко това са ключови решения, в които има заложен смисъл и послание, защото те градят имиджа, те са посланието на тези жени, които нямат друг начин да комуникират. Катрин също носи често леко бабешки тоалети, но рядко прави публични изявления, които не са скриптирани до дупка.

Катрин носи тоалети, които на някои им изглеждат бабешки, но всъщност са запазена марка за аристократичност и елегантност. Но на Катрин тези неща и залепват, а на Мелания, ако човек е усетен да го види, и стоят нелепо - като пришити или като че ги е мислила и не ги е доизмислила.

Невероято стилна! Тези дето се кълняха, че няма да я обличат само могат да съжаляват! Мишел Обама ще изглежда като папагал до нея с шарените си модни тоалетчета

Тази жена каквото и да облече изглежда прекрасно. Просто им бърка в червата на всички либерални медии в Щатите. Все се чудят с какво да я клъвнат, я обувките й, я очилата й.... ама каквото си е хубаво, си е хубаво. И перо да забучат на Мишел Обама пак няма как да я направят толкова хубава и стилна най-вече. единствената американска Първа Дама след Джаки Кенеди със стил и красота.

Както винаги стилна, безупречна и перфектна! Модна икона!!!