Коментари - Кой се грижи за стила на Брижит Макрон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли все си мисля, че момчето много умно е преценило как да скрие хомосексуализма си и е приел компромиса с бабока. В този смисъл никой от двамата не е жертва. Айде холан. А че не й отива нито на възрастта, нито на вида, нито на положението най-вече начина, по който се облича - си е чистата истина. Не само, че не е стилна и елегантна, а напротив - сякаш подчертава очевидните дефекти на тялото и стойката си. А бе - всеки си намира начин да си лъска ангелите и да става смешен.

Брижит Макрон облечена изглежда ужасно ,а съблечена дори не искам и да си преставям.Стига лицемерие от медийте.Мумия си е Бриджит.

Много я харесвам! Изключително привлекателна и стилна дама! :)

СЪС ЗРЕНИЕТО! ТОВА СИ Е ЕДНА БАБИЧКА,КОЯТО БЕЗ ФОТОШОП ЩЕ ИЗПЛАШИ ВСЕКИ НЕПРЕДУБЕДЕН!!!ХОДЕЩ СКЕЛЕТ С ОТПУСНАТА ИНАБРЪЧКАНА КОЖА!

Стил ала бала,от самолет личи,майка и син.Толкова е жалка и подскачаща с тези тънки крака и несъразмерно тяло.В лицето прилича на м....на.Жалка картина.

Придворният таксидермист.

ама кой го е еня как и кой облича и съблича госпожата, няма угодия за клюките, важното е че изглежда добре, да не би нашата дама да изглежда по-зле от французойката, ама критиките са направо супа за луди, нашата дама не е изглеждала никога по-лошо от френката, сега вече е наред да се обсъжда долното бельо...

ГОСПОДАРКАТА Е СЛОЖИЛА КУЧЕШКАТА КАИШКА НА КОЯТО ВОДИ МАКАРОН ОКОЛО ВРАТА СИ ... САДО=МАЗОХИСТИТЕ МАСТРУБИРАТ :))

Баба макрон.....

...koito i da se griji...tova si e " Eddy ot Iron Maiden " !!!

Госпожа Макрон е възрастна и това не може да се скрие.Освен това има несъръзмерност във фигурата й-прекалено слаби и дълги крака, къс торс и като че ли липса на врат.Тя изглежда изгърбена, съвсем си е бабичка и щеше да е чудна до 80 годишен старец.Няма стил,дрехите не й стоят добре, а в лицето е доста сбръчкана и с грозно чене.НО ИМАЛА ГОЛЯМ КЪСМЕТ- млад мъг и даже ПЕЗИДЕНТ. Но жал ми е за него..

"Гардеробът на Брижит е дело на истински експерт, това не подлежи на съмнение. " - Дир-а, вие вЕрно ли?! По индуктивен или дедкуктивен начин я защитихте тази неопровержима теза и къде са ви емпиричните доказателства? За мен тази жена е извратен чироз, който няма и представа от стил и естетика. Дори и красиви да бяха краката й (а те са кокалести и сбръчкани), не бива да се показват толкова много (според официалният етикет, ако мъж е задължен да е на официално събитие с костюм, то дамата трябва да е с пола под коляното и леко деколте). Не знам за какви стилисти и какви съмнения пишете, но мен не ме убедихте, ама изобщо

"Г-жа Макрон олицетворява жената от 21-ви век " Тва въобще не е верно..тази е жена от 20 век ! Нима вярвате, че всички от 21 са дърти , събръчкани и тъпи!?!

ама я облякъл като за погребение!

Как, кой? Фотографът!!! Снима я от 10 километра!!!

Кой, как кой? Деси Радева разбира се.

абе лачена чанта, по-добре от това ако беше мъж с лева орентация

Краката й са прекалено клечави, за да носи къси поли. Освен това вече не е нито първа, нито втора младост. Една дължина до или леко под коляното ще са по-подходящи не само заради проткола

Абе една мумия и в злато да я облечеш, пак си е мумия.

Макаронката нещо много харесва ципчетата. Всеки втори тоалет е със ципче. Напомня ми на Сашка Васева, ама по-слаба

Това от реклама, взе да става анти-реклама... Наистина за този дизайнер е по-добре да не огласява дали точно той е виновен цяла Франция да крещи на Първата Дама да се научи как да се облича. Стилът й е потресаващ за френските стандарти, а Файнешъл Таймс я бяха нарекли провинциалистка подвикваща на пазара в Марсилия... И аз да съм нейния дизайнер и аз няма да искам да си покажа лицето пред хората.

Облича се женствено и красиво... за разлика от американската кобила

и от нашата кобила

Точната дума е стилно.

ТИ СЕ ОЛЯ! ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ДОРИ ЗА ЛИЧНИЯТ СЕКРЕТАР НА МАКРОНКАТА!!! МЕЖДУ ТЯХ ЛЕЖАТ ЕДНИ 20 ГОДИНИ И 20 КЛАСИ В ПОЛЗА НА МЕЛАНИЯ!!!