Николета и Гери-Никол се събраха на модно парти

Актуални звезди от българския шоубизнес се събраха на откриването на моден бутик в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Гери-Никол се събраха на модно парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Сузанитка там ли беше???

Нов цирк ли е дошъл на гастрол в София?! Всички изглеждат кичозно, размъкнато и нелепо. Голямата им мода от е от късокрак да изглеждаш още по-нисък и трътлест.

Че те - Николета и Андрея са си доста трътлести и наживо. Видях ги там, толкова са зле, че направо се чудя на Фотошоп-а как може такива трътли да обработи и да изглеждат фини.

Трудно може да се разбере коя от двете е по-противна...

Ще повърна..

Имам италиански дрехи от 90 -те слава богу защото в противен случай няма какво да си купиш в известните магазини отрупани с раздрани дънки които на нищо не приличат та ако ще да са супер мода но за тези които искат да приличат на КЛОШАРИ....

Кич до кич! Наистина само Иларионов и Кънчев са нормално облечени. Николетка с това късо тяло от 150 да си беше сложила дълъг панталон, че така съвсем се е подкъсила и прилича на Пинокио. Толкова пошло облечени Випаджийки накуп си е потресаваща гледка! Клошарите са облечени по-стилно!

Гротески...

Браво на Иларионов, дано задържи новата визия ! Те с Кънчев изглеждат най-добре. А недоразумението ,простоватото Джино, кой го лансира ? Или си плаща ?

Гери нали щеше да превзема САЩ ? Защо ни се навира в очите тук ?

за там може би става ... бахти бидона е...но в САЩ ще мине за фиданка.

Менажерия, но с вход забранен за лица под 14 години.

Котката на вуйчо ми слезе от едно дърво и пресече улицата.

Какви отвратителни мъже и жени.

Ъъъъ , баси май.ата . От кой битак пазаруват тия бе ?

Не е от битак... нали я знаеш оная реклама за дрехи секънд хенд...

Иде краят на тези измислени ВИП. скоро няма да има кой да им пълни гушите и те ще поемат обратно към буренясалите ниви на дядо на село. Там да си спомнят градивен труд.

...jaлна ни маика ...ако това са ни "звездите " !!!!!!!!!!

две к---и на едно място... голямата новина

опс... не били само две...

актуални в смисъл че със специфични актове се издържат, или нещо друго е??

Какъв елит и звезди са тези, дето са се събрали кат на мобилизация всичките пред поредния "парцал шоп".Тук виждам смешни парцалеси и за цвят по някой парцалан.Елит биха били, ако човек ги вижда при откриване на галерии, оперни сезони, виенски балове.Ама, де толкова акъл и интереси?Къде по-лесно е да навлечеш някаква дрипа, обаче задължително скъпа, маркова и ставаш родна звезда, повярвала в ненадминатия си блясък.

баси елита щом най готиния там бил Дриско!

Боже, как съм го пропуснал!!!

...нищо не си изпуснал, кофти парти с кифли, а даже нямало боза:)))

Невиждана цигания.. Ако искате елит, елате да видите как изглеждат хората по Ривиерата. Жени, облечени семпло в кашмир, коприна и т.н, основно в бежово - бялата гама, скъпи чанти и скъпи обувки, всичко това дискретно, часовници над 40/50 хиляди евро, почти никакъв грим, естествени коси, в най- добрия случай до линията на раменете. Ето това драги Бг - недоразумения е "Елит". А това в статията е цигански панаир с елементи на индийски фолклор.

ОстаЙ ги тези по Ривиерата , нищо не разбират . Туй нашите не са звезди ами направо галактики . :)))

За да имаш стил, не е задължително да си с часовник от по 40-50 хил.евро. Това пък друго показва. Да не говорим, че там пък също са блъскани с пластики, нищо, че нямат грим /това, за мен също не е изява на стил/.

Леле боже, леле боже "елит"

Аз на снимките не виждам звезди, а маймуни...Не виждам ли добре... или е така?

Големите ВИП-ове на килограм за парцали! Потресаваща гледка

Пусни ме, бате, за десет минути вътре, с една щайга домати...

По-добре влез с кофа лайна и ги замервай с тях, недей хаби доматите.

Добрата новина е, че Люси Иларионов е отслабнал най-сетне. Отново изглежда добре, а е и здравословно. Възрастта не може да се скрие, никой не става по-млад с годините.

Българското VIP общество...

Гериту незабавно да си смени стилиста, ако изобщо има такъв де :D И да вземе да поотслабне малко

Всичките изглеждат като облечени с най-евтините дрипи от втора употреба. Да не говорим без фотошоп колко състарени, изтощени, недоспали и измъчени изглеждат.

Като кастинг за филм с вампири. Кой от кой по-трагичен и плашещ.

Смях, Смях, Смях!!!

Сборище на чалгаропитеци убитаци.

Много се смях на снимките оправихте ми деня честно, тези хора нямат ли огледало вкъщи, направо нелепо изглеждат, че и стойки чупят на фона на комичните облекла които носят.

Като посещение във вирусологията - гъмжи от звезди!

Циганската банда очевидно е била предвождана от възможно най-грозния дърт сатир Ники Крънчев! Дали е изкрънкал поне по едни гуменетки за племето???

Ужасно. Толкова изкуствени са вече масово хората в България, особено така наречените "известни" от които младото поколение копира. Не излизат ли тези хора в чужбина? Не виждат ли как изглеждат там хората? Всеки път като за завърна от чужбина и ми се реве.

Няма нужда да се излиза в чужбина, за да се види, че има нещо не наред. Не може все чужбина да ни е мерилото. Те и за местните стандарти пак къртят плочки в външния си вид.

Че те Андрея и Николета от пластики вече са почти еднакви в суратя. Смях.

Мога да кажа само Пълен Кошмар !!!

Парад на папагали

Значи това,че Преслава е с този противен човек е вярно! И отново,и отново с неправилния човек. Жива да не бях! И тоя ще я насинява от бой,като Бирмата.На улицата да го срещна,ще мина на отсрещния тротоар,толкова страшо изглежда - бетер мутра.

Майко мила,егати и карикатурите... щом това ни "елита"...

В резюме - Гери-Никол и Николета с еднакви обувки и подобни чорапи.Приятелката на Криско с ръкав подобен на чорапа на гореспоменатите дами. Николета и Ани с китайската фамилия с шапки с козирки. И к'во друго - всички с много скъсани дънки и нашивки. Иначе казано всички са много оригинално облечени - браво!

Че то от магазина са ги навлекли еднакви одежди. Реклама да правят, а па дано им отпуснат по някой фандък. Ужас направо.

Баси и клоуните, честно.

Мода и стил явно за нашия псевдо елит са две различни понятия.

Тоз Джино защо все така гледа? Все едно са му го турнали отзад, a и му харесва?

Просто се чудя как от цялото стадо избрахте тия две овце?

Туй, Гериту-Никол, скоро ще заприлича на Монсерат Кабайе! Не по певчески талант! По килограми!

Мила, родна картинка ! Да се смееш ли да плачеш ли ?

от снимката от която гледа в упор като какъв работи.Вече заприличал на старец,а се изявява "водещ".Морен вода не се е напил.Само по шоута,разни синекури и прочие.С вили по Гърция.то радио ли не щеш,телевизия,сякаш се е родил селяка по медиите.Добре,че е завършил за доносник ,та ще го крепят до насиране