Тhe Economist похвали ”Мотел” на Азис

Видеото към „Мотел“ на Азис получи напоително представяне и в Тhe Economist.

Обратно в новината

Коментари - Тhe Economist похвали ”Мотел” на Азис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

The Economist да си приберат Х'азис и етноса му в Англия и да им се възхищават до припадък ако искат.На нас тази натрапчива гнъс ни е писнала.

Aз изобщо не съм чалгаджия - това първо ! Но да отричате явление като Азис си е баш българска национална комплексарщина ! Какво като не бил заел някаква страна - дали на гейовете,дали на чалгарите ,какво значение има това ? Слави като заема някаква страна да не би да ви е по сърцето ??? И него го плюете наляво и надясно ! Затова и България като държава и като нация го е докарала до това дередже ! Всички ставате само да си седите зад лаптопите или айфинчетата, да цъкате насам натам из Фейса и да се правите на умници,драскайки празните си постове,криещи се зад никове. Как така един от вас не се замисли КОЛКО ТРУД е положил Азис,за да стане НЕЩО и чужди телевизии,списания и родни медии и шоута да се редят на опашка пред него ? Що не го чуете как пее "Черната овца" на "Ахат" или "Душа " на Георги Станчев ??? Кога някой от вас ще се доближи до това??? Кога бре,тъпанари ??????? Малки жалки бездарни смърдящи душици,ето това сте всички вие,форумните драскачи...

Абе, идиот безмозъчен! Ти можеш ли да различиш добро от зло. хубаво от лошо! Бил направил нещо Азис, бил положил труд! А ти знаеш ли колко труд полага вероятно един убиец или един крадец , за да извърши престъплението си? представянето на тази нечовешка г.. с в преситения западен сват може да означаяа и просто - ВИЖТЕ ГИ КАКВИ СА ГОВЕДА, КАКВО ИМ ХАРЕСВА! аМА КЪДЕ У ТЕ4БЕ И ПОДОБНИТЕ ти акъл да разберете как ви подиграват.

Абе, ти да не си някоя пиарска к... а на Васил ци...на? мазно ти тече гнусната реч. Но обидите към бъгарите не си пропуснал - колко и да искаш да се изкараш " шитоко скроен" 9 или може би широко раз по рен?

Историйки от маалата

Вместо да се гордеете с такива цигани вия ги оплювате колко сте жалки не е истина

Не ми работи линка но съм съгласна с коментара на oi. Като е толкова влиятелен, да говори за права и да ползва влиянието си, а не да гледаме само снимки с модели и да четем къде е бил на участия.

Ако ще и по Би Би Си директна връзка с бардака му да направят... все тая... Това квичене, това виене, това врещене, този гаден, мазен глас, тия маанета - НЕ ЩА ДА ГО ЧУВАМ! Не ме интересува какви видео клипове прави, не ме интересува какво пишете за новите му "социални" проекти, за "разчупването на стереотипи" и други подобни алабалистики... Дръжте си го, слушайте си го... музей му направете ако щете... Фалш, фалш, пошлост, болезнени амбиции, простотия и лицемерие лъха от всичко в него и около него...

И да ми триете поста те всички се досещат от какво естество е! Тя истината боли!

гей ромите и хомосексуалните общности не е ли едно и също?? Защо ги изброявате?

След като има такъв жив интерес към този индивид със съвсем ясен НеБългарски произход и име достойно за югоизточна Турция, нека тези които списват за него да си го вземат при тях.Ние съвсем искрено им го отстъпваме.Също е време тези които Ни предлагат такива персони със смешно сключени вежди да помислят какво правят и да спрат.

Важното в случая е че азис е едно голямо нищо! А още по важното е че той добре си го знае!

нищо, ама както викаш - голямо

Голямо,голямо...колко да е голямо? Позьорщина цяла кариера...Цялата му кариера беше изградена на скандален имидж, гей и травеститска визия...а един път не е излязъл да говори за равни права,хомофобия или каквито и да било проблеми свързани с това общество! Сега, когато вече не е интересен с перата отзад, смени тактиката

...като гледам какво и кого хвалят " Economist"...маи е дошло времето Kим да хварли бомбата за да се изчисти цялата паплач от света и да се почне на чисто !!!...за саjaление читавото сащо ще замине ,но повече не се тарпи !!!!

хахаха, "Какво слуша света, в която герои са още артисти от Египет, Китай и Индия. " именно, уцелили са. прехваленият (у нас и в турция)чалго-оринталски доста семпъл и копиращ световните звезди певец азис (сори, забравих му "българското име") е реално представител на индия. по-точно не може и да бъде!

Пълна простащина и леващина.